Muutoksen tuulia

Heti näin alkuun haluan toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi mukaan ja toivottavasti viihdytte matkassa mukana. Toiveet, kommentit, vinkit, ehdotukset taikka säköposti viestit ovat aina tervetulleita. Joten laittakaa vaan rohkeasti niitä tulemaan, jos siltä tuntuu.

Muchi Muchi
 Nyt olisi täälläkin muutoksen aika. Olen tullut siihen tulokseen, että blogin ulkonäkö tarvitsee uudistusta. Vaaleanpunainen väri on saanut nyt siirtyä sivuun, ainakin nyt vähäksi aikaa.  Selkeää linjaa ei minulla ulkonäön suhteen vielä oikein ole vaan testailen mikä näyttää hyvältä ja toimivalta. Toivattavasti ette hermostu :D
Bannerikin kaipaisi sekin jotain uutta, ehkä pelkkä teksti tai  joku graaffinen kuva....
Kyllä osaakin elämä olla välillä niin hemskatin hankalaa. No, koitan olla ottamatta isompaa stressiä itselleni mutta tiedän, että otan kuitenkin :D 

Naughty Nautical

Tummien lakkojen jälkeen halusin ripauksen hempeyttä kynsille. Mikäs sen parempi kuin vaaleanpunainen. Kuitenkaan en halunnut pelkästään vaaleanpunaista vaan laittelin parit vinyylit kynsille ja sipaisin väriä. Eihän tyttö voi elää ilman glitteriä, joten sipaisin sitäkin hieman.

Summit of Style
Summit of Style on aivan kertakaikkisen upea top coat. Tässä on niin isoja kun pieniäkin glittereitä, jotka ovat väriltään kullan värisiä. Glittereitä ei myöskään tarvinnut kalastella sutiin vaan niitä tuli ihan mukavasti ja ne levittyivät helposti kynnelle. Summit of Stylen olen saanut blogia varten.
Kaksi muuta Essieta olen kirpistellyt. Muchi Muchin olisin toivonut peittävän paremmin mutta muuten lakat ovat taattua Essie laatua.

Mitäs ootte mieltä tästä valkoisesta väristä?

Hurraw! Huulirasva arvonta on vielä sunnuntaihin asti käynnissä ja siihen voi osallistua myös facen kautta :)

14 kommenttia :

 1. Valkoinen on jees mutta blogi on niin leveä, että mulla jää sivupalkki miltei kokonaan piiloon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi, tosin vieläkin voisi mun näytöllä ja resoluutiolla olla kapeampi mutta kannattaa mennä enemmistön mielipiteen mukaan:)

   Poista
  2. Hyvä sitte, kavensin kuitenkin vielä inan.
   Nyt tarvis katsoa miten saan kuvat paaaljon isommaksi :)

   Poista
 2. Valkoinen on oikein hyvä ja iloista perjantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Funky and Fifty ja iloista perjantaita myös sinulle.

   Poista
 3. Ulkonäkömuutokset blogin suhteen on pyörinyt myös meikäläisen mielessä. Mutta kun ei löydy taitoa toteuttaa sellaista mitä haluaisin (jos tietäisin mitä haluaisin). :/

  Mut kivat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla just sama homma kun ei oikein tiedä mitä haluaa. Sen takia ajattelinkin testailla ja sen avulla löytää sen oikean :)

   Poista
 4. Tykkään kovasti uudesta ilmeestä! Itsekin olen miettinyt värien poistoa ulkoasusta ja varmaan sen jossakin vaiheessa teenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Valkoinen on tosi jees, mutta kannattaa kaventaa tekstikenttää, nyt on liian leveä. Jään innolla odottamaan millainen tästä lopulta tulee. :) Tosi nätit kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kans tykästyi tähän valkoiseen. Miltäs tesktikenttä näyttää nyt? Omalla koneella näkyi meinaan ihan normaalisti se aiempi versio

   Poista
 6. Nätit kynnet! Hyvältä näyttää ulkoasukin :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kynnet! :) Ja valkoinen tuo tosiaan aika paljon raikkautta ulkoasuun, sopii hyvin! Itselläkin on ulkoasuremppa suunnitelmissa jolloin olisi tarkoitus luopua jouluisesta pinkkeilystä :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.