Supermood, ihon superfood

Varsinkin nyt toivotaan ihmisten  käyttämään kotimaisia tuotteita, jotta saadaan luotua enemmän ja enemmän työpaikkoja ja tuettua kotimaisia yritykisä. Sitähän me kaikki haluamme ja toivomme, että työpaikkoja syntyisi lisää ja nykyiset työpaikat säilyisivät. Eikä aina tarvitsisi lukea yt-neuvotteilusta siellä ja täällä ja, että niin ja niin monta ihmistä joudutaan taas irtisanomaan.
  Yksi kotimaisista yrityksistä on Supermood. 
Supermood on kosmetiikan superfood.  Se on  kauneudenhoitosarja, jossa luonnonmukainen kosmetiikka yhdistetään sisäisesti ja ulkoisesti käytettäviin terapeuttisiin kauneudenhoitotuotteisiin. 
 Sarjan perustaja on mallimaailmastakin tuttu, kaunis Anne Kukkohovi.

”Supermood syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta – Yksi ihovoide ei ihmeitä tee, vaan tarvitsemme ajattelua, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen. Elämässämme on tarpeita, tilanteita ja hetkiä jolloin tarvitsemme eri tyyppisiä kauneustuotteita. On tärkeää myös oivaltaa, että ravitsemus on suorassa linkissa ihon kauneuteen. Siksi yhdistämme kauneuden eri elementit tukemaan toinen toisiaan, jokaisessa moodissa eri tavoin, eri tarpeita täyttäen.”
– Anne Kukkohovi

Tuotteet kehitellään ja valmistetaan Suomessa, mikä on nykypäivänä todella mahtavaa. 

Supermood- tuotesarjat ei jaotella ihotyyppien mukaan, kuten yleensä, vaan  aina ihon tarpeiden mukaan, eli niin sanottujen moodien mukaan. Jokaisen moodin tuotteet täydentävät toisiaan ja näin ollen saadaan kokonaisvaltainen hoito, sisäisesti ja ulkoisesti.

I
Tällä hetkellä moodeja on kaksi, Egoboost ja Beauty sleep. Uusia moodea lanseerataan 6kk-12kk välein ja itse ainakin innolla nyt syyskuuta, koska silloin  pitäis julkaista uusi 3. moodi, 
Egoboostin tuotteet sisältävät pakurikääpää, joka on Suomen luonnossa kasvava lahottajasieni. Kuinka hassulta se kuulostaakaan, että lahottajasieni auttaa mm. iho-ongelmiin. Pakurikääpä sisältää huiman määrän antioksedantteja ja sitä on käytetty iät ja ajat ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Pakurikääpä on tällä hetkellä monen huulilla ja monessa eri tuotteessa käytetty. Sienet yleensä ovat tehokkaita, itse olen kirjoittanut myös sienijuomasta.


hana huomata myös se, että tuotteiden ulkonäköön ja pakkaukseen on panostettu, pieniä yksityiskohtia myöten esim. tekstit noiden pakkauskansien läpissä.

Olen nyt testaillut näitä kahta seuraavaa Egoboostin tuotetta muutaman viikon ajan ja todellakin on ihana huomata, että kyllä kotimaisuus kannattaa.  Nämä tuotteet ovat mielestäni juurikin aikuiselle iholle. 

Ensimmäisenä estraadille pääsee
One minute facelift


Ihania nämä tekstit näissä <3

Tämä on pakurikääpäsieni seerumi, joka antaa välittömästi ihoa kiristävän vaikutuksen ja kohotttaa ihoa. Seerumi käy kaikille ihotyypeille.



Seerumi on pipettipullossa ja sitä levitetään aina aamuisin 2-3 tippaa puhtaille kasvoille ylöspäin suuntautuvin liikkein. Eikä mene kauaa, kun oikein tunnet  seerumin kiristävän vaikutuksen. Iho myös näyttää saaneen facelifting. Aivan mahtava tuote aikuiselle iholle. Kuka meistä aikuisista ei pientä kohotusta haluaisi?
. Tykkään tästä tuoksusta, ehkä hieman saattaa se pakuripää tuoksua mutta ei kuitenkaan ole mikään päällehyökkäävä.
Imeytymisen jälkeen levitettään päivävoide. 





inci: Aqua (water), betula Pendula (Birch) Sap*, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Innotus Obliquus Extract, Maltodextrin, Caprylyl/Caoryl Wheat Bran/Straw Glycisides, Fusel Wheat Bran/Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Gleceryl Caprylate, Glycerin, Xanthab Gum, Parfum, Citronellol, Limonen, Linalool, Ctric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


30ml/69€

Toinen testaamistani tuotteista onkin juuri piristävä päivävoide The Perfect day Cream


Supermood

Itse kun en ole niitä virkeitä aamuihmisiä niin voiteessa oleva mentholiuute on kiva lisä kahvin kanssa saada silmät auki. Voide napakoittaa ihoa kuten niin myös pehmentää.
Tämä imeytyy nopeasti ja koostumus on kivan kevyt.  Pari painallusta riittä itsellä kasvoille ja kaulalle. Kaulan iho vaatii yhtä lailla hoitoa kun kasvojen ihokin eli sitä ei saa unohtaa.
Nopean imeytymisen kanssa on tykkään käyttää tätä myös meikin alla. Jos haluaa tehostaa vaikutusta niin silloin kannattaa alle laittaa tuo ylempänä oleva seerumi. Tuoksu on raikas ja jos joku mietii puskeeko se mentholi niin, että silmistä valuu vesi niin ei todellakaan. Sitä on juurikin sopiva määrä.



inci: Aqua (water) Betula Pendula (Birch) Sap*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*. C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Hydroxypropyt Methylcellulose, Pullulan, Porphyridium, Cruentum Extract, Glycerin, Simmondsia Chinensis ( Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Inonotus Obliquus Extract, Maltodextrin, Tocopherol, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, Xanthan Gum, Lactic Acid, Menthol, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate *=luomu

30ml/39€


 Jos haluat tuoteiden vaikutuksen tuntea iholla ja nähdä tuloksia samantein niin suosittelen kokeilemaan näitä. Itse hurahdin täysin näihin :) ja ovat vielä kotimaisiakin <3



Suprmoodin omassa verkkokaupassa on muuten  aivan huikea tarjous. Tutustumistarjouksena ensimmäisestä tilauksesta saa huikean  -25% alennuksen kun näpyttelet koodin "love-to-try". Tuota tarjousta ei kyllä kannatta sivuuttaa :)


Tuossa alussa kerroin, että 3. mood on tulossa, niin tässä siitä hieman lisätietoa.
 Kuulostaa kyllä hyvälle.

SUPERMOOD YOUTH GLO

IHOA VOIMAKKAASTI HELEYTTÄVÄ ANTI-AGE-SARJA
Pääraaka-aineita ovat luonnollisia hedelmähappoja sisältävät greippi- ja omenauutteet, retinolia sisältävä matkipapu-uute, biotiini sekä glutationi, joka on kaikkien antioksidanttien äiti. Glutationi on elimistön tärkein molekyyli, ja sen määrä elimistössä vähenee radikaalisti iän myötä. Youth Glo -sarjan ihonhoitotuotteet ovat kuorivia, helliviä ja heleyttäviä. Voiteiden tuoksu on hedelmäinen, naamiossa tuntuu ja tuoksuu raikas minttu.

Jos noista inci-listoista jäi jotkut raaka-aineet mietityttämään niin täältä löytyy kaikkien käytettyjen raaka-aineiden suomenkieliset nimet ja millaisesta raaka-aineesta on kyse. 

Vaikuttaako kotimaisuus ostopäätökseesi kuinka paljon ihonhoitotuotteissa? 

Tänään elämäntaparemontti saa pienen kolauksen, pakko sitä on synttäripäivänä ottaa pari palaa mutakakkua, eikö? :D 



Yhteistyössä 

16 kommenttia :

  1. Tämä sarja on pakkauksiltaan niin kaunis, ja mielenkiintoinen. Mahtavaa, että Suomesta löytyy näin hieno luonnonkosmetiikkasarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa itse tosi paljon ja kotimaisuus on aina <3

      Poista
  2. Itsekin olen rakastunut niin tuotteisiin itsessään, kuin niiden tuoksuun! Todella ihania! Ja Annehan on itsekin ihana, joten mitäpä muuta voisi odottaakaan Supermoodilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksut näissä on kyllä ihania! Anneen en ole päässyt itse tutustumaan henkilökohtaisesti, toivottavasti pääsen vielä joskus, mutta mitä hänen kanssaan olen keskustellut niin on todella ihana ja symppis nainen :)

      Poista
  3. Supermoodilla on tosi paljon ihania tuotteita. Rakastan tuon Egoboostin Eyes Wide Open seerumia, sama kiristävä vaikutus. Annostelun kanssa pitää olla tarkkana less is more. :) Beauty Sleep -sarjan tuotteet on silti ehkä niitä ykkössuosikkejani, niissä on vain niin ihana tuoksu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en ole kokeillut, mutta hankittavien listalla on :)

      Beauty Sleep- tuotteet ovat myös todella hyviä ja se tuoksu <3

      Poista
  4. Hyvän näköisiä tuotteita.
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvän tuntuisia :)

      Mukavaa torstaita sinulle Outi !

      Poista
  5. Mä näitä alkuvuodesta käytin ja naama näppyyntyi. Pidin taukoa, kokeilin uudestaan, taas näpyt. Tykkäsin kovasti muuten, mutta jostain syystä tukkivat ihon mitä muu luonnonkosmetiikka ei ole tehnyt. Täytynee kokeilla vielä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, voi ei. Oletko katsonut tuota inci listaa, jos siinä on joku tuote mille oot herkkä?

      Poista
    2. En, ikinä mistään tuotteesta ei ole tullut reaktiota ja allergioita ei ole, joten en varmaan sitä keksisi.

      Poista
    3. Ompas aikas mielenkiintoinen tapaus. Kerro kuis kävi jos vielä testailet sitä.

      Poista
  6. Hyvä, että palkurikääpää saa nyt muussakin muodossa kuin teenä. Se maistui mielestäni kamalalta. Minulla on toisen suomalaisen sarjan pakurikääpävoidetta- ja kapseleita käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne sienijuomat mitään kauhen herkullisia ole :)
      Kiva kuulla millaisia testituloksia niiden käytöstä tulee. Mielenkiinnolla odotellaan :)

      Poista
  7. Vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta. Mä myös arvostan tuotteissa kotimaisuutta ja noissakin on niin kauniit pakkaukset.

    Aurinkoista loppuviikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hyödyntää tuo alennus ja testata. Itse en kyllä pettynyt vaan päin vastoin <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.