Vihdoinkin aktiivisuusranneke, jossa on tyylikkyyttä!


Kuten monet teistä tietää rakastan myös koruja ja kelloja. Korut ja kellot kuuluvat joka päiväiseen elämään jo ihan töidenkin merkeissä. 


Kaikki tiedämme ne hieman mohlot aktiivisuusrannekkeet, joita on ainakin omasta mielestä vaikea yhdistää muihin koruihin. En tykkään kovin korkeista profiileista kelloissa tai aktiivisuusrannekkeissa. Tykkään enemmän perinteisistä analogisista viisarikelloista kuin digitaalisista. 

Tälläinen aktiivisuusranneke on nyt onneksi tullut markkinoille. 

Tyylikäs ja muodikas Garmin Vivomove

Heti, kun tämän näin niin tiesin, että tässä on se, mitä olen kaivannut. Kellossa on suht iso, selkeä  kellotaulu ja vaikka oma ranteeni on aikas pieni, tämä on omaan silmään kuitenkin juuri hyvän kokoinen. Työkaveri ei muuten edes tajunnut tämän olevan aktiivisuusmittari, ennen kuin kerroin :) 


Vasemmanpuoleinen palkki näyttää askelten määrän ja oikean puoleinen aktiivisuutta. Jos olet liian kauan ollut paikoillasi niin palkki alkaa pikku hiljaa muuttumaan punaiseksi. 

Otin Garmin vívomoven mukaan We Love the 90's festareille, koska halusin nähdä kuinka paljon tulee liikuttua päivän aikana. Kello ei päässyt punaista näyttämään :D Tanssittua tuli molempina päivinä päälle 20 kilometriä. Ihan huikeita lukuja ja en olisi uskonut, jos en olisi lukuja itse nähnyt. 
Garmin Connect mobilen synkronointi tapahtuu osoitinsiirtonuppia painamalla. Vívomovella voit seurata myös unta sekä kaloreita. 
Tämän kanssa on myös hyvä seurata miten tavoitteet kasvaa pikkuhiljaaGarmin Connect mobilessa pystyt laittaa itsellesi eri tavoitteita ja leikkimielisesti kilpailla muiden kanssa :) 
Nyt, kun olen aloittanut BHC:n niin lepopäivinä lähden kävelylenkille ja ehkä vielä joku päivä juoksulenkille. Tämä on oiva mittamaan lenkkejä. 

Tässä on 50 metrin vesisuoja eli ei haittaa vaikka menisit kellon kanssa suihkuun. Mitä parempi vesisuoja, se pitää myös lian pois koneista ja voi rauhassa hikoilla lenkkeillessä ilman, että kello menisi huuruun :) 


Tässä on vielä tosi loistava ominaisuus, voit vaihtaa rannekeita vaatteiden ja menojen mukaan. Metallirannekkeella saat kellosta juhlavamman, silikoonirannekkeella taas sporttisemman. Nahkarannekkeella  saat taas ihan erilaisen ilmeen.  Voit käyttää kelloa muutenkin kuin vain kuntoillessa. Itsellä on ollut monta kertaa töissä ja kyllä sitä vaan työpäivänkin aikana tulee käveltyä aikas lailla. 

Jousinasta pysyy hihnassa kiinni, minkä avulla hihnan vaihto on kotona helppoa. Minun piti vaihtaa tähän metalliranneke mutta omani oli inan liian kapea. Tähän on saatavissa ihan omia vivomoven rannekkeita. 
Itse haluan tyylikkäitä tuotteita ja sanokoot muut mitä sanoo niin on se peruskuntoilukin kunnon välineurheilua!
Tyylikkäillä välineillä sitä kuntoilee vielä suuremmalla innolla, eikö? ;) 


nike

Kuten näkyy, on aika lähteä taas liikkeelle :)

Love


vivomove saatu testiin 

20 kommenttia :

 1. Ensivilkaisulla ei kyllä tosiaan aktiivisuusrannekkeeksi uskoisi :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen, tota voi sanoa jo tyylikkääksi. Tähän asti kaikki näkemäni aktiivisuusranneekkeet on olleet ihan hirveitä. :D

  VastaaPoista
 3. Mies just näytti mulle kuvaa tuosta ja tykkäsin. Mulla ollut Garmin ennen nykyistä Samsungia ja siinä oli silloin ongelmia synkkayksen kanssa, en tiiä sitten oisko se jo muuttunut paremmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei ollut mitään ongelmaa synkassa. Puhelimena on iPhone 5

   Poista
 4. Ihan olisin kellona pitänyt, jos et olisi kertonut tämän olevan aktiivisuusranneke. Hyvältä näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään juurikin siitä, että tätä voi käyttää myös vain kellona

   Poista
 5. No siinä on kyllä tyylikkäimmän näköinen aktiivisuusranneke ikinä! Voisin itsekin pitää tuollaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Sitten vielä, kun saan tuohon rannekkeen vaihdettua niin uulallaa :)

   Poista
 6. Tää on tosi ihana, tykkään mielettömän paljon :)

  VastaaPoista
 7. Hieno! Tällaisen voisin ostaa itsellenikin, tässä on tyyliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän nahkaranneke niin silloin on tyylit kodillaan :)

   Poista
 8. No totta kai liikunta on välineurheilua mitä suurimmassa määrin varsinkin aktiivisuusmittarin ja sporttikellojen osalta ;)... Rehellisesti sanoen, tuollaisia innovaatioita on kyllä kaivattu. Meikä ei ole suin surminkaan halunnut toistaiseksi aktiivisuusmittaria käteensä juuri noiden ulkonäkösyiden vuoksi. Sykemittari lenkeillä on riittänyt.

  Sitä paitsi kapeassa ranteessa moni sporttikello on kyllä paistinpannun näköinenkin.

  Hyvältä näyttää tuo sinun <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne sporttikellot ei kyllä sitten yhtään istu mun 17 cm ranteeseen :D Sanoinkin silloin, kun tämän näin, että nyt on sellainen aktiivisuusranneke mitä olen kaivannut ja varmaan moni muukin :)

   Näyttää hyvälle, tuntuu hyvälle ja toimii hyvin! :)

   Poista
 9. Juu kyllä. Itse olen myös niitä, jotka saa kivoista pikkulaitteista lisäpotkua liikkumiseen. Eikä se ole yhtään väärin. Luultavasti markkinoiden stailein aktiivisuusranneke kyllä tuo. Sitten, kun tekevät yhtä hyvännäköisen juoksukellon aktiivisuuden mittareineen sykkeineen päivineen niin sitten hankin minäkin tuollaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle ei kyllä vastaa aktiivisuusranneketta ole vastaan vielä tullut. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.