Vuotavat silmät


Kuinka ärsyttävää silmien vuotaminen on ja nyt siis en puhu itkemisestä. 

Olet juuri saanut meikin tehtyä ja onnistunut siinä tosi hyvin. Päivä alkaa muutekin ihanasti, aurinko paistaa ja aattelet tästä tulee hyvä päivä. Astut ovesta ja lähdet liikkeelle raittiiseen ilmaan ja sitten se alkaa. Silmät vuotaa kun seula. Koitat pyyhkiä niitä ja ei mikään ei auta. Huomaat, että sormet on ripsiväristä mustat, siinä vaiheessa ottaa päähän. Miksi, oi miksi en laittanut vedenkestävää. Kuvitelkaas tähän vielä ne kolmenkymmenen asteen pakaset päälle. Voin kertoa, ettei todellkaan tuntunut mukavalta. 

Nyt vanhemmiten itsellä, miksi kaikki vaivat tarvitsee tulla vanhemmiten silmien kuivuminen on pahentunut  vuotaminen johtuu myös allergiasta, joka pahenee vuosi vuodelta, tai siltä musta tuntuu.  Silmien kuivumiseen vaikuttaa myös kuiva sisäilmä, näyttöpäätetyöskentely, pölyisyys ja muut ympäristö tekijät. Joillekkin voi piilolinssitkin kuivattaa.

Onneksi tähänkin vaivaan on monia tuotteita jotka helpottavat oloa.
 Omalla kohdalla silmätipat on tuntuneet aina tosi ilkeiltä :D Vaikka kuinka haluasin, joskus kokeilla piilareita esim. johonkin juhliin niin ajatus siitä, että tungen silmääni jotain aiheutaa kylmiä väreitä. Siinä sitten apteekissa näitä tipppja ihmetellessäni silmiini osui tämä.

tearsagain


Tätä ei tarvitse tiputtaa silmään joten vahingossakaan, et tule tällä törkkäämään itseäsi silmämunaa. Vaan silmät kiinni n. 10 cm:n päästä suihkautellaan kumpaankin silmään 1-2 suihkausta. Sitten vaan räpsytellään nätisti ja avot! tearsagain levittyy silmien pinnalle. Ja mikä parasta meikin ei tästä suttaanu eli käyttö on todella helppoa vaikka kesken työpäivän.  3-4 kertaa voi huolletta suihkautella päivänä aikana mutta jos tarves vaatii niin voi suihkautella useamminkin. Pullosta saa n. 150 suihkausta.


Tuote sisältää liposomeja eli pieniä rasvamolekyylejä, joita esiintyy kyynelkalvossa luonnostaan. Liposopit levittäytyvät yhdessä silmän omien lipidien kanssa silmän kyynelkalvolle silmäluomen reunasta muutaman räpäytyksen aikana.

Perinteisiä silmätippojahan ei saa käyttöö muut kuin yksi ihminen tätä taas voi käyttää koko perhe tai voi antaa vaikka kaverillekkin, pullo ei kosketa silmää missään vaiheessa käytön aikana.
Itsellä tämä toimii loistavasti ja tämä kulkee aina laukussa. Vähänkin jos alkaa tuntumaan oireita niin parit suihkauset ja räpyttelyt ja elämä hymyilee taas :)

Jos oikein muistan tämän hinta oli n.23€, hieman kalliimpi kuin perus silmätipat mutta tämä on kyllä sen arvoinen.

Löytyykö kuivia silmiä sieltä ruutujen takaa?


LoveToinen pulloista saatu

18 kommenttia :

 1. Mun vasen silmä saa silloin tällöin jonku ihme kohtauksen ja valuttaa vettä ku pöljä. Kyynelkanava vissiin menee tukkoon ja sieltä turskahtaa kyyneliä iloseen... :D Oiskohan tästä iloa siihen? :D

  VastaaPoista
 2. Tästä pitääkin sanoa mun isäpuolelle, joka työnsä takia kärsii kuivista ja vuotavista silmistä. Kiitos vinkistä ja kivaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Outi ja toivotaan, että tästä on myös apua isäpuolellesi

   Poista
 3. Voi kiitos, kiitos, kiitos!:D Mun on pitäny hommata jo iät ja ajat jotain silmänkostuketta (heh), mutta tipat ei oo iskeny, eikä oo apteekissa tullut tutkittua valikoimaa.
  Tää pitääkin kotiuttaa hetimmiten.
  Ja tietty just tulin apteekista ennen ku luin tän.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mahtaa, jos pystyin olemaan avuksi. Ole hyvä vaan :) Kerro sitten kuis sulla kävi tän kanssa.

   Poista
 4. Mulla on päinvastainen ongelma, mun silmät valuu solkenaan vettä kun meen ulos. Ei todellakaan ole kuivuus minkäänlainen ongelma. Mies sen sijaan kärsii, joten taidankin vinkata tuotteesta hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka se tuntuukin omituiselta niin juuri kuivat silmät vuotavat sitä vettä. Kokeile itsekkin kun menet ulos.

   Poista
 5. Kärsin itsekin kuivista silmistä, kun tuijotan päätettä päivät pitkät. Mulla on tätä samaista suihketta ja pitäisi pistää testiin.

  VastaaPoista
 6. Itsekin kärsin kuivista silmistä ja tuo silmien vuotaminen kuivien silmien takia on kurja seuraus. Eilen hiihdin jäällä ja tuuli, mutta urheiluaurinkolasit suuntasivat tuulen niin, että silmät eivät vuotaneet. Normisilmälasit eivät auta, kävellessä pakkasella/tuulella silmät vuotavat tai ainakin toinen. Täytyypä harkita tämän tuotteen ostamista, täytyy tarkistaa vielä säilyvyysaika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoli vuotta säilyy avattuna. Se vuotaminen on kyllä inhottavaa.

   Poista
 7. Kiintoisaa! Mulla on juuri tuollaiset vuotavat silmät, ei tartte paljon tuulla tai mitään kun vedet valuu ihan solkenaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen nyppii se valuminen :D onneksi ei valu enää.

   Poista
 8. Moikka! Itselläni on tuota ja oikein oiva tuote :) Sopii myös piilareiden kanssa :)
  Jännä juttu, jos mulla on silmälasit niin vesi valuu ulkona silmälasien kanssa, piilareiden ei. Juu piilarit kuivattaa, johtuu varmaan siitä. Hyvä ja helppo tuote on :) Terkuin, Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi!
   Itse kanssa tykkään kun on nopea ja helppo käyttää. Jänskää, että noinkin paljon ne piilarit voi silmiä kuivattaa.

   Poista
 9. Minulla maailma avautui, kun ymmärsin, että tuo sama suihke sopii myös piilareiden kanssa. En käytä piilolaseja juuri enää koskaan, kun allergikkona tuntuu, että ne pomppaavat ulos silmistä ennen aikojaan ja olo on koko ajan sellainen kuin olisi roska silmässä. Täytyisi ottaa tuo suihke oikein tehotestiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä kulkee pullo aina mukana, eli Rouva Sana nyt vaan alkaa tehotestaamaan tätä. Alkoi oikein puistattamaan tuo silmistä ulos pomppaaminen :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.