Luonnonmukaista hiustenhoitoa

Pääsin tutustumaan itselle ihan uuteen luonnonkosmetiikka sarjaan parin tuotteen kanssa.  Sarjan nimi on Aubrey. 
Aubrey:llä on 45 vuoden kokemus luonnomukaisesta hiustenhoidosta ja mielenkiinnolla lähdin tekemään tuotteiden kanssa lähempää tuttavuutta. 
 Aubreyn hiustenhoito tuotteet ovat sertifioituja. Tästä johtuen pakkauksissa on BDIH-logo. 
Logon saaminen tuotteisiin tarkoittaa sitä, että tuotteet eivät sisällä: parabeeneja, silikonia eivätkä synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntöaineita. 

Testailin shampoota ja hoitoainetta nimeltä Swimmers. 
Swimmers tuotteet ovat tarkoitettu käsitellyille ja ympäristöstä rasittuneille hiuksille, jotain on rasittanut  esim. värjäykset, merivesi, kloori.

Tasapainottava shampoo normalisoi hiusten pH-arvoa. Shampoo poistaa tehokkaasti myös kloori- ja mineraalijäämiä luomuriisiuutteen avulla.  Luomujojobaöljy ja kivinoaproteiini suojaavat ja hoitavat hiusta.

Kvinoa on yksi luonnon täydellisimpiä proteiineja. Se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Kvinoaproteiini kiinteyttää ja ravitsee ihoa ja suojaa hiuksia ulkopuolisilta rasitteilta, kuten kloori ja suolavesi. Suojaa hiusta sävymuutoksilta vahvistaen samalla.

Kvinoaan olen aikaisemmin törmännyt vaan kokkiohjelmissa. Ja joo, oon niihin ihan koukussa :D
Ite en ole sitä valmistanut, ainakaan vielä. Mielenkiintoista oli huomata, että sitä käytetään myös näissä.

Tuoksu tuo heti mieleen marsipaanin mikä johtuu manteliöljystä joka tuoksun lisäksi parantaa hiusten rakennetta. Mukana pitäisi tuoksua myös aprikoosi mutta itse haistan vain sen mantelin. 

Shampoo on ravistelusta huolimatta aikas nestemäistä eli kannattaa olla varovainen, ettei kaikki valu sormien välistä lattialle.
Omat hiukset jäivät pesun jälkeen hieman nitisevän puhtaaksi ja todellakin tarvitsivat hoitoaineen. 

Jos shampoo oli tasapainoittava niin sarjan hoitoaine on taas vahvistava sekä tasapainottaa pH:n


Hoitoaineessa on samoja hoitavia ainesosia mitä löytyy shampoostakin eli luomujojobaöljyä ja kvinoaproteiinia. Muita hoitavia ainesosia on runsaasti piitä sisältää kortetta ja leskenlehteä, jotka molemmat vahvistavat hiusta. B-5 vitamiiniakin hoitoaineesta löytyy, se puolestaan saa kosteuden säilymään hiuksissa kauemmin.

Hoitoaine on taas paljon paksumpaa kuin shampoo ja tuntuu, että pullo tyhjentyy paljon nopemmin kun shampoo. Tässä mantelin tuoksu ei ole niin voimakas ja sen aprikoosinkin erottaa tästä.

Molemmat tuotteet ovat erinomaisia vaaleille ja harmaille hiuksille juurikin siitä syystä, että estävät hiusten värjäytymistä.
Omat hiukset ja lainatut, mullahan on pidennykset, tulivat pehmeiksi ja helposti kammattavaksi.

Shampoon hinta on 17 € ja pullon koko 325ml  ja hoitoaineen 17,70€ ja koko 325ml. Tuotteet ovat myynnissä ainakin Waku-Organics-verkkokaupassa.

Tämän kaksikon johdosta tulen kyllä kokeilemaan  muitakin luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteita.

Se mitä en sitten millään meinannut muistaa oli se, että näitä molempia pitää rasvistaa ennen käyttöä :D

Molemmat tuotteet ovat muuten gluteenittomia ja sopivat  myös vegaaneille.

Onko luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteet tuttuja?
Tehty yhteistyössä Waku-Organics:n kanssa4 kommenttia :

 1. Tykkäsin hirmuisesti keltaisista Aubreyn hiustuotteista ja nämä tulivat juuri eilen postista. Innolla odotan testausta. Mikä parasta eivät tuoksu perinteiselle luonnonkosmetiikalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin todella paljon tuosta marsipaanin tuoksusta :)

   Poista
 2. Luonnonkosmetiikasta olen lähinnä käyttänyt Laveran hiustuotteita ja niistä pidin. Muista ei oikeastaan ole minkäänlaisia kokemuksia. Vähän sellainen tutkimaton sara itselle vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotekin tää hiuspuoli on jäänyt vähän vähemmälle.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.