Kardashian Beauty Hair

Jos ei kaikki teistä lukijoista niin veikkaan, että useammat kuitenkin, on varmasti lehdissä tai telkkarissa törmänneet Kardashianin perheeseen. Tuntuu, että perhe on vähintään kerran viikossa jossain lööpeissä ja telkkariohjelmia löytyy vaikka kuinka monta. 
 Nyt arvon sisarukset ovat lähteneet mukaan myös kosmetiikkabisnekseen mukaan. Heiltä on kevään aikana tullut meikit ja hiustuotteet. 

Omat hiukset ovat kokeneet aikas lailla tämän vuoden aikana. Uskokaa tai älkää, en meinannut uskoa itsekkään :D, olen ollut hetken myös blondi. Kun on vuosikausia värjännyt hiuksiaan mustalla, ei sitä heti vaaleaksi saa eli monta vaalennusprosessia on takana. Tai saisi mutta emme ihanan kampaajani kanssa lähteneet räjäyttämään  Nyt kuitenkin on palattu takaisin hieman tummempaan luukkiin. Tuosta prosessista on tulossa oma postauksensa missä on kuvia eri vaiheista.

No, joka tapauksessa hiukseni vaativat hieman hemmottelua ja sitä näillä Kardiashin tuotteilla saa. 




Kourtney, Kim ja Khloé halusivat saada oman visionsa näkyviin huistuotemarkkinoilla, joten eihän siinä sitten auttanut muu, kun lähteä itse mukaan suunniteluprosessiin. He halusivat tuotteidensa olevan hienostuneita, ainutlaatuisia ja suorituskykyisiä. Tuotteet valmistaa Farouk System, joka on ollut alalla jo vuosikymmeniä. Kardashian Beuty Hair tuotelinja pitää sisällään hiustuoteita, harjoja ja laitteita. 

Kaikissa Rejuvenating haircare tuotesarjan tuotteissa on käytetty black seed oil:a eli  mustakuminaöljyä ja siinä siskokset ovat pioneereja. Tuotesarja on suunnattu elottomille ja kuiville hiuksille ja tuotteet sopivat hyvin myös meidän suomalaisten hennoille hiuksille. 

Mitä on black seed oil?


Black seed oil eli mustakuminaöljyä saadaan puristamalla Nigella Sativa-nimisen maustekasvin siemenistä. Kasvi tunnetaan myös nimellä Ryytineito.
Maustekasvi kasvaa Välimeren alueella erittäin kuivissa olosuhteissa kosteutta säilövien ominaisuuksiensa ansiosta. Kyseessä ei oli mikään uusi tuttavuus vaan tuhansia vuosia vanha. 
Öljy sisältää paljon tärkeitä rasvahappoja, kuten omega 6 ja omega 3. Öljy sisältää myös useita antioksidantteja ja vitamiineja. 

Jo muinaisessa Egyptissä kuningatar Kleopatra on käyttänyt mustakuminaöljyä kauneuden hoidossa ja Tutankhamonin haudastakin on öljyä löydetty. 

Mitä hyötyä öljystä on hiuksille? 

-vahvistaa hiuksia
-korjaa vaurioituneita hiuksia
-kosteuttaa hiuksia
-Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät
-Tukee terveiden hiusten kasvua
-Suojaa hiuksia ympäristön haittavaikutuksia vastaan 

Sain testiin kolme tuotetta. Omat hiuksen ovat juurikin hennot ja nyt kun ovat kokeneet vielä monta vaalennusta niin kaikki kosteutus ja hoitavuus ovat tärkeitä valitessa käytettäviä tuotteita. 

Tykästyin heti pullojen  tyylikkääseen ulkonäköön. Musta ja ruusukulta tuovat mukanaan juurinkin pienen luxus ripauksen arkeen. Tuoksu näissä tuotteissa on myös i-h-a-n-a! 



Take 2 Dry Conditioner







Tämä kuulosti niin mielenkiintoiselta, kuiva hoitoainesuihke. Itse en ole aikaisemmin vastaavaan törmännyt ja siis tämähän ei ole kuivashampoo vaikka tätä käytetäänkin shampoopesujen välissä. Kyseessä on hoitoaine ja tätä suihkutettaan latvoihin ja hiusten pituuksiin mutta ei tyveen. 
Take 2 Dry Conditioner virkistää elottomat ja kuivat hiukset antamalla niille kiiltoa ja kosteutta. 
Mustakuminaöljyn avulla hiukset saavat upean kiillon. Loistava tuote myös meille hentohiuksille. 
Välillä suihkautan tätä hiuksille ihan vain tuoksun takia.Tuoksu tuo mieleeni jonkun tutun tuoksun mutta en vaan millään saa mieleeni mikä se on :) 

Pure Glitz Hair Spray 






Näin hentohiukselle hiuslakan valinta on tosi tärkeää. Sitä haluaa kuitenkin pitoa mutta lakka ei saa olla kuitenkaan liian tömäkkää. Liian tömäkkä lakka liiskaa hennon hiuksen ja saat sanoa upealla kampaukselle heippat.

Tämä Pure Glitz lakka kuivuu nopeaan ja se antaa hyvän pidon, latistamatta hiuksia. Mustakuminaöljy antaa lisäkiiltoa hiuksille. Tuoksu näissä kaikissa kolmessa on sama. 
Tätä suihkauttelee hiuksiin jo ihan tuoksunkin vuoksi :) Lakka lähtee helposti harjaamalla pois.  


Black Seed Dry Oil






Kolmantena testissä minulla oli tämä loistava hoitoöljy hiuksille. Voimakkaasti ravitseva öljy on yksi parhaista mitä kokeillut. Hentojen hiusteni kanssa olen muutenkin ollut tosi varovainen kun kyseessä on öljy. Muutaman öljyn kanssa on lopputulos ollut katastroofinen. 
 Kuten öljyissä yleensä, näiden kanssa ei kuulu läträtä eli liika on todellakin liikaa. Tätä voi käyttää joko kosteisiin taikka kuiviin hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin laitettaessa hiukset saavat kosteutta ja kiiltoa ennen föönäystä. Jos taas ongelmana on sähköiset ja pörröiset hiukset niin silloin tätä kannattaa levittää kuiviin hiuksiin. Samalla hiukset saavat myös kiiltoa. Itse olenkin käyttänyt tätä enimmäkseen kuiviin hiuksiin. Aivan loistava tuote! Tätä samaa öljyä suositteli myös Nude-blogin ihana Erika :) 

Itse yllätyin siitä kuinka hyviä nämä tuotteet ovat eli taisi olla ihan hyvä juttu, että siskokset lähtivät mukaan myös tälle saralle :) 
Jälleenmyyjät löydät muuten tästä.


Oikein ihanaa helteistä maanantaita, itsellä vielä kaksi viikkoa töitä ja sitten loma kutsuu. Toivottavasti ilmat jatkuisivat silloinkin yhtä ihanina. 
Love

Tuotteet saatu testiin

12 kommenttia :

  1. Mulla on sarjan naamion ja tykkään siitä tosi paljon, niin tykkäsi myös Virve. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tarvii kyllä varmaan jossain vaiheessa testata vaikka en niin paljon hiusnaamiota käytä :)

      Poista
  2. Tyylikkäät putelit. En ole näihin vielä törmännyt missään, tuo öljy vaikuttaa kiinnostavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa ylhäällä on linkki jälleenmyyjiin,kannattaa kurkata sieltä :)

      Tuo öljy on kyllä loistavaa ja se tuoksu :)

      Poista
  3. Tuota kuivaöljyä voisikin ostaa. Tekee hyvää hiusten latvoille pyöritellä niihin välillä öljyä.
    Ihanaa alkanutta viikkoa Marina <3

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, sillä oon miettinyt näiden tuotteiden hankintaa itsekin mutta en oo vielä uskaltautunut kun ei ole ollut kenenkään tutun käyttökokemusta takana...nyt ehkä uskaltaudun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että postaus tuli tarpeeseen <3 :) Kannattaa kyllä testata, tykkäsin todella paljon näistä ja meinaan kyllä tutustua muihinkin tuotteisiin.

      Poista
  5. Kylläpä kiinnostaisi näitä hankkia testiin. Erityisesti tuo kuivaöljy kuulostaa mielenkiintoiselta! Ovatkohan minkä hintaisia?

    P.s. blogissani on käynnissä arvonta!

    maailmameilleavoinna.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se öljy on ihana <3 Hyvä huomio, kiitti, mä etsin hinnat ja lisään ne postaukseen.

      Kiitti vinkistä, käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  6. Tuo kuiva hoitoainesuihke nousi mun suosikiksi. Sitä on kiva suihkia, jos hiukset näyttävät elottomilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä ja mä rakastan noiden tuotteiden tuoksua :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.