Kolme luottotuotetta, joiden avulla pysyt hyvän näköisenä jopa Rauli-myrskynkin riehuessa :)

Elokuun viimeisenä viikonloppuna otin kaverini kanssa suunnan Helsinkiä ja Suvilahtea. Siellä oli jo kolmannen kerran järjestettävä We Love the 90's festarit. Festarit alkoivat perjantaina ja silloin oli myös synttärini. Kuten muinakin vuosina, VIP:nä siellä pyörittiin. Tulen laittamaan tänne vielä myöhemmin lisää kuvia, juttua ja ehkä muutaman videopätkän festareista, kunhan olen vain kerinnyt käymään ne kaikki läpi :D 

Kun koko päivän joraat ysärin tahtiin niin meikki ja hiukset joutuvat kovalle koetukselle. Onneksi minulla oli oikeat tuotteet ja välineet matkassa mukana ja suosittelen näitä tuotteita erittäin lämpimästi kaikille, toimivat loistavasti myös arkena :) 

Meikin pysyvyys on todella tärkeää ja siihen kuuluu tietysti ihonhoito, primeri, meikkivoide jne. Niihin en nyt tällä kertaa keskity vaan nyt kyseessä on meikinkiinnityssuihke. 


Clarins


Clarinsin Fix' Make- up- kiinnityssuihke kiinnitää meikin mutta myös samalla tekee muutakin eli kosteuttaa ihoa. Ruusun tuoksu leviää ilmaan tätä suihkauttaessa. Tämä tekee meikin päälle ohuen ja näkymättömän kalvon, jonka avulla meikki pysyy hyvänä koko päivän. 


Festareilla tuli tanssittua monta tuntia ja voitte kuvitella, että muutamat hikipisarat pääsivät välillä otsalle varsinkin silloin, kun aurinko oikein porotti ihanan lämpimästi. Vyölaukku auki ja blotterazzi töihin. 

blotterazzi on taivaan lahja naisille. Tämän avulla pystyt fiksaamaan meikkiäsi päivän aikana todella helposti. Rasiassa on iso peili ja kaksi sientä. Sienet imevät itseensä ylimääräisen talin ja kiillon, myös ne hikikarpalot ilman, että meikki menisi suttuun. Toimii samalla tavalla kuin puuteripaperit. Mikä parasta, näitä voi pestä eli käyttöikää löytyy pidemmäksikin aikaa. Omalla kohdalla, kun iho on pintakuiva niin puuteria ei tarvitse lisätä päivän aikana, riittää tällä taputtelu ja taas mennään hymyssä suin eteenpäin. 

Rauli-myrsky riehui myös Suvilahdessa silloin lauantaina ja mietinkin miten mun etuhiukset pysyvät kaarella. Murehtiminen oli turhaa. Otsis oli kuosissa koko illan, sitä ei Rauli-myrsky paljoa hetkauttanut. 

Olin aikaisemmin saanut testiin muutaman Keune Blend:n hiustuotteen ja niistä lakka lähtikin reissuun mukaan. Onneksi otin sen. Blend:in tuotteista tulen tekemään vielä myöhemmin oman postauksen mutta tästä lakasta halusin teille heti vinkata. Fixing Sray on voimakas hiuslakka, joka avulla hiukset pysyvät kuosissa koko päivän. Kuten tuli koettua, lakka kestää myös myrskytkin :) Kuitenkin on harjattavissa helposti pois. Tuoksu on lakassa myös hyvä, plussa myös siitä. Olen blogin kautta löytänyt monen monta loistavaa tuotetta ja tämä kolmikko on sieltä kärkipäästä. Vaikka tuotteet on saatu, mielipiteet ovat aina omiani enkä turhaan kehu tuotetta jos se ei ole hyvä. Kaikki kolme tulevat kuulumaan itsellä vakiokalustoon.

Tähän kolmikkoon luotan taas tänään, kun heti töiden jälkeen suuntaan Helsinkiin 40-vuotis synttäreille. Automatkalla pitää viimeistellä meikki, saas nähdä millaisella sotamaalauksella sitä noustaan autosta ulos :D 

Mitkä on sinun luottotuotteesi ja oliko mikään yllämainituista tuttu? 

Oikein ihanaa viikonloppua <3 


Love


Tuotteet lehdistänäytteitä


8 kommenttia :

 1. Olisivat kyllä kaikki tarpeen, vaan tuoksuallergikkona on pakko lempata eka ja viimeinen.
  Mutta nuo sienet - pakko hankkia - nimittäin puuteripaperia kuluu tolkuton määrä;)
  Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ne on kyllä todella kätevät.
   Tuoksuallergian kanssa on varmaan välillä tosi hankalaa :(

   Poista
 2. Clarinsin kiinnityssuihke on ihanaa, se myös piristää ihoa kun olo on muuten vähän nuhjuinen.
  Kivaa viikonloppua Marina!

  VastaaPoista
 3. Uusia tuttavuuksia kaikki mutta kuulostaa kyllä hyvältä. Ehkäpä jotain kokeilenkin:)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.