Haaste: Paluu menneisyyteen

Kaksi viikkoa on taas kulunut eli vuorossa haastetorstai.
Uusille lukijoille pieni tietoisku tähän alkuun eli Something can go wrong- blogin Heidin kanssa aloitimme viime vuonna haastetorstait. Kahden viikon välein haastamme toisemme lakkauksissa. Monesti on niin, että toinen valitsee tyylin toinen värit. Välillä toinen määrää kaiken, meidän miehetkin on ollut vallan kahvassa kiinni ja myös olemme antaneet lukijoille päätäntä vallan.
Haasteiden aikana olemme oppineet uusia koristelutyylejä ja välillä on kyllä ollut aika tuskaista tahimista mutta loppupeleissä kuitenkin niin antoisaa :D Kiva on myös aina nähä miten toinen on toteuttanut omansa. Kaikki haasteet löytyy. yllätys yllätys, haaste sanan alta. Meille saa myös laittaa haastetoiveita tulemaan

 Haasteen ensimmäinen osa on kyllä jo itse haasteen valitseminen. Tällä kertaa päädyimme tekemään aikaisemmin tehdyistä kynsistä uusinta kierroksen. 

Itse ajattelinkin palata blogin alkutaipaileelle toukokuussa on tulossa 2-vuotis synttärit ja valita sieltä kynnet, mistä koitan tehdä parannetun version. Nyt kun kevättä kohti mennään haipakkaa vauhtia niin päädyn valitsemaan todella kesäiset värit. Lakat ovat samat ja koristelutyyli on sama kuin alkuperäisissä, mukana kuitenkin pieni lisäys.

Laitetaas ensin kuva alkuperäisistä kynsistä ja  lakkauksista enemmän löydät tuon linkin takaa.Alkuperäiseen verrattuna tällä kertaa en käyttänyt teippejä vaan  Smart Nails:n sapluunaa ja lisäsin vielä niittejä.

 Näyttääpä nää mun kynnet tohon vanhaan kuvaan verrattuna ihan töpöiltä :D

Kasvakaa kynnet kasvakaa!

Nuo sapluunat on paljon helpompi käyttösiä kun vinyylit, ainakin omasta mielestä. Jos on kiinnostusta niin voin tehdä niistä oman postauksen :)
 Kalliimpia ovat kuin vinyylit eikä arkissa ole kuin kymmenen sabluunaa. Muutamat erilaiset multa näitä löytyy. Oli perkules olleet vaan hukassa. Olen siis ostanut nää jo viime vuonna alku talvesta ja nyt löysin ne.
isadoran Bananas! ja Kikon 631

Nyt kyllä ootan mielenkiinnolla millaiset lakkaukset Heidi on tehnyt. Niitä ihastelemaan pääsee tästä

Tälläinen oli tämän kertainen haaste. Muistakin lakkauksia olisi ollut mistä voisi tehdä tai koittaa tehdä parannettuja versioita mutta palataan niihin sitten toisella kertaa. 
Onkos muuten sabluunat tuttuja?
15 kommenttia :

 1. Wau mikä muutos! Mahtavat kynnet :) Mä en oo koskaan käyttänyt sabluunoita, ehkä pitäisi joskus hankkia ja kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Heidi <3 Kiitos paljon. Kannattaa kyllä kokeilla :)

   Poista
 2. Oi kuinka herkullinen lakkaus! Sävyt on ihanat, ja kyllähän tässä selvää kehitystä on havaittavissa :) Sabluunoita en ole muuten itse koskaan testannut, mutta pitäisi kyllä :) Ja ois kyllä kiva jos tekisit niistä erillisen postauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Nena ja ilman muuta kannattaa kokeilla. Sabluuna postaus tilauksessa :D

   Poista
 3. Oi, tosi hienot ja on kyllä melkosesti muuttunu tai parantunu tai jotain sun lakkaustaidot ja kynnet. :) Ihanat keväiset kynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satsuli. taitaa olla se tai jotain vaihtoehto :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Mia, nää on kyllä aikas pirtsakat ja väriä kyllä tän harmauden keskellä tarvitaan :)

   Poista
 5. Nam, rupespa tekeen mieli hedelmäsalaattia... ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanat nää uudet kynnet, tyykkään tosi paljon tuosta "lainekuviosta" tai mikä onkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään kanssa näistä paaaljon enemmän vaikka simppelit ovat nämäkin :)

   Poista
 7. Nää on upeat! Paremmat ku vanha versio.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.