Huokauksen maanantai ja suklaajuomaa

Viime maanantai oli kyllä kirjaimellisesti maanantai. 7-6 tunnin yöunet ovat olleet mulle aina riittävät mutta nyt vaan jostain syystä se uni ei sieltä tullut.  Tuli nukuttua huikeat 4 tuntia!
Voitte sitten kuvitella kun edessä on 10 tunnin työpäivä niin ei ollut mikään helppo päivä. Tuntui, ettei päivä lopu koskaan ja väsymys alkoi kyllä painaa siinä viimeisellä tunnilla ja aikas lailla.

 Muutenkin olisin voinut viettää sen päivän peiton alla. Ensin luistelin vesisateessa hyvän matkaa kun tajusin, ettei mulla ollut bussirahaa mukana. Bussikortti oli mennyt umpeen sunnuntaina ja sitten kieli keskellä suuta niin lujaa takaisin kotiin, kun jäätiköllä pystyi menemään. Muistin, että ne kolme euroa, minkä se matka maksaa, on jossain kassin pohjalla mutta eihän siinä kiiressä ja silmät ristissä muistanut missä kassissa ne oli. Vihdoin ja viimein löysin ne kirotut kolikot ja sitten taas menoksi.
Onneksi kuitenkin kerkesin bussipysäkille ajoissa vaikka muutaman kerran meinasin lipat heittääkin. Sateenvarjoa kiinni laittaessa jäihän se etusormi tietysti sinne väliin, onneksi ei sentään veri lentänyt. Olin jo niin valmis palaamaan kotiin!


Grumpy cat jokes, grumpy cat funny, funny grumpy cat …For more hilarious humor and funny pics visit www.bestfunnyjokes4u.com:
Kuva täältä

Onneksi on olemassa juomia, mitkä auttavat tälläisessä unen ja heräillä välimaastossa olevaa ihmistä. Nyt en kuitenkaan tarkoita mitään ES:ää taikka muita näitä energiajuomia. 
Tai no, onhan tämäkin oikeastaan energiajuoma mutta terveellisempi versio!Töihin päästyäni laitoin desin vettä lämpeämään ja tyhjensin pussin kuuman veden joukkoon. Maku tässä on kuin kaakaossa mutta mukana myös pieni twisti.

Mukana oleva cayanepippuri antaa kyllä kivasti potkua mutta ei kuitenkaan polta suuta millään lailla, mukana on myös pakuripää-tupla uutetta.
Itsellä tämä toimi kyllä erittäin hyvin ja suosittelen testaamaan jos välillä tuntuu, ettei meinaa saada moottoreita millään käyntiin.

Ainesosat:
Kaakaojauhe
Coconut Palm Sugar
Pakurikääpä Dual uute (Pakurikääpä) (500 mg)
Eleuthero (aka Siperian ginseng) (500 mg)
Ruusunmarja
Guarana (HUOM - sisältää luonnossa esiintyviä kofeiinia)
Merisuola
Cayenne Pepper

Ruohonjuuresta ja Punnitse ja Säästä liikeistä olen tätä ostanut.

Onneksi silti loppuviikko ei ole ollut kaaosta. Hiusprosessi jatkui taas ja kunhan saadaan projekti kuntoon niin tulen kertomaan siitä sitten myös täällä kera ennen ja jälkeen kuvien.:)

Ihanaa, huomenna on jo perjantai ja itsellä vapaa viikonloppu.

Love


14 kommenttia :

 1. Oikein ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua Marina!
  Maanantait on yleensä niitä viikon vaikeimpia päiviä.

  VastaaPoista
 2. Vaikka kuinka olisi positiivinen, ei kaikki mene aina niin kuin ajattelee <3. Onneksi on perjantai, perjantai, perjantai...

  Ja hei tuota juomaa täytyy kyllä testata. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata jos kaipaa piristysruisketta :)

   Poista
 3. Tämä kommentti on ihanalta Jonnalta, joka minä vahingossa luurilla sählätessä poistin :(

  Haha, mullakin oli kyllä aika mielenkiintoinen viikonalku.. :D en vaan suostunut myöntämään että keli on liian huono kävelemiseen, enkä suostunut hyppäämään bussiin mennäkseni töihin. Niinpä lähin kävelemään, kaaduin kolme kertaa, puolessa välissä matkaa alkoi satamaan räntää ja vettä. Töissä olin litimärissä vaatteissa ja siitä tietty nousi sitten kuume... Yks vuoden kiireisimmistä viikoista töissä ja pari muuta jo valmiiks sairaslomalla, ei auttanu muuta kuin jatkaa sinnikkäästi :D Ja mulla kans sitä edellisenä yönä unta just se neljä tuntia (nukun aina su-ma välisen yön huonosti). Huoh. Onneks nyt on perjantai :') <3 nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun maanantai ei tunnu enää miltään tohon sun päivään verrattuna :D

   Poista
 4. Onneksi tuostakin selvisit. Toivottavasti viikonloppu on mukavampi! Mä tykkään muuten niistä XOCO:n sinisistä versioista, ne taas auttaa rauhoittumaan ja nukahtamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu on ollut kyllä ihana <3 Tarviikin muuten ostaa sitäkin, olinkin sen kokonaan unohtanut, kiitti :)

   Poista
 5. No ei mennyt päivä ihan putkeen :) Tuohon pakurikääpään meillä oli varsinainen villitys viime keväänä. Isäntä sitä innostui myös itse keräämään ja joka päivä pakuriteet porisi hellalla. Monta kertaa puhuttu, että pitääpä ottaa taas tavaksi. Menenpä siis laittamaan pakurit tulille. Muksaa viikonloppua. Toivottavasti pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei menny ei :D Täytyskös sitä itsekkin lähteä keräilemään? :) Toivottavasti pian nähdään! <3

   Poista
 6. Maanantait on &%¤"¤¤) ! Kiinnostava juoma, tämän voisi pistää harkintaa, varsinkin kun 7p työviikkoa painaa, niin alkaa välillä paukut loppumaan, jos tuosta saisi edes hetkellistä piristystä :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.