Marmeladia huulille

Näin talven tullen tulen esittelemaan muutamia ihania huulituotteita mitkä auttavat pitämään huulet ihanan pehmeinä ja kosteina tämän kylmän ja tuulisen talven ajan. Itse olen huulirasvojen tehokäyttäjä ympäri vuoden. Niitä löytyy ympäri kotia, takkien taskusta, kassissa on aina varmaan 5 erilaista voidetta. Tykkään myös paljon vaihdella eri huulirasvoja. 

Ensimmäisenä vuorossa on ihanan latvialaisen Kivvi luonnonkosmetiikan huulituote eli huulimarmeladi. Kivvin tuotteista voit lukea täältä ja täältä. Linkkien takaa löytyy aikaisempia postauksia sarjan tuotteista.

Jo pelkkä sana marmeladi saa taas erilaisia kuvia purkin sisällöstä kuten sai aikaan myös saman sarjan vartalomarmeladi. Mielenkiinnolla lähdinkin avaamaan kantta.

Lemon lip marmalade


huulivoide

Huulimarmeladi on tälläisessä pikku purkissa ja katsokaan nyt taas tuota etikettiä. Nämä Kivvin tuoteiden etiketit ovat kyllä yksiä kauniimpia mitä kosmetiikassa olen nähnyt. 

Tämä pikku purnukka pitää sisällään siis huulia hellivää marmeladia, joka hoitavien öljyjen ja uuteiden avulla kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja nuorentaa. Eli juurikin omiaan taas myös aikuiselle iholle. 

Karpalouute nuorentaa ja kosteuttaa. Kosteutta huulille antaa myös kookosöljy, joka  auttaa vähentämän juonteita huulten ympäriltä. Kiivin siemenistä valmistettu uute stimuloi puolestaan kollageenin muodostumista ja solujen uusiutumista. Karitevoi ja arganöljy kosteuttavat ja pehmentävät huulia. Myös lehmuksen kukista valmistettu uute auttaa pehmentämään huulten ihoa. Oi kuinka paljon ihania raaka-aineita tässä on. 

huulivoide

Koostumus on omasta mielestä tuon kooskosöljyn tapainen. Tuntuu ensin kovalta mutta lämmön vaikutuksesta pehmenee, Levittyy huulille todella hyvin ja vaikutuksen huomaa kyllä heti.
 Jos olisi ollut ihan samanlaista kun marmeladi, niin olisi voinut olla hieman hankalaa saada sitä huulille suttaamati :)
Ihanan raikas sitruunan tuoksu valtaa nenän kun tätä levittää huulille. Olenkohan tainnut kertoa, että sitrushedelmät ovat lemppareita :)

 Itse käytän tätä aina iltaisin ja juuri ennen nukkumaan menoa. Aamulla on ihanan pehmeät huulet vastaanottamaan hyvää huomenta pusun :)

Kumpa tätä saisi vielä putkilossa niin saisin otettua tämän myös matkanpäälle. Itse koen reissun päällä putkilon käytännöllisemmäksi,  koska tuotteeseen ei silloin tarvitse koskea likasin sormin. 

 Tätä kuten muitakin Kivvin ihania tuotteita voi tilata esim. maahantuojan omasta verkkokaupasta. Huulimarmeladin hinta on 5,15 € .

Makuja löytyy myös sitruunan lisäksi minttu ja appelsiini. 

kivvi


Oikein ihanaa viikonloppua ja muistakaa helliä isiä huomenna <3



tuote saatu testiin

10 kommenttia :

  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. T: huulirasvariippuvainen

    VastaaPoista
  2. Ihana rasia ja kuulostaa herkulliselta, joten on pakko olla myös hyvää huulille <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Niin on ja tykkään niin noista Kivvi etiketeistä, pikku taideteoksia :)

      Poista
  4. Aivan ihana, sitruuna on niin lemppari! Kivvi muutenkin merkkinä aivan ihana. <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.