Viikonlopun kuulumisia ja Sizzle, pinkki ihastus Picture Polishilta


Pitkästä aikaa on ollut todella kiva viikonloppu. Eilen pääsin tekemään myös pitkästä aikaa töitä! 

Kävin kuvaamassa ihanan pientä hurmuripoikaa. <3 
Oli ihana saada palautetta, että kuvauksissa oli mukavan rento tunnelma ja että olimme ihania kuvaajia ( mun mies on siis assarina mulla )  
Pieni 2-vuotias nuorimies oli heti menossa mukana ja mun työ oli helppoa. Tunnelma välittyy myös kuvissa ja siihen kannattaa myös panostaa.

 Kaikki palautteet ovat todella tärkeitä ja varsinkin tälläiset palautteet on ihan huippuja!! 

Ja kun Porissa oltiin niin samalla reissulla käytiin moikkaamassa Ciaa ja vävyehdokasta. Lopulta löydettiin itsemme myös meidän äitin mökiltä. Iltapäivä menikin sitten mökin kukkapenkkejä siivotessa ja makkaraa grillatessa. Ja kyllä, meillä oli turvavälit. :) 

Kyllä siitä saa vain lisäenergiaa jaksamiseen, kun näkee rakkaita läheisiä. Enkä malta odottaa sitä, että pääsemme mökille viettämään viikonloppuja. 
Aina näin kesän korvilla sitä haluaa saada pinkkiä kynsille. Ja siis oikein kunnon pinkkiä eikä mitään hempeää. 
Yksi lemparipinkeistä on Picture Polishin Sizzle. Siinä on mukana myös ihanaa pienen pientä glitteriä. Ja koskaan ei tytöllä ole liikaa glitteriä. 

Lakan ostaminen ei mennyt ihan perinteisesti mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. :) Ensimmäisen kerran olen tästä ihanuudesta postannut vuonna 2015 ja sen pääset lukemaan TÄSTÄ.picture polish
Kuinkas sattuikaan, että olin silloin tehnyt melkein samanlaiset koristelut kuin nytkin :D En siis muistanut koko lakkausta ennen kuin hain linkin tähän postaukseen ja näin kuvat. 


Myös holot kuuluvat kesään ja tähän valitsin Color Club:n Miss Bliss:N. Myös nimettömän valkoinen on Color Clubin lakka, one-step French tip. 

Kuviot tein töpöttämällä kostealla meikkisienellä lakkaa käyttäen valmista sabluunaa.  

Picture Polish ja Color Clubin lakat löydät muuten CesarsShopista Sieltä löydät kaikki muutkin tarvikkeet joiden avulla saat loihdittua upeita lakkauksia. 

Ensi viikolla tulossa tänne blogin puolelle mm. suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Kivaa ja rentouttavaa sunnuntaita. 

Love2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.