Lakkaushaaste: Inspiraationa kirja

Kuukausi on taas hurahtanut, siitä kun viimeksi olimme lakkaushaasteen parissa. 
Tällä kertaa inspiraationa oli kirja. Kun aloin miettimään mistä kirjasta lähtisin toteuttamaan lakkausta, tajusin, etten edes muista milloin olen viimeksi lukenut kirjaa!! 

Tykkään lukea dekkareita tai siis lukisin niitä, jos vain olisi aikaa. Tai no, kyllähän sitä aikaa olisi, jos sen vaan ottaisi ja sen meinaan tehdä. Heti, kun ilmat sallivat, otan tämän valitsemani kirjan, menen takapihalle riippukeinuun ja syvennyn sen pyörteisiin. 
Ja se kirja on Hideo Yokoyaman kirjoittama 64.kirja nimeltä 64

64 tempaisee sinut mukaan Japaniin ja tokiolaispoliisin elämään, joka palaa ratkaisemattoman rikostapauksen äärelle todella arvaamattomin seurauksin. Rikostapaukseen jota kukaan ei pystynyt ratkaisemaan. Tapaus tuli tunnetuksi nimellä 64. 


"Kirja on kuin salama kirkkaalta taivaalta. En ole koskaan aiemmin lukenut mitään samankaltaista." -The New York Times Book Rewiew

"Saa tarkkanäköisimmänkin lukijan haukkomaan henkeään." -The Sunday Times


Japani on muutenkin lähellä sydäntä, olimme Tokiossa häämatkalla ja osa sydämestä jäi sinne. <3 

Niin se lakkaus. Inspiraation nappasin kirjan kannen väreistä ja tietysti Japanista itsestään. essencen lakatPunainen lakka on essencen juicy love, valkoinen on tuttu essencene wild white ways ja musta Chine Glazen Liquid Leather.
Näissä essencen lakoissa on kyllä hinta-laatusuhde ihan huipussaan. Tämä juicy love levittyi kuin unelma, olisi peittänyt jo yhdelle kerroksella eikä valu kynsinauhoille. Aivan täydellinen punainen <3 


upea punainen kynsilakka


Koristelut ovat tosi simppelit mutta mielestäni sopivat kirjan tyyliin. Yksinkertainen on kaunista. Löysin geishan löysin Milv aarteistostani ja japanilaisen sapluunan, joka tarkoittaa muistaakseni rakkautta olen joskus tilannut ulkomailta. Välillä sitä ajattelee, että onko nyt näitä kaikkia härpäkkeitä ihan liikaa, mutta ei niitä vain ole. Ilman jemmoja, nämäkin koristelut olisivat jääneet tekemättä. 
Sitten katsomaan mitäs kirjoja ne muut lukevat: 
Tällä kertaa kuvia on ihan hirveä määrä mutta en vain osannut päättää niin laitoin sitten kunnolla. :D Toivottavasti ei haittaa. :D Onko siellä ruutujen takana muita, ketkä rakastavat kunnon dekkareita? 

Love

4 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.