Idôle Eau de parfum ja Ruby Cream

tuotteet lehdistönäytteitä

Tänä syksynä tuoksuissa on teemana naisen rohkeus, itsevarmuus, voima, rakkaus, intohimo, uskallus, vahvuus jne. Kaikkea sitä mitä nainen on. 

Elokuun alussa olin ihanassa lanseerauksessa, jossa lanseerattiin Lancômen uutuustuoksu nimeltä Idôle
NAISTEN LUOMA UNIVERSAALINEN HOUKUTUS KAIKILLE NAISILLE


Idôle on kolmen naisen yhteistyön tulos. Jokainen heistä on antanut tuoksulle oman kosketuksensa ja näin saivat yhdessä aikaan universaalin houkutuksen. 

Idôlen alkutuoksusta vastaa Kolumbiassa syntynyt mutta nyt amerikkalainen Adriana Medina. Hänen pirteä ja sponttaani persoona näkyy tuoksussa. Alkutuoksu on leikkisä ja siinä mehukas päärynä korostaa bergamottia.

Sydäntuoksulle kukkaiset tuoksunuotit antoi Malesiasta kotoisin oleva Shyamala Maisondieu. Sydäntuoksussa on kahta eri ruusua, ruusuvettä ja raikas tuulahdus jasmiinia. 

Tuoksun viimeistelee ranskalainen Nadège Le Garlantezec. Hän halusi Idôlesta täyteläisen ja kirkkaan valkoisen chypre-tuoksun. Sen hän sai aikaan oikealla tasapainolla patsulin ja setripuun kanssa, jossa on ripaus Madagasrin Vanilla-uutetta. 

Tätä tuoksua olenkin ahkerasti käyttänyt ja olen saanut siitä myös kehuja. Tuoksu on mielestäni sellainen mitä voit käyttää läpi vuoden ja se ei ole liian voimakas päiväkäyttöön mutta siinä on taas tarpeeksi voimaa käytettäväksi illalla. 

Itselle tuoksupullosta tulee mieleen kännykkä. Ei ulkonäöllisesti vaan kun otan pullon käteen. Pullo taitaa olla tällä hetkellä maailman ohuin, 15 mm paksu. 


Maailman ohuin tuoksupullo


Pullo on myös uudelleen täytettävä, mikä on mielestäni todella upeaa. Täyttömahdollisuudella peräänkuulutetaan kestävää kehitystä. Suositeltavaa on, että 5 täyttökerran jälkeen on hyvä ostaa uusi tuoksu. Tällä taataan tuoksupullon toimivuus laadullisesti. 
Täyttöpisteitä tulee joulukuusta lähtien ainakin Helsingin Sokoksesta ja Stockmannilla sekä Tampereen Sokoksella. Pariin muuhunkin kaupunkiin niitä tuli mutta nyt en postaukseen julkaisuun mennessä saanut varmistusta. 

Tuoksuja löytyy kolmessa eri pullokoossa: 
25 ml / 53 € , 50ml / 85€  ja 75 ml / 99€. 

Täyttöhinnat ovat tietysti edukkaampia. 

Isompiin pulloihin  on myynnissä myös kahta eriväristä tuoksukoteloa hintaan 19€. Toinen on läpinäkyvä holograminen, joka on alla kuvassa ja toinen on vaaleanpunainen. 
Ja jos oikein muistan niin ainakin jouluaikoihin Helsingissä on mahdollista kaiverruttaa tuoksupullo. Kaiverrus tekee siitä vielä enemmän henkilökohtaisemman ja uniikin. 


Lancomen Idole tuoksu on 3 naisen yhteistyönä syntynyt tuoksu.

"Pysäyttämättömälle naiselle, jolle kaikki on mahdollista. 
My idôle is my future self"
-Lancôme


Tuoksun mukana sain myös uutuuspunan, 
L'Absolu Rouge Ruby Cream sävyssä Kiss me Ruby.
Siis kuinka kaunis voikaan huulipuna olla? 


Lancômen uutuuspuna


Eihän tätä edes raaski kokeilla. :D 
Mutta kai se on pakko, jotta tietää pysyvyyden, pigmenttisyyden ja koostumuksen. Eli palaamme tähän instagramin puolella, kunhan olen testannut tämän kaunokaisen. 
Tämä kaksikko on saanut minut ihastumaan Lancômeen uudestaan. 

Love

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.