Livbox, elokuu 2015


Voitteko kuvitella, nyt on jo elokuu. Missä se kesä oli? Miten tämä aika menee näin kovaa vauhtia eteenpäin.
Onneksi nyt on sentään hieman lämpimämpää ja tälläkin hetkellä makoilen mökin pihalla, imien  itseeni auringon valoa, vähän väliä se menee harmittavasti pilvien taakse. Tuuli vaan on aikas kova, toivottavasti ei tänne tule niitä ukkosmyräköitä mistä ollaan varoiteltu. Ainakaan ennusteissa niitä ei näy. Pelkään ukkosta todella paljon.

  Olisin kirjoitellut jo torstaina boxin sisällöstä mutta pörräsin Helsingissä ja iltasella meillä oli ensimmäinen 40+ bloggaajien miitti. Jotkut teistä on varmaan jo bongannutkin logon tuosta sivupalkista. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Tällä hetkellä blogeja löytyy 25. Löytyy ruokaa, lifestyleä, sisustusta, kauneutta, hyvinvointia ja paljon ihania persoonia ja upeita valokuvia.
Esim. Minäkö keski-ikäinen blogi  ja Lumo lifestyle blogi.

Tämän kuun boxin aiheena on vielä on kesää jäljellä ja väriteema on ihana laventeli.


Jotenkin toiveet oli tällä kertaa suuret ja innolla lähdin raoittamaan tuota paperia ja näkemään mitä sieltä löytyy.

Dermosil, Hiuskiinne Structure & Volyme superstrong



Dermosil Hiuskiinne Strcture & Volyme superstrong 50ml on erittäin vahva hiuskiinne. Se viimeistelee kampauksen ja antaa kestävän pidon hiuksille. Hajustamaton tuote on kätevässä matkakoossa, joten se on helppo ottaa mukaan.
ovh 2,70 € / 50ml, boxissa täysikokoinen.

Itse oon aikaisemmin tutustunut vain saippuoiden kautta. Tätä tulen kyllä testailemaan mielelläni ja juuri kokonsa puolesta oikein kiva, mahtuu Saimaaseen todella hyvin :)

Wella, EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion



EIMI on lanseerannut Perfect Me BB-voiteen hiuksille, jolla luot luonnollisen tyylin Sen kevyt, hellivä koostumus tekee hiuksistasi silkinpehmeät ja kiiltävät. Saat hiuksillesi myös suojan kuumuudelta ja UV-säteilyltä.
Ovh 21,90 € / 100 ml, boxissa täysikoinen

BB-voide hiuksille?? Siis mitä, tämä menee ilman muuta testiin. Tuoksu tässä on mieto mutta mieluinen. Hiukset eivät menneet klähmään pikaisen testaamisen aikana.


Nivea, Invisible for Black & White


Suojaa lempivaatteesi tahroilta ja kainalosi hikoilulta jopa 48 tunnin ajan. Antiperpirantti ei jätä valkoisia jälkiä tummiin vaatteisiin ja vähentää keltaisten tahrojen syntymistä vaaleisiin.
Ovh 3,05 € / 50 ml, boxissa täysikokoinen

Siitä plussaa, ettei tahraa mutta tämän saa äitini. Itsellä tämä ei auta pätkän vertaa vaan tarvitsen paljon vahvempaa tököttiä. Nyt muuten sellainen on löytynyt ja siitä tulossa lisää omassa postauksessa :)

Kubiss London kynsilakka 



Kynsilakka antaa kiiltävän ja peittävän lopputuloksen. Satavana yli 50 sävyä.
ovh 4,95 € / 2 kpl

Näissä lakoissa on hinta-laatusuhde hyvä. Itsellä löytyy tämä sävy, eli menee eteenpäin.


Cutrin Care ISM Shampoo & Conditioner


Ekstrahoitoa värikäsitellyille ja vaativille hiuksille. Arktisena tehoaineena pohjoisen luonnon ravitseva karpalonsiemenöljy, joka hoitaa ja vahvistaa hiusta, suojaa hiusvärin intensiteettiä ja pidentää hiusvärin kestoa. Tuotteet sisältävät UVA- ja UVB-suojan. Hitava shampoo suojaa hiusväriä ja hoitaa käsiteltyä hiusta tehokkaasti. Tehohoitavan, pehmentävän hoitoaineen sisältämät antioksidantit ja kationinen aktiiviaine muodostavat suojan, joka säilyttää hiusvärin intesiteetin pidempään.
Ovh 12,90-14,9 € / shampoo 300ml ja hoittis 200ml, boxissa molemmat 75 ml

Nämä ovat juuri omiaan hiuksilleni. Hiuksia värjään tasaiseen tahtiin ja kaikkihan tietää, ettei se väri hiuksissa pysy koko ajan yhtä intensiivisenä. Tuoksu näissä on ihana, juurikin sellainen mitä kampaamotuotteissa on.

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava voidegeeli


Kosteuttavan 3D-teknologian, suomalaisen lähdeveden ja voidegeelin uudenlaisen koostumuksen ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa pitkäkestoisen kosteutuksen, joka auttaa tekemään ihosta pehmeämmän. Öljytön voidegeeli kosteuttaa tehokkaasti ja kirkastaa ihon sävyä. Se auttaa supistamaan ihohuokosia ja pitää ihon mattapintaisena ja raikkaana koko päivän. Syväkosteuttava ja ravitseva voidegeeli parantaa välittömästi ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää kosteuden haihtumista.
Ovh 11,90 € / 50ml, boxissa täysikokoinen

Ihan mielenkiinnolla testaan tämän voidegeelin. Kosteutta pintakuiva ihoni kaipaakin.

Tota joo, suuret oli odotukset tämän kanssa mutta pakko sanoa, että petyin. Niveaa ja Lumenea on nyt ollut useammassa boxissa. Mielenkiintoisin itselle oli tuo BB-voide hiuksille.
Toivoisin, että boxiin valittaisiin sellaisia hieman tuntemattomampia tuotteita, jos varmaan kaikki tietävät Nivean ja Lumenen. Molemmat ovat hyviä sarjoja ja käytän niitä paljon itsekkin, mutta ei kiitos vähään aikaan niitä boxiin.  Iso plussa oli se, että melkein kaikki oli täysikokoisia tuotteita.

Mitäs olit mieltä tuotteista?

Vielä olisi huominen päivä aikaa osallistua Syster P:n omavalintaiseen koruarvontaan ja siihen pääset tästä.

Oikein ihanaa lauantaita kaikille <3
Me lähdetään käymään Marina Merilokissa kahvilla ja jos vaikka saatas Milo pulahtamaan veteen.




























10 kommenttia :

  1. Lumenea on tullut nyt 8 kuukautta putkeen, joten pieni tauko voisi olla paikallaan :D
    Joo, miulle jäi shampoo & hoitoaine, sekä tuo kasvovoide, muut pääsi jo uuteen kotiin. Ensi kuun boxia odotellessa ja toivoen, että ei ole dödöä tai Lumenea ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En viitsinyt itse laskea mutta joo, olisi korkea aika tulla välillä jotain muuta :)

      Poista
  2. Jännää, et sun käärepaperi oli laventeli ja mun ihan tumman violetti! Oon aina kuvitellu et ne paperit on kaikilla saman väriset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon luullu kanssa, että ne on saman väriset kaikilla :0

      Poista
  3. Kiva oli sinuakin tavata torstaina.
    Kiva tämä liv box, monipuolisesti kaikkea mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monipuolisuudesta plussat kyllä :)
      Oli tosi kiva nähdä <3

      Poista
  4. Ja näin ihanaa sinua <3 Livbox oli ihan ok ja kiva, kivointa on jos kaikki tuotteet tulevat käyttöön.:) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  5. Mulle ei tullut täyskokoisena tuo nivean deostick, se oli 25ml. Aika jännä että toisille se on tullut täyskokoisena :0 Kynsilakka tuli pinkkinä. Itsekin toivoisin että lumenea ei näkyis hetkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas aika jännä :0 Ensi kuun boxi onkin täynnä bloggaajien suosikkeja ja ihmettelen jos nyt löytyy Lumenea :D tai eihän sitä voi koskaan tietää....

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.