Arvontoja arvontojen perään

Heissan kaikille ja oikein tuulista sunnuntaita. Tätäkö nää kauniit ja aurinkoiset kesäpäivät tulee sitten olemaan? Tee nyt sitten tuolla pihahommia kun tuelee niin pirusti, että kaikki lentelee. Eilinen kaatosade on hakannu kaikki mun ihanat Daliat kamalaan kuntoon ja jos se sade ei niitä lopullisesst tuhonnu niin sitten sen tekee tää myrsytuuli. 

Viime viikko meni synttärihumuassa ja arvontejen parissa ja sen takia ajattelinkin kerätä linkit tähän. 

Ensimmäinen arvonta umpeutuu tänään ja huomenna seuraava jne. Voittajat tulen julkaisemaan sitten kun olen saanut kaikki suoritettua. 


iPhone arvonta aloitti synttäriviikon ja se siis  loppuu tänään .  Arvoonta pääset tästä.Seuraavana oli vuorossa Kubiss kosmetiikkaa ja palkintona ripsiväri ja huulipuna. Näiden arvonta loppuu huomenna 8.6 ja siihen pääset tästä.
Täytyyhän kesäksi saada jalat kuntoon ja se onnistuu näillä Salvequickin kuorintasukilla. Arvottavana on kolmet kuorintasukat. Sukkien arvonta loppuu tiistaina 9.6 ja arvontan pääset tästäSeuraavana oli itselle jänskättävä postaus meinaan mun esittelypostaus. 
Arvonnassa palkintona Clarinsia ja Hurraw!a
 Niiden arvonta loppuu 10.6 ja siihen pääset tästä


Isadoran huikea meikkisetti ihanissa väreissä voi olla sinun. Lähemmin pääset tutustumaan tuotteisiin tästä ja osallistumaan samalla arvontaan joka päättyy 11.6.Ihania OPIn tuotteita voi 
käyttää
sekä jaloille, että käsille ja iho tulee ihanan pehmeäksi. Postauksessa tuto kotona tehtyyn jalkahoitoon. Arvontapalkintona ihanat OPIn tuotteet ja arvonta loppuu 12.6 ja tästä voit osallistua siihen ja lukemassa tuton. 


Synttäriviikko päättyi huippusuositun meikkimunan isosiskoon eli bodyblenderiin. Arvontapalkintona on molemmat sekä tuo ihana bling.ring. Ne voit saada itsellesi osallistumalla arvontaan tästä ja se päättyy 13.6 

Oikein paljon onnea kaikille arvontoihin ja ihanaa sunnuntaita <3 


4 kommenttia :

  1. Marina aivan ihanat synttäriarvonnat, taidan olla aika monessa mukana ja nyt peukut pystyyn. <3 Onnea vielä kerran ja upeaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että onni suosii edes jossain näissä ihanissa arvonnoissa

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.