Helpot päivänkakkara-kynnet

*merkityt lakat saatu


Rakastaa, ei rakasta, rakastaa....

Muistan, kun sitä nuorempana aina oli pakko kysyä päivänkakkaralta mitäs mieltä se ihastus musta oli. :D 
Ja myönnän, kyllä sitä vieläkin tulee välillä kokeiltua. hahhahaa. 


Tykkään kuvata myös paljon päivänkakkaroita ja suunnitteilla olisi muutama tuotekin myyntiin verkkokaupan puolelle missä aiheena on päivänkakkara. :) Kunhan vaan saan kaikki muut projektit ensin pois alta.  
Tämä korona-aika on ollut todella raskas monella tavalla.
Nytkin tässä odotellaan työkkärin päätöstä yrittäjän työttömyysturvaa koskien ja toivottavasti se kohta tulee, koska laskuja on aikas kasa odottamassa maksamista. Mutta onneksi siltä tästä on ollut jotain hyötyäkin, on tullut kehiteltyä vaikka mitä ja en malta odottaa, että jossain vaiheessa saan ne julki. Mutta, mennään itse asiaan siis niihin kynsiin ja lakkaukseen. Nämä päivänkakkara-kynnet ovat helppo tehdä, etkä tarvitse muita työkaluja kuin hammastikun. 


Vastaavanlaiset kynnet näin instan puolella ja halusin myös itse lähteä kokeilemaan niitä. 

Nämä ovat mielestäni tosi kivat ja voit halutessasi maalata vaikka kaikkiin kynsiin päivänkakkarat. Itse tein tällä kertaa vain kahteen kynteen ja muihin valkoisia palloja. 

Halusin myös pohjan olevan luonnollisen näköinen ja siksi valitsinkin tähän essien mademoiselle -lakan. Lakka on todella luonnollisen näköinen ja kahden lakkakerroksenkin jälkeen oma kynsi kuultaa läpi. Voit käyttää myös väritöntä lakkaa. 


Aloitin tekemään hammastikulla keltaiset keskustat ja tähän käytin essien keltaista ihanuutta summer soul stice* -lakkaa. essence
Valkoiset terälehdet maalaasin hammastikku lappeellaan ja nopein vetäisyin essencen valkoisella wild white ways* -lakalla. 
Samaa lakkaa käytin myös noihin muiden kynsien valkoisiin pilkkuihin. 

Näistä tuli todella kivat! Seuraavaksi on kokeilta tehdä kukat kaikkiin kynsiin. :) 
Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoja kaikille! 
 

Love2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.