Tämän hetken YSL lempparit


Saadut tuotteet perkitty *


Blogia pitempää lukeneet tietävät, että YSL eli Yves Saint Laurent on minun lempparibrändi selektiivisen kosmetiikan saralta. Se oli ensimmäinen sarja, mitä ostin omilla rahoillani monta monta vuotta sitten ja se vei minut mukanaan. 

Tuotteiden tyylikkäät kullan ja mustan väriset pakkaukset tuovat arkeen mukanaan ihanaa luksusta. 

YSL on sarjana myös sellainen, että sitä saa mitä tilaa. Näiden vuosien aikana en muista pettyneeni yhteenkään tuotteeseen mitä olen kokeillut. 

Halusin kertoa teille omat tämän hetken YSL:n lempparit.

Poudre Compacte Radianceparas kivipuuteri


Ensimmäinen kosketukseni YSL:n tuotteisiin oli tämä kivipuuteri. Puuteri kuuluu tänäkin päivänä. :) 
Puuteri on kevyt ja samettisen pehmeä. 


Puuterin koostumus oli juuri se syy, miksi tähän tuotteeseen ihastuin ja olen siihen vieläkin yhtä ihastunut. Se jättää monta hyvää kivipuuteria taakseen. 
Couture Kajal  


Jos kaipaat monitoimi meikkikynää niin se on tässä, Couture Kajal*. 
Tällä voit tehdä smokey eye- tyylistä silmämeikkiä, ohutta rajausta, paksua rajausta.
Voit käyttää tätä ylä- tai alaluomilla, silmän sisä- tai ulkopuolella eli siis missä vain. 


Yves saint laurent
Ja mikä parasta, sun ei tarvi enää etsiä sitä hukassa olevaa teroitinta! Tämä teroittaa niin sanottuna itse itsensä. Touche Èclat All-in-one Glow Foundation


aikuisen ihon paras meikkivoide
Kuulas, luonnollinen, hehkuva, kevyt mutta peittävä. Tälläisen lopputuloksen antaa Touche Èclat All-in-one Glow Foundation.
Meikkivoiteessa on huikea 70% hoitovesipitoisuus eli se sisältää kolme kertaa enemmän kosteuttavia ainesosia mitä muut sarjan meikkivoiteet. Ihanteellinen kaikille meille, ketkä kärsivät ihon kuivuudesta. 

Kestää iholla koko päivän, olen meinaan testannut tätä kesäkuumalla festareilla. 

Töissä esim. asiakkaat ovat kysyneet minulta, että mitä meikkivoidetta käytän ja iloikseni olen kertonut. :) 

Meille
 aikuisille aivan supertuote!! 


Vernis ̀A L̀evres Water Stain


Tässä viimeisen parin vuoden aikana olen ihan hurahtanut mattapintaisiin huulipuniin. Olen laiska koko ajan tsekkaamaan onko punaa huulilla ja mattapintaisten punien tai aikeastaan huulilakkojen kanssa sitä ei ole.

Sain testiin tämän YSL:n Vernis ̀A L̀evres Water Stain* huulilakan ja tämä on kiiltävä ei matta. Hieman skeptisesti lähdin testaamaan tätä mutta PYSYY huulilla loistavasti. Kiilto tietysti häviää mutta sävy pysyy huulilla todella hyvin. Kerrostamalla saat intensiivisemmän sävyn. 

Tämän koostumus on aika vesimäinen, jossa kiilto tuo mieleen huulikiillon mutta pysyvyys on ihan toista luokkaa mitä kiillon. Tämä ei myöskään ole tahmea mitä useimmat huulikiillot ovat. 

Tässä on muuten ihana hedelmäinen tuoksu.

Kuvassa näkyvä puna on sävyltään 617 mutta jostain syystä en saanut sitä sävyä tallennettua kuviin kunnolla, pahoittelut siitä. Tässä oli mun tämän hetken suosikit YSL:n tuotteista.

Onko sulla YSL:ltä lempparia tai lemppareita mitä ostat aina uudelleen ja uudelleen? 


Love


3 kommenttia :

  1. YSL:n meikkivoide on kyllä ihana, kivan kevyt, mut peittää silti punaisuutta. :)

    VastaaPoista
  2. Käytin aikoinaan YSL:n ensimmäistä versiota Touche Eclat-meikkivoiteesta ja pidin samettisesta koostumuksesta silloin paljon. Nyt olisi mielestäni ehkä liian peittävää arkikäyttöön, vaikka levittyikin ohuelti. Sarjan valokynä on tietysti ikoninen tuote, sitäkin on tullut ostettua uudestaan ja uudestaan.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.