Kaunista helmiäistä kynsille OPI:n Neo-Pearl kokoelman lakoilla

Lakat saatu testiin

Helmiäislakat eivät ole sitä ominta ja siitä syytä myöskään niitä ei ole paljoa täällä blogin puolella näkynyt. Nyt kuitenkin Opilta on tullut Neo-Pearl kokoelma, joka on pelkkää helmiäistä. 


Sain testiin niistä muutaman ja yllätyin kyllä todella positiivisesti näistä. Eivät helmiäislakat olekaan vain niitä "mummujen" lakkoja. Ja kyllä, en voi sille mitään, että minulle tulee mieleen mummut, kun puhutaan helmiäislakoista. 

Pretty in Pearl


Opin helmiäislakat 2020

Pretty in Pearl on sävyltään kaunis nude, missä on pientä taittoa kuparin suuntaan. Aivan täydellinen sävy häihin, jos haluaa huollitellut mutta kauniit ja  hillityt kynnet. 

Vaatii kaksi kerrosta lakkaa, jotta saadaan täysi peittävyys. 
Two pearls in a Pod

Two Pearls in a Pod on taas täysin vastakohta Pretty in Pearlille. Sävyltään tämä on hopean harmaa, jossa pientä taittoa vihreään. Mahtavaa, että kokoelmaan on otettu mukaan myös tummia sävyjä. Kylmään vivahtavana, tämä sopii hyvin myös käytettäväksi talvella. Myös tämä vaatii vähintään sen kaksi kerrosta lakkaa. Just a Hint of Pearl-pie

Just a Hint of Pearl-pie on sävyltään vaalea violetti. Todella kaunis! 
Just a Hint of Pearl-pie on oma lemppari. Tämän koostumus on hieman paksumpaa verrattuna kahteen edelliseen lakkaan. 


Tätä voisi käyttää melkeimpä jo yhdellä kerroksella mutta suosittelen aina lakkaamaan se kaksi kerrosta. Silloin lakan pinnasta tulee tasaisempi ja sävystä voimakkaampi.  


Kokoelmaan kuuluu näiden lisäksi vielä kolme muuta lakkaa. Helmiäsilakkojen levityksessä saa olla myös paljon tarkempi, kuin mitä tavallisten lakkojen kanssa. Helmiäislakkojen pinnassa näkyy paljon helpommin sudin vedot. 
Se taitaa omalta osalta olla myös yksi syy siihen, että en ole niistä ennen niin välittänyt. 


OPI:n Neo-Pearl on unelmien täyttymys helmiäilakkojen käyttäjille ja pakko myöntää, että kyllä minäkin hieman tykästyin näihin. :) Kannatta olla kuitenkin nopea, koska kyseessä on Limited edition eli ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. 


Kivaa alkanutta viikkoa täältä lumisateen keskeltä. :D 

Love


6 kommenttia :

 1. Liila tai syreenin värinen on aivan ihana. Tykkään todella harvoista metallisista lakoista, mutta toi on nätti.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniin näköisiä mutta...omilla kynsillä en tykkää ollenkaan :) en muista onko mulla helmiäislakkoja, on kyllä ollut mutta ei varmaan enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ollut hieman sama juttu :D Nämä silti yllätti iloisesti.

   Poista
 3. These are nice and I like them. Not sure how they would be on my nails as I have a few ridges!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. These are nice. I don't think that these suit for the ridges nails :(

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.