Juhannusruusukynnet vol 2!


Uskokaa tai älkää mutta nyt on taas haasteen aika. Siis oikein nolottaa kun viimeksi oli puhetta siitä, niskasta kiinniottamisesta ja, että me  Something can go wrong-blogin Heidin kanssa aletaan taas säännöllisesti tekemään näitä haastekynsiä. 
Olemme lyöneet viisaat päämme yhteen ja päädyimme sellaiseen tulokseen, että joka kuun 19.päivä on haastepäivä. Tästä me emme tule luistamaan :D No, minkäs takia sitten juuri tuo 19.pv? No, viime vuonna juurikin samaan aikaan postasimme ensimmäiset haastekynnet nimeltä Juhannusruusu kynnet. Tänään on haastekynsien vuosipäivä <3  

Heidin tekemä ihana kollaasi meidän kynsistä <3 

Näitä haastekynsiä tehdessä on tullut kokeiltua sellaisia tekniikoita, joita pakkosti en muuten olisi tullut testattua. Joskuset ovat aiheuttaneet enemmän taikka vähemmän päänvaivaa :D Lukjoillakin on ollu mahdollisuus vaikuttaa haastekynsiin ja eiköhän sitä ole tarjolla tänäkin vuonna, vai mitä oot Heidi mieltä? 

Aloitus ei näissä haasteissa ollut mikään helppo ainakaan itselle, ruusu piti maalata kynnelle käsin, KÄÄK oli tunne kun aloin sitä tekemään :D Muutaman kerran sen jälkeen olen kaivanut akryylimaalit esille ja maalaillut mutta joo. Siveltimet tälläisessä hommassa on kaikien A ja O ja viimeistään nyt tulin siihen tulokseen, että jos meinaan jatkaa yhtääkään maalaamista kynsille mun on saatava kunnon pieni, kapea kärkinen sivellin. Sivellin on matkalla kotiin, kiitos RiaG

Mikäs sen parempi haaste olisi 1-vuotispäivälle kun tehdä samat Juhannusruusu kynnet, tietysti pienellä tuunauksella eli I pimp my nails :D  Voi herranjestas kun olikin taas vaikeeta :D Ei taas sivellin/siveltimet totellu mua niin kuin oisin halunnu ja käsikin taisi elää omaa tottelemattomaa elämäänsä. Omasta mielestä viimevuoden ruusu onnistui paljon paremmin kuin tämä. Tässä ruusun koko on isompi, tietysti kynsikin on suhteessa hieman pitempi.
 Ruusujen päälle sutasin hieman essencen I <3 magic antamaan pientä blingiä. Lakka on kirkas pohjainen missä on pienen pieniä hopeisia hologlitterihitusia. Keskisormeen taiteilin sitten hieman erilaiset ruusut ja maalasin niihin jopa terälehdetkin. Pohjalakan väri ei ole ihan parhain, mutta minkäs teet kun et voi sitä vaihtaa, joten mentävä on näillä. 
Näissä käytin mukana myös punaista väriä antamassa hieman elävyyttä ruusuihin.Keskimmäisestä ruususta olen ehkä hieman ylpeäkin :)  Tämä oli eka kerta kun tein tälläisiä ruusuja ja nyt sanonkin varoituksen sanan. Ruusuja on ihan varmasti tulossa lisää :D 


Lakkoina oli siis käytössä samat kuin vuosi sittenChina Clazen Liquid Leather ja Kikon 469


Tässä vielä vertailu kynsistäUusille lukijoille tiedoksi,  jos haluaa mennä katsastamaan muita meidän tekemiä haastekynsiä niin ne löytää tunnisteella haaste. 
Kuten aina ennenkin, pitäähän sitä mennä katsastamaan myös Heidin kynnet ja ne pääset kurkkaamaan tästä.

Haluan tämän kappaleen myötä toivottaa kaikille ihanaa juhannusta, pitäkää rakkaanne kuivana ja  lämpimänä <3
Biisivalinta ihan vaan sen takia kun tää alkaa aina soimaan mun päässä kun on puhe ruusuista :D 


14 kommenttia :

 1. Muistan ensimmäisen haasteen kuin eilisen päivän :') hienot nuo pikkuruusut, tuovat sopivaa tuuninkia vanhaan lakkaukseen!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit, itse en saisi näinkään hienoa aikaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä vai? Älä nyt, sähän oot taituri :)

   Kiitos paljon <3

   Poista
 3. Wau mitkä kynnet, näen nuo hiekkarannalla nauttimassa, niin aurinkoiset ovat. Ihanaa juhannuspäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia <3
   Nämä olis kyllä päässyt Yyterin sanoille, jollen olisi valunut sinne mereen :D

   Poista
 4. Ihanan värikkäät ruusukynnet! <3

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kehitystä on havaittavissa uudessa ruususaa. Aika hauska sattuma, että säki olit tehnyt tollasia pyöreitä ruusuja näihin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) samaa hihittelin mäkin kun kävin kattoos sun ihanat kynnet :)

   Poista
 6. Todella hyvin oot onnistunut <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.