Silkkinen meikkivoide Giorgio Armanin tapaan


Parhaan pidentävän ripsivärin ohella minulla on ollut hakusessa uusi meikkivoide. Halusin meikkivoiteen olevan kevyt, kuitenkin hieman peittävä ja tasoittava. Aatoksissa oli ensin kokeilla Diorin Star meikkivoidetta mutta suositusten jälkeen päädyin testaamaan tämän.
Tähän astisen elämäni paras meikkivoide. Onneks kuuntelin suosituksia.


Aikaisempaa kokemusta minulla ei ole Giorgio Armanin kosmetiikka tuotteista ainostaan hajuvesi puolelta omistan lahjaksi saamani Acqua di Gioia

Giorgio Armani
Luminous silk foundation

 Sain Stockmannilta kotiin vietäväksi pienen testeripurkin jotta ennen ostospäätöstä pääsin itse kokeilemaan meikkivoidetta. . Heti ensikosketuksesta lähtien alkoi meidän yhteinen ja todella läheinen taival. Pakko oli tämä ostaa. Nimensä mukaisesti tämä on yhtä pehmeää kuin silkki, ihon pinnasta tulee todella pehmeä ja ihanan silkkimäinen. 

Meikkivoide on kevyt ja fluidimainen, kuitenkin tarpeeksi peittävä. Meikkivoidetta pystyy myös kerrostamaan tarpeen mukaan. Se ei kuitenkaan jätä sellaista pakkeloitua pintaa. Itse kaipaan poskille enemmän tuotetta, koska couperosa saa poskeni hehkumaan.


 Ihankun iholla ei olisi mitään, mutta katsoessa peiliin niin kyllä vaan sitä siellä on. Se yllätti minut täysin, koska en ole ennen vastaavaa kokeillut. Meikkivoide on kyllä kevyt ja sulautuu iholle ihanasti.

Ihoni on pintakuiva, paikoitellen todella kuiva ja juonteitakin jo löytyy, eihän tässä enää ihan nuoria olla :)  Jokuset meikkivoiteet pakkautuvat juonteisiin mutta  tämä ei pakkaudu juonteisiin ainakaan minulla. Plussaa tulee vielä kosteuttavasta koostumuksesta ja on juurikin omiaan kuivalle iholle. 
Pysyvyys on iholla todella hyvä.

Tähän kohtaan mun piti laittaa teille kasvoista kuva, mutta kasvokuvat saavat vielä odottaa niin kauan kun saan valaistuksen kuntoon. Ja entäs tämä pullo. Todella tyylikäs ja simppeli. Aamut piristyy kyllä tämän pullon käteen ottaessa :) Tälläiset antavat arkeen juuri sitä pientä kaivattua luksusta.


Vaikka tämä on pumppupullo niin korkin saa onneksi auki ja pullosta pystyy kaapimaan loputkin meikkivoiteet ulos, onneksi :)

Hinta tietysti hieman ensin kauhistutti pakko myöntää mutta tämä on kuitenkin joka euron väärtti. 
Giorgio Armania myy ainakin Sokos ja Stockmann ja jos oikein muistan hintaa taisi olla Stocmannilla 58 €.

Ennemmin satsaan hieman enemmän hyvään tuotteeseen minkä kanssa ei tarvitse tapella. Vaikka ostaessa se saattaa tuntua siltä, että olenko ihan järkevä. Itse olen huomannut, että laadukas tuote maksaa itsensä takaisin pitemmän päälle.

Nythän on tullut Lancômelta hybridi meikkivoide  Miracle Cushion ja se ehdottomasti testattava.4 kommenttia :

  1. Kosteuttava vaikutus kyllä kiitos, kuulosti ihan mulle sopivalta meikkivoiteelta. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.