Omnia Paraiba, brasilialainen jalokivi

Tämän sateen ja syksyisen ilman keskellä on mukava miettiä lämpimiä ajatuksia ja haaveilla auringosta. Itse pääsen tunnelmaan helposti tuoksujen avulla ja haluankin esitellä teillä yhden tälläisen tuoksun. 

Omnia Paraiba


tuoksu

Omnia Paraiba on Bvlgarin uusi tulokas Omnia tuoksusarjaan. Tuoksu on tullut myyntiin tämän vuoden tammikuussa.  Bvlgarin tuoksut on omalla kohdalla uusia tuttavuuksia mutta voin sanoa, että tästä lähtien tulevat hyvinkin tutuksi.

Omnia Paraiba on saanut inspirationsa Brasiliasta ja pullo tuo mukanaan tuulahduksen paratiisista. Pullosta on olemassa kahta eri mallia. Tämä omani on 25ml ja tuoksusta on Suomessa saatavana myös 40ml muualla löytyy myös 60ml.


40ml pullo on kuin jalokivi, todella kaunis. Kuva täältä

Todella kaunis ja erikoinen on myös tämä 25 ml tuoksupullo.Ainoa huono puoli tässä 25ml pullossa on se, ettei se pysy itsekseen pystyssä. Säilytän tuoksujani hyllyillä ja pakkaus vie harmillisen paljon tilaa.
Onneksi se on kuitenkin vain pieni harmi ja pullon sisältö antaa sen kyllä anteeksi. :)

auringonlasku Kallossa


Tuoksussa yhdistyy Brasilian kuuma aurinko, meri, ranta, raikas metsä ja ihana paratiisi, missä kukat kukkivat valtoimenaan.

Alkuhuuman saavat aikaan makea brasilialainen maracuja hedelmä ja raikkautta antava pomeranssi.
Sydäntuoksussa vallan ottavat gardenia ja passionhedelmän kukka. Viimeiseksi iholle jää tuoksumaan vetiver ja kaakaopapu.

Omnia Paraiba ei ole liian makea vaan raikkaan makea. Tuoksua on hieman hankala kuvailla, koska tämä on ihan omalaatuinen tuoksu. Koitin etsiä jotain mihin sitä vertaisin mutta en löytänyt. Ehkä siinä on myös yksi syy miksi tähän ihastuin. Tuoksu on ihanan erilainen. Tämä on kuin jalokivi.

Suositushinta 25 ml / 56 €, 40 ml / 77€

Tuoksulle on saatavissa myös vartalotuotteita kuten suihkusaippuaa ja body lotionia. Itseäni kiinnostaa eritoten tuo body lotion.


Onko Omnia tuoksuperheen tuoksut tuttuja? Jos on, niin mitä suosittelisit minulle?

Love


Tuoksu lehdistönäyte


16 kommenttia :

 1. Ihanan värinen tuo pullo, kauniin kesäinen meren väri.
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Luulin, että olin käynyt vastamaassa tänne mutta ei täällä mitään näy. :( Pahoittelut!

   Pullo on kyllä ihana.

   Poista
 2. Taitaisi tämä olla paras niistä kaikista. Jokainen Omnia-pullo kuitenkin upea, mutta pystyssä pysyvistä pidän itsekin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot ovat kauniita. Mukana pitäisi tulla sellainen pieni teline millä saisi pysymään pystyssä ;)

   Pahoittelut vastauksen viivästymisestä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tämä on. <3 Oikein hävettää, kun vastaaminen on jäänyt näinkin myöhään! :(

   Poista
 4. Ihana, raikas, kuin hedelmäsato sadepäivän jäljiltä. <3 Tykkään pikkupullosta, koska kulkee kätevästi käsilaukussa mukana. Upeat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa olet oikeassa, että nämä pikkupullot ovat kätsyjä ottaa mukaan. Pahoittelut sinullekkin vastauksen viivästymisestä.

   Poista
 5. Kauniit kuvat! Minä en noista tuoksuista niinkään välitä kun en pysty käyttämäänkään, mutta kauniita pulloja on pakko ihastella.

  VastaaPoista
 6. Kaunis pullo. Minullakin yksi hajuvesi välillä aiheuttaa päänvaivaa, kun ei pysy pystyssä. Kaunis on sekin muodoltaan. Upeaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä kaunis pullo :) Ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.