Lakkausunelmia: helle

Osa lakoista saatu pr-näytteinä*

Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.
Mieluusti kuulisimme myös teidän ajatuksia millaisilla tekniikoilla, aiheilla ja tai teemoilla haluaisitte meidän haastavan itsemme.
Tästä pääsemmekin sitten meidän ekaan haasteeseen, joka aiheena on helle. Nyt kun tätä kirjoitan niin ulkona pauhaa kylläkin kauhee myrsky ja hellefiilis on hieman kaukana :D

summer nails 2020Nämä sävyt olisivat näyttäneet vielä paremmilta hieman päivittyneillä käsillä mutta itse tykkään näistä, kivan pirtsakat.
Liukuväreissä käytin pohjalla essien summer soul stice* lakkaa. Muut lakat olivat Dependen lakka numero 472* ja china glazen sähäkkä neon Tistle Do Nicely.

liukuvärjäys
Nimettömässä pohjalla on OPI:n My Gecko Does Tricks lakka. Nuo härpäkkeet pitäisi kuvastaa lehtiä mutta en ole itse niihin täysin tyytyväinen. Niissä käytin seuraavia eri vihreitä lakkoja: OPI Stay Off the Lawn!, china glaze In The Lime Light Neon,Zoya Veruschka ja essie Skål!*
Jos olisi ollut enemmän aikaa, niin olisin tehnyt toisenmoiset koristelut.
summer nails 2020

Kesä, glitterit ja hologrammit kuuluvat yhteen, joten olihan niitäkin pakko käyttää!
Keskisormessa on kaksi kerrosta ncLA:n hologlitteriä ja nimettömässä piCture pOlish:n holiday.

Ja kuten haasteisiin kuuluu niin käydääs katsomassa millaiset kynnet Laura sai aikaan. Lauran kynnet pääset näkemään TÄSTÄ.

Ensi viikolla muuten tulee ulos yksi meikkaushaaste, josta moni on ehkä jo nähnyt kuvia tai lukenut muiden blogeista. Se oli todella jänskä haaste mutta samalla tosi kiva!!

Niin muuten, unohtui tuossa alussa kertoa, että tämä mun ja Lauran haaste tulee aina joka kuun ekana sunnuntaina ulos. Jos innostuit haasteesta ja jaat kuvan instassa niin tägää #lakkausunelmia niin nähdään Lauran kanssa millaiset kynnet sä teit.
Oikein ihanaa sunnuntaita ja ne helteet muuten pitäis tulla ensiviikolla!!!!


kesäkynnet

Love7 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat ja kekseliäät kynnet :) sulle sopii tosi hyvin lyhempikin malli koska sormesi ovat niin pitkät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla on kyllä suht pitkät sormet. Tää desinfiointi ja käsien pesu on saanut nyt omat kynnet aikas huonoon kuntoon ja on ollut pakko pitää ne lyhkäsinä.

   Poista
 2. Hauskaa, että molemmat päädyttiin liukuväriin :D vaikkakin vähän eri väreillä (:

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan kesäinen lakkaus, ihanat sävyt!
  Leppoisaa iltaa sinulle Marina <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.