Nyt loppuu se hikoilu

tai ainaki sitä toivon. 
Minulle on jo tullut vuosia välillä kausia, että hiki niin sanonusti melkein valuu kainolosta vaikka ihan vaan sohvalla maatessa. Tämä on myös yksi syy siihen, ettei vaatekaapistani löydy paljon muuta kun mustaa. Musta on mulla sama kun pinkki, valkoinen, sininen, keltainen jne. Onneks silti musta on musta :D 

Olen kokeillu jos jonkin moisia aineita ja kikkoja. Osasta on jonkin aikaa ollu helpotusta ja osan on saanu heittää melkein saman tein roskiin. Lääkärilläkin kävin muutama vuosi sitten ja vastaus oli: sinulla on vaan niin vilkas aineenvaihdunta. No just, onhan sekin hyvä mutta rajansa vois silti olla silläkin. 

Nyt olen taas huomannut, että kohta taitaa olla taas se aika ja ajattelin nyt kokeilla itelle uutta tuotetta. Ja jos tämä ei tuu toimimaan niin sitten siirrytään vielä hieman järeempiin aineisiin. 

Apteekista mukaan lähti
  ACOn extra effective antiperspirant  Tämä lupaa estää hikoilua enintään 72 tuntia, mulle riittäis kyllä vähempikin tuntimäärä kerralla. Tätä käytetään joka kolmas tai toinen päivä riippuen siitä kuinka voimakasta hikoilu on. 
Muutenkin tämän käyttö eroaa hieman normaalin dödön käytöstä. Tämä levitetään illalla puhtaalle iholle ja annetaan  kuivua ennen kuin mennään nukkumaan. Aamulla tämä pestään pois. 

Haittavaikutuksina saattaa esiintyä ohimenevää kirvelyä taikka pistelyä, koska tämä sisältää alumiinikloridia. Jos haittavaikutukset jatkuvat käyttö pitää lopettaa. 
Myöskään jos on juuri poistanut kainalokarvat taikka iho on ärtynyt ja vaurioitunut, tätä ei saa käyttää.
Jos kovasti hikoileen myös käsillään niin tätä voidaan laittaa myös kämmeniin. 


Hintaa meidän apteekissa tällä oli 9,90€

Jonkin ajan päästä sitten nähdään kuis mun kävi. Ollaanka vielä kainalot märkinä vai pompitaanko riemusta.

Jos teillä on vinkkejä niin otan kyllä mielelläni kaikki vastaan.6 kommenttia :

 1. Toivottavasti saat apua tuosta tuotteesta! Tuo on tosi ikävä ongelma kyllä. Itsellä ongelma on juuri päinvastainen, en kainaloista hikoile juuri lainkaan. Tiedän, että mulla on hidas aineenvaihdunta, tunnin kestävällä kunnon hikilenkilläkin saattaa otsa ja selkä vähän kastua, siinäpä se. Joskus iltaisin saatan huomata, että unohdin laittaa aamulla dödöä, mutta siltikään kainalot ei haise... Olen aina jäässä, eikä mulla ole juuri koskaan kuuma. Ei se ole kivaa näinkään päin (tuota aineenvaihduntaa yritän kyllä aktivoida kaikin keinoin), mutta mielummin otan tämän ongelman kuin tuon sun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäässä oon mäkin yleensä enkä voi sietää kylmää. Tää ongelma on kyllä ihan peestä ja onneks ei oo koko ajan päällä.
   Kyllä mäkin ottasin ennemmin tos sun version tästä hiki ongelmasta :D

   Poista
 2. Toivottavasti tuosta on apua. Itsellä ei ole kokemusta. Olen nyt vuoden käyttänyt vihreä korkkista Batsia, joka on toiminut moitteettomasti. Mullahan oli puolitoista vuotta sitten järjettömiä ongelmia hikoilun kanssa, liekö joku mammatauti iskenyt ja silloin kävin läpi jos minkälaista dödöä, kun kaikki pettivät. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarvii kokeilla tota Batsia jos tää ei toimi. Inhottaa just se kun et voi käyttää kaikkia ihanan värisiä vaatteita kun pienen ajan päästä on järven kuvat kainalossa :D

   Poista
 3. Mullakin on taas raskaudenjälkeisen hormonivaihtelujen tai muun vastaavan vuoksi samaa ongelmaa. Mä ostin sitä Stop24:ää ja ainakin toistaiseksi pelittää ihan hyvin päivittäin käytettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein muistan niin mulla se ei toiminu. En edes muista niitä kaikkia merkkejä mitä on tullut vuosien saatossa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.