Luonnollinen deodorantti kainaloille Schmidt'siltä


Aikaisemmin olen täälläkin tuskaillut kainaloiden kanssa. Mikään tavallinen dödö ei minulla toimi, eikä kyllä muutamat apteekinkaan dödöt.  Voitte vaan kuvitella, mitä tuskaa se on, kun kainolot vuotaa. Siinä ei paljoa värikkäitä paitoja käytetä ja valkoisetkin vaatteet ovat jääneet todelle pienelle käytölle.  

Onneksi silti löytyy myös aina välillä sellaisiakin dödöjä mitkä ovat omalle kohdalle tosi hyviä. Tallinnasta löysin yhden sellaisen. Muut käy Tallinnassa hakemassa juomia, meikäläinen dödöä :D 

Schmidt's

Kun minulta kysyttiin haluaisinko testata Schmidt'sin luonnollisia deodorantteja, vastaus oli todellakin haluan. Olisi ihanaa löytää toimiva deodorantti myös täältä kotimaasta. 

Schmidt's tuotteet ovat saaneet alkunsa Portlannissa asuvan Jaime Schmidtin omassa keittiössä. Nythän tuotteet ovat levinneet ympäri maailman ja sitä myydään yli 1500 liikkeessä. Tuotteelle on myönnetty Leaping Bunny-logo ja Yhdysvaltojen Humane Society tunnus eläinkokeita vastustavasta toiminnasta. 


Lavender-sage

Itse en ole luonnollisia deodorantteja ennen testaillut, koska olen luullut, etteivät ne nyt ainakaan toimi omalla kohdalla. Mutta kuinkas sitten kävikään? 


Tuotteita on saatavana perus stickinä, purkissa ja minipurkissa, joka on helppo ottaa matkalle mukaan. Testailin juurikin noita minipurkkeja. Purkit ovat lasia ja isommassa on spaatteli mukana, jolla saa helposti otettua. 

Tuoksuissa on viisi vaihtoehtoa, neljässä on kahta eteeristä öljyä ja yksi on tuoksuton.

-Lime-Bergamotti
-Laventeli-Salvia
-Ylang-Calendula
-Seetri-Kataja
-tuoksuton

Ainesosat mitä näissä on käytetty ovat seuraavanlaisia: karitevoi, ruokasooda, nuolijuuripuuteri, kaakaovoi, eteeriset öljyt, e-vitamiini ja humalauute
Bergamotti-lime ja Laventeli-salvia nousivat omiksi lemppareiksi. 
 Voidemainen koostumus on myös erikoinen mutta loistava ja onhan se myös palkittu. 
Koostumuksessa ei ole parabeenejä, ftalaatteja, propyleeniglykolia eikä myöskään alumiinia. Tämä levittyy ja imeytyy todella nopeaan ja mikä loistavaa, ei muuten suttaa mustia vaatteita. Jotkut dödöthän jättää sellaisen kivan valkoisen jäljen vaatteisiin, nämä ei! Alussa tuntui hieman omituiselta sormin levittää dödöä sitckejä käyttäneenä mutta ajan kanssa siihenkin tottui :) 

Itse tykkäsin näitä niin paljon, että meinaan seuraavaksi ostaa stickin ja samalla testata jotain muuta tuoksua. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita ainakaan omasta mielestä mutta onhan näistä olemassa sitten myös tuo tuoksuton versio. 

Ihan kokonaan eivät nämäkään kainaloitani kuivana pitäneet mutta paljon paremmin kuin jotkut muut. Toinen hieman miinuspisteitä sai se, ettei tuon matkapurkin kanssa tullut mitään spaattelia. Onneksi kotona oli, koska pitkillä kynsillä ei tee mieli kaivella tuotetta eikä se ole hygienistäkään. Jos olet etsinyt luonnonlista deodoranttia, kannattaa ilman muuta silloin kokeilla näitä. Esim. Biodilly myy näitä sekä myös Ruohonjuuressa olen näitä ainakin täällä Tampereella nähnyt. 

Onko luonnonmuikaiset dödöt tuttuja? 

Oikein ihanaa viikonloppua <3 

LoveTuotteet saatu
Biodillyn linkit affiliate-linkkejä

4 kommenttia :

 1. Ei ole ja kuulostaa kieltämättä hassulta ajatus sormin laittaa dödöä, mutta kaikkeen varmasti tottuu:) Mielenkiintoisen kuuloinen tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä hieman hassua mutta onneksi tätä on myös stickinä :)

   Poista
 2. Nuo kuullostavat todella mielenkiintoisilta ja ehdottomasti pitää joskus itsekin kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata, ainakin toimi itsellä ihan hyvin :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.