Pure Clay -savinaamiot

Kuten tuossa aiemmin lupailin, että naamiota tullaan näkemään täällä blogin puolella enemmänkin syksyn aikana, tässä olisi kolme ihanaa uutuutta L'Oréalilta. 

Rakastan naamioita ja savinaamioita vielä eritoten ja blogia pitempään lukeneet sen  tietävätkin, niistä olen hehkutellut useampaan otteeseen. Voi kuinka onnessani olinkaan, kun L'Oréalilta on tullut markkinoille savinaamiota kolmin kappalein. Kaikki naamiot sopivat kaikille ihotyypeille, joka on tosi hyvä juttu mielestäni, koska kuivassa ihossa voi olla epäpuhtauksia, sekaiholla kuivia paikkoja ja kaikkihan me haluamme kauniin ja heleän ihon. 

Nykyäänhän trenidinä on niin sanottu multimasking eli siinä laitetaan eri naamiota iholle aina ihon tarpeen mukaan. Esimerkiksi, kun couperosa oikein hehkuu poskilla, laitan herkän ihon rauhoittavaa naamiota ja muualle kasvoille sitten taas esim. kosteuttavaa naamiota. 

Kaikissa näissä kolmessa naamiossa on sama käyttötapa. Naamiota levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen huudellaa lämpimällä vedellä. 

Kaikissa kolmessa naamiossa on kolmea eri savityyppiä: kaoliinia, montmorilloniittia ja rhassoulia. Näiden kolmen saven lisäksi kaikissa kolmessa naamioissa on vielä vaikuttava ainesosa. L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask
Puhdistavassa ja mattapinnan antavassa savinaamiossa on mukana eukalyptusta, jolla on puhdistava ominaisuus. Eukalyptus myös tuoksu antaa naamiolle ihanan raikkaan tuoksun. Naamio syväpuhdistaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia ja iholla olevaa ylimääräistä rasvaa. Koostumus on ihanan pehmeä ja voidemainen.  Annetaan vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia. 


L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

Heleyttävässä ja epäpuhtauksia poistavassa savinaamiossa on mukana hiiltä, jolla on magneettista ominaisuutta. Myös tämä naamio on syväpuhdistava mutta ei kuivata kuitenkaan ihoa.  Tässäkin koostumus on ihanan pehmeä ja voidemainen. Koostumus on paksuin näistä kolmesta. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 5-10 min, kunnes naamio alkaa näyttämään harmaalta. 
L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask
Kuorivassa savinaamiossa on mukana punalevää, joka kirkastaa ihoa. Säännöllisen käytön jälkeen tämän luvataan häivyttävän jonkin verran myös ihohuokosia. Naamiossa on mukana pienen pieniä rakeita. Naamioita suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Itsellä ei niin paljoa epäpuhtauksia ihossa ole, käytän näitä aina tarvittaessa. Muutamat mustapäät ottavat vallan aina välillä nenänpielistä. 
Vaikka voisi luulla, että savinaamiot kuivattavat ihoa, tämä kolmikko ei sitä kuitenkaan tee. 

Oma lemppari näistä kolmesta on Glow Mask, koskaan ei ole iholla liikaa heleyttä ja tämän koostumus on ihanaa. 


Suositushinnat naamiolle ovat 9,90 € . 

Tykkäätkö savinaamioista? Onko sinulla joku lemppari? 

Riemukasta keskiviikkoa <3 

Love

Naamiot lehdistönäytteitä

24 kommenttia :

 1. Kuulostaa oikein lupaavilta nuo naamiot, täytyy varmaan joskus testata:) Vielä ei ole löytynyt sellaista ehdotonta, pakko saada naamiota :D

  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Melkein jo ostin, mutta jäi kauppaan, koska en ensinnäkään osannut päättää minkä näistä olisin ottanut ja toisekseen mieleeni juolahti mikä määrä naamioita minulla jo kotona on :D Ehdottomasti siis kiinnostavat ja näitä pitää takuulla joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Mä käytän aika vähän savinaamioita, onneksi nykyään on näitä hoitavammankin tuntuisia, ettei omaa naamaa ala heti kiristelemään. :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään savinaamioista! Tehokkaan sellaisen kun löytää, niin kyllä ne selkeästi kirkastaa ja puhdistaa ihoa :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon hurahtanut tuohon Purify Maskiin.

  VastaaPoista
 6. En ole vielä kokeillut näitä mutta kyllä varmaan jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 7. Näistä naamioista omaksi suosikikseni on testailujen perusteella noussut Purify Mask. Aivan huipputuote, joka todella puhdistaa ihon kuitenkaan sitä kuivattamatta! :)

  VastaaPoista
 8. Nämä ovat tosi kiinnostavia ja varmaankin päädyn ostamaan jonkun näistä puhdistavan naamion tarpeeseen. Olen viime aikoina käyttänyt enemmän sheet maskeja, varsinkin Sephoran uusia ja Garnierin Moisture bombia. Savinaamio on kyllä enemmän kuin tarpeen silloin kun iho tuntuu tukkoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheet maskeja en ole vielä kerinnyt testailemaan mutta jossain vaiheessa kyllä nekin testiin pääsee :)

   Poista
 9. Savinaamiot on ihania ja lopputulos näiden jälkeen on upea. Muistan miten teineinä ystävän kanssa kaivettiin järven pohjasta mutaa naamaan ja kuviteltiin, että se heleytti ihoa :D

  VastaaPoista
 10. Lemppari on vihreä, mutta kyllähän mä kaikkia noita tarvin omiin iho-ongelmiin. <3 Näytt kuvassa todella kauniilta. <3

  VastaaPoista
 11. En ole koskaan käyttänyt savinaamioita, mutta pitäisi kyllä kokeilla, vaikkei epäpuhtauksia olekaan.

  VastaaPoista
 12. Tiedätkö sopiiko herkälle iholle kuinka?

  VastaaPoista
 13. Moikka Taija, itsellä on herkkä ja couperosa iho ja omalle iholle ovat kyllä sopineet. Tuota kuorivaa naamiota olen käyttänyt vain nenän pieliin missä on mustapäitä. Siinä on rakeita ja ne eivät ole herkälle iholle hyviä eikä varsinkaan couperosalle.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.