"La Belle"Tuoksu lehdistönäyte

Olipa pitkästä aikaa tosi ihana viikonloppu takana.
 Messuja, kosmetiikkaa, tyttären kanssa yhteistä aikaa, moni blogi sai kasvot ja oli ihana päästä juttelemaan kasvokkain ihanien ihmisten kanssa. 

Uudet messut odottaa jo ihan kulman takana eli Ruoka-, viini- ja kirjamessut. Ne alkavat nyt torstaina ja kestävät sunnuntaihin asti. Lippuarvonta on vielä muutaman tunnin avoinna Facebookin ja Instagramin puolella messuille eli käy ihmeessä osallistumassa arvontaan. :) 


La Belle


jean paul gautierin uutuus tuoksu la belleMutta mennään kuitenkin nyt itse asiaan eli La Belle tuoksuun, joka on Jean Paul Gaultierin syksyn uutuustuoksu.  

Aikaisemmin olen testannut muutamia naisten Jean Paul Gaultierin tuoksuja ja tässä niistä pari. Klikkaamalla nimeä pääset lukemaan niistä lisää. 


Miesten tuoksuja meillä on myös ollut testissä mutta niitä en nyt tähän linkitä, koska nyt keskitytään naisten tuoksuihin. 

Tuoksupakkaus tuo vaaleanvihreällä värillään itselle mieleen enemmin kevään kuin syksyn mutta sisushan tässä kuitenkin on se tärkein. 


La Belle on kukkaistuoksu, joka on saanut inspiraationsa Edenin puutarhasta. Tuoksu on siitä erikoinen, että tuoksu koostuu kolmesta siis vain kolmesta tuoksunuotista. 

Alkutuoksussa on mehukas ja raikas päärynä. 
Sydäntuoksussa puolestaan vetiver, joka antaa tuoksulle maanläheistä vetovoimaa.
Pohjatuoksussa on viettelevää vanilijaa. 

Tämä kolmikko yhdessä tekee tuoksusta viettelevän, vetovoimaisen ja  ihanan erilaisen sekä uniikin mitä aikaisemmat tuoksut ovat olleet. 

Monet ovat kysyneet minulta mitä tuoksua käytän, kun minulla on käytössä tätä. Tämäkin jo antaa sen kuvan, että tuoksu on monen makuun. Täytyy silti muistaa, että jokaisella meistä tuoksu saa sen oman vivahteen. 
Tuoksu sopii mielestäni ympärivuotiseen käyttöön niin päivisin kuin iltaisinkin eli on monikäyttöinen tuoksu. Tälläiset tuoksut ovat kuin tehty sellaisille, ketkä haluavat selvitä mahdollisimman pienellä määrällä pulloja ja purnukoita. 

Onko sinulla Jean Paul Gaultierin lempparituoksua? 
Itsellä oli aikasemmin Scandall mutta nyt se on La Belle

Love


2 kommenttia :

 1. Rakastan Gaultierin tuoksuja, niin miesten kuin naistenkin.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa niistä on kyllä nousut omiksi suosikeiksi ja niin on Antinkin. Kiitos Outi ja aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.