Haaste: folio

Taas on kuukausi hurahtanut ja vuorossa haastekynnet. Tällä kertaa päädyimme tekemään foliokynnet ihan vain siitä syystä, että edellisestä kerrasta on niin kauan. 
Tykkään käyttää foliota, sillä saa suht nopeaan kivoja ja näyttäviä koristeluita. Sääntönä meillä oli, että vähintään yhdessä kynnessä pitää olla foliota. 
Samantien sain idean. Monessa paikassa hehkutetaan peilikynsiä, joten halusin kokeilla foliolla samaa. En kuitenkaan lähtenyt kaikkia kynsiä päällystämään.

Lakka on ihana värinen Mavalan MyDarling ja nimettömässä on folion alla Attituden valkoinen lakka. Folion kiinnitykseen käytin Ciaten folioliimaa.

Täydellisesti en saanut tuohon nimettömään tuota foliota mutta on se silti magee! Hopean värinen lakka olisi ollut varmaan parempi kuin valkoinen mutta lakattu mikä lakattu. Ensi kerralla sitten taas tietää paremmin. Kiitos täysikuun, yöunet ovat jääneet aika vähiin parina yönä eli aivot eivät oikein toimi kunnolla :D


Onko folio tuttu ?

Nyt pitää tästä taas lähteä viemään Miloa "lenkille" ;)
Muistakaa käydä katsomassa myös Heidin kynnet ja ne näet tästä.Love

Mavalan lakka saatu blogiin


14 kommenttia :

 1. Ihan mielettömän mageet ♥ Foliota en oo vielä kokeillut, onko se vaikeaa ja mitä tarviin, foliota ja liimaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu <3

   Ei todellakaan ole vaikeaa tai jos koko kynnen haluaa folioida niin se ei ainakaan itsellä aina onnistu, kuten ei tälläkään kertaa.

   Itse käytän liimaa. Sen pitää vaan antaa kuivua ensin läpinäkyväksi ja sitten laittaa foliota siihen päälle. Jotkut käyttää päällyslakan kanssa. Voisin koittaa lomalla tehdä vaikka pienen videon folion käytöstä :)

   Poista
 2. Uu ihanat! Mää haluaisin testailla kans tuota mut pitäis vaan eka nuot foliot hankkia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Sun täytyy hankkia kyllä kanssa näitä ja testailla :)

   Poista
 3. Tykkään erityisesti noista punaisista, joissa on ripaus foliota. Mutta siis, valaise tietämätöntä, foliosta tulee ensimmäisenä mieleen tuo folio, jota on keittiön laatikoston alimmassa laatikossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä muuten on se sama folio keittiön laatikoston alimmassa laatikossa :D

   Tämä on paljon ohuempaa ja näitä löytyy eri väreissä ja kuvioissa. Aattelin loman aikana tehdä tutorialin näistä folioista :)

   Poista
 4. Oi kuinka ihanat! Ei ole folio tuttua tässä hommassa, sillä en omista kynsiä, joita kehtaisin laitella. Haaveena on rakennekynnet ja sitten voisin ajatella folioa, koska on niin upeat nämä sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lyhyetkin saa kauniisti koristeltua folioilla. Kiitos paljon :)

   Poista
 5. Haha arvaat varmaan ettei oo tuttu, mutta komeet on kynnet! <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.