Kuva&Kamera messut + arvonta

Helmikuun viimeistä päivää viedään ja kevät tulee kovaa vauhtia, ihanaa <3
 Maaliskuun ekana viikonloppuna taas messuillaan ja tällä kertaa vuorossa on Kuva&Kamera messut.
 Olen aivan täpinöissäni näistä messuista, olen meinaan bloggaajapassilla liikenteessä.   Kuvaaminenhan on lähellä sydäntä ja toivottavasti kun kasvan isoksi saan kuvaamisesta vielä ammatin itselleni. Pitkäaikaisin haaveni on päästä safarille kuvaamaan villieläimiä. Vielä sitä joutuu tyytymään Suomen villeihin perhosiin, hämähäkkeihin, sudenkorentoihin ja muihin ökkimönkiäisiin. Rakastan kuvat silti ihan kaikkea taivaan ja maan päältä. 

Samaan aikaan messukeskuksessa on GoExpomessut eli talo täynnä ohjelmaa ja katseltavaa, 
Itsekkin kilpatanssia harrastaneena on ilo kertoa, myös samassa paikassa olevasta Finland Open, Suomen suurin tanssikilpailu. Tuosta linkistä pääse lukemaan kilpailusta enemmän ja näkemään myös lippujen hinnat. Messulipulla ei valitettavasti kilpailuja pääse katsomaan. 

Sain postissa kaksi lippua tuleville messuille ja päätin arpoa ne blogin facebook-sivuille. Jos liput kiinnostaa niin kilkkaa itsesi sivuille tästä. Arvonta loppuu tiistaina klo. 22.00, jotta kerkiän liput postittamaan voittajalle. 

Facebookista löytyy muuten myös perustamani Olympus PEN Generation Suomi- ryhmä, missä höpetellään, jaetaan vinkkejä, kuvia, kysellään neuvoa jne. siellä voi myös ostaa ja myydä :)
Olympus Suomi on mukana ryhmässä antamassa asiantuntian neuvoja ja kertomassa uusista tuulista PEN rintamalla.
 Ehkä joskus tulevaisuudessa saan järkättyä jotain kilpailujakin sinne, kuka tietää :) Eli jos sinulla on Olympus PEN- kamera tai olet aikeissa hankkia sellaisen tai sitten muuten vaan haluat tulla mukaan niin lämpimästi tervetuloa <3 


Hyvää karkauspäivää kaikille. Meinaakos moni kosia tänään? :)

Love

6 kommenttia :

  1. Aurinkoista maanantaita sinne! Perjantaina nähdään. <3

    VastaaPoista
  2. Voi että, viikonloppuna olis taas kaikkea kivaa blogihommaa ollut Helsingissä, täytyykin alkaa viestitteleen etten ole tulossa. Mukavaa maaliskuun alkua! :)

    VastaaPoista
  3. Kivaa maanantaita, perjantaina nähdään myös me :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.