Haaste: kivikynnet

Kuukausi on taas vierähtänyt edellisistä haastekynsistä. Tällä kertaa meni omalla kohdalla todella tiukille kynsien teko meinaan kello on 18.30 kun tätä kirjoitan ja juuri sain kynnet kuvattua :D Tällä viikolla on painanut pää kolmantena jalkana, hyvä kun olen kerinny nukkumaan edes muutaman tunnit. Kiireet jatkuu, sunnuntaina vuorossa kahvitus sukulaisille, Cia täytti eilen 18 vuotta <3. 

Tällä kertaa haasteen aiheena on kivikynnet. Vision sain tällä kertaa ihmeen nopeasti ja väritkin valkkasin ilman kummoisempia ongelmia. Tätä ei kyllä yleensä tapahdu :D 
Rakastan niin näitä Kikon lakkoja ja muitakin heidän kosmetiikkaansa. Laatu ja hinta kohtaavat todella hyvin. Tämän kertainen Kikon lakka on 499 ja lakkaa on yksi kerros. 
Vihdoinkin sain ostettua tämän essien licoricen! Ja heti ensi kokeilusta suimasin itseäni, miksen ollut ostanut tätä aikaisemmin! Jos haet kunnon mustaa lakkaa niin tässä se on. Aivan loistava! Lakkaa on yksi kerros. Jos olisi ollut lilan värisiä kiviä niin olisin käyttänyt niitä mutta kirkaat sopivat kyllä tosi hyvin näihin. Nimettömän alle laitoin Isadoran Peel offin  <- tuosta linkistä pääset postaukseen missä olen kertonut Peel offista enemmän testailun kera :) 
Kiitos Heidi, että sulle sopi tämä myöhäinen aika ja muuten kannattaa käydä katsomassa myös millaiset kynnet Heidi on tehnyt <3 


Minä lähdenkin tästä leipomaan :) 

Ihanaa viikonloppua <3 

Love

21 kommenttia :

 1. Ai että <3
  Mitä hyvää leivot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3. tuli siinä leivottua tiikeikakkua, toscakakkua, kasvispiirakkaa, vaahtokarkkeja ja tein mä jäätelöäkin :D

   Poista
 2. Waude! Onpas hienot! Kyllä tuollaista mustaa täälläkin tarvittais:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Suosittelen kyllä. essien lakat ovat muutenkin aivan loistavia <3

   Poista
 3. Kauniit! Ei ole yhtään Kikon lakkaa, pakko joskus saada edes yksi. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat ovat! timantit ja kaikki. Huokailen ihastuneena

  VastaaPoista
 5. Sanoisinko taas, että on ne vaan niin mageet.

  VastaaPoista
 6. Kivoja nää haastekynnet! Onnistunut lopputulos!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.