Instant Light Lip Comfort Oil

Öljy on tämän kevään the sana kosmetiikasssa. Siksi minäkään en niitä pysty välttämään. 
 Toinen tämän kevään huuliöljy uutuuksista on

Clarinsin
Instant Light Lip Comfort Oil.



Huuliöljy kuuluu Clarinsin kevät kokoelmaan nimeltä Carden Escape. Kevään meikki on saanut inspiraationsa puutarhasta ja siellä kukkivista kukista ja kasveista. Niiden innoittamana syntyikin kevätmeikki joka on heleä ja raikas. Huulet ovat saaneet kuorrutteen herkullisista kiilloista jotka kirkastavat ihon sävyä.  Muuten Clarinsin meikkivärejä on hempeästä vaaleanpunaisesta koralliin ja ruskeasta männyn vihreään.  




Yli 60 vuotta sitten Clarinsin ensimmäiset tuotteet olivat kasvo- ja vartaloöljyt. Nyt öljyt ovat saaneet jatkumoa huulia kosteuttavan ja hoitavan öljyn ja se sisältää runsaasti erilasia kasviuutteita. Lip Comfort Oil-huuliöljyn pohjalla on Clarinsin kasvo- ja vartaloöljyissäkin käyetty hasselpähkinäöljy, joka sisältää runsaasti iholle ja huulille tärkeitä ravintoaineita. Vaikutusta täydentävät myös mirabelle- ja jojobaöljyt. 




Raspberry jättää huulille hennon pinkin sävyn todella upean kiillon kanssa. Pinta ei ole kuitenkaan sellainen tahmainen kuin jokusissa huulikiilloissa on.  Tuoksu on aikas lähellä samaa mitä oli tässä huulikiillossa. Olisin ehkä toivonut hieman voimakkaampaa sävyä mutta öljy pysyy yllättävän pitkään huulilla ja todellakin kosteuttaa niitä samalla. 




Aplikaattori tässä on mielestäni aikas veikeän näköinen. Tämä näyttää ja on aika suuri kokonen mutta erittäin hyvä ja toimiva. Öljy levittyy tasaisesti huulille.





Tämä raspberry on kausisävy eli kanttaa mennä katsastamaan ja jos ihastut niin suosittelen ostamaan sen saman tein. Pahimmassa tapauksessa jäät maiskuttelemaan kuivia huuliassa tämän loppuessa :) 

Kuva maahantuojan sivulta

Tästä öljystä löytyy myös toinen sävy, Honey 01 jonka sanotaan maistuvan kevysesti makealta hunajalta ja jää valikoimaan. Pakko mennä katsastaan tämä ja veikkaan kyllä, että taitaa löytää tiensä mun meikkipussiin. 




Suositushinta tälle ihanuudelle on 19.90 €

Ihastuttaako huuliöljyt tai öljyt yleensä ihonhoidossa ?


6 kommenttia :

  1. Toi aplikaattori on jännän ihana, mä ajattelin, että tää olisi tuonut aavistuksen enemmän väriä huulille, omilla huulilla tää on väritön, vähän kiiltoa. Tuoksu on aivan ihana herkullinen. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriä mä kans ootin hieman enemmän. Joo, toi tuoksu on kyllä aikas hyvä. Tarvii kyllä mennä katsastaa tuo Honey ihan jo tuoksun takia :)

      Poista
  2. Tämä on ihana! Aplikaattori on tosi hauska mutta minusta juurikin sopiva tähän tuotteeseen :)

    VastaaPoista
  3. Ooh, upean kuuloinen tuote, juurikin keväällä kuvittelisin että sopisi loistavasti kevyeen meikkiin! Pitänee kyllä hommata, niin kivalta vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on juuri omiaan sellaiseen kevyn meikin kanssa mutta ilman muuta kannattaa käyttää myös natural kasvoilla ihan jo tämän hoitavuuden takia. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.