TOP 5 ruokaohjetta

Rakastan ruokaa. Rakastan kokata sitä, rakastan kokeilla uusia reseptejä, rakastan kehitellä reseptejä ja totta kai rakastan myös syödä sitä. 

Useamman vuoden ajan olen jakanut reseptejä myös täällä blogin puolella ja ajattelinkin kerätä yhteen TOP 5 luetuimpaa reseptiä. 

Halusin koota tämän TOP 5 reseptit postauksen, koska en enää itsekään muista mitä kaikkea sitä on tullut kokkailtua vuosien varalla. 


Snickers raakakakku


Tämän kakun oli unohtanut kokonaan! Tämä ei kuitenkaan niin makea kuin mitä ehkä kuva antaa olettaa. Reseptin pääset lukemaan TÄSTÄ




Itsetehdyt vaahtokarkit


Loppupeleissä nämä itsetehdyt vaahtokarkit eivät ole vaikeat tehdä ja se mikä mielestäni on parasta, voit muunnella vaahtokarkkien makuja omien mieltemysten mukaan. Reseptin pääset lukemaan TÄSTÄ

Maailman helpoimmat kaurakeksit





Kekseistä en niinkään välitä mutta näitä kaurakeksejä tulee kyllä syötyä. Muutama raaka-aine, helppo valmistaa ja niin pirun herkullisia, että tulee himo. Nappaa resepti TÄÄLTÄ ja kokeile ihmeessä vaikka jo tänään.


Bataatti- jauhelihalaatikko 


helppoa ja nopeaa arkiruokaa


Ihanaa vaihtelua tavallisiin laatikkoruokiin. Kookos ja bataatin makeus ovat herkullinen yhdistelmä. Reseptin löydät TÄÄLTÄ.

Perunasalaatti


tämä perunasalaatti voittaa valmissalaattit

Onko parempaa kuin itsetehty perunasalaatti? EI OLE! Jos et vielä ole kokeillut niin nyt sitten kokeilemaan. Reseptin pääset hakemaan TÄÄLTÄ. 


Sitruuna-kurkumavanukas



Bongasin tämän vanukkaan Karita Tykän Instagramista ensimmäisen kerran. Loistava aamupala siistä syystä, että tämän voi tehdä edellisiltana valmiiksi. Nappaa TÄÄLTÄ resepti. 

Paholaisenhillo ja paholaisenperunat



Meillä paholaisen hilloa löytyy jääkaapista melkein läpi vuoden. Paholaisenhillo on muutenkin monikäyttöinen ja sen avulla loihdit tavallisista paistinperunoista paholaisenperunoita. Siinä muuta loistava idea Halloween tarjottaviin. ;) 
TÄÄLTÄ löydät tämän pirullisen hyvän reseptin. 

Ups, tästä taisi tullakkin TOP 7 mutta ei kukaan taida laittaa sitä pahakseen. 


Oliko listassa sellaisia mitä olet kokeillut tai mitä meinaat kokeilla? 

Kivaa torstaita! 

Love



1 kommentti :

  1. En kestä! Nyt alkoi tekemään mieli NOITA KAIKKIA! :D Paitsi jauhelihaa en syö, kun oon kasvissyöjä. Mutta muita maistaisin heti!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.