Leimailua essencen leimalakoilla ja uusilla leimasimilla

Voitteko kuvitellä, että tämä lahopää oli kokonaan unohtanut sen, että omistaa Clear Stamperin! Olen sen ostanut jo viime vuonna Cesarsshopista ja tuossa se on nököttänyt kynsipöydällä nätisti kuplamuoveissaan koskemattomana. Toinen mikä on jostain ihan uskomattomasta syystä jäänyt käyttämättä on Messy Mansion mattoa. 


Kaipasin kynsille väriä ja päädyinkin testaamaan joskus Sigiltä ostamaani Sechen upeaa punaista lakkaa Scorchin' Hot. Lakka ylläti positiivisesti minut. Levittyvyys on aivan loistavaa. Pigmenttiä olisi saanut kyllä olla hieman lisää, kolme kerrosta olisi vaatinut jotta kynnen kärjet eivät kuulla läpi. Lyhyille kynsille riittää kaksi kerrosta vallan mainiosti. 
Pöytää siivotessa löysin myös viime vuonna ostamani essencen mustan ja valkoisen leimalakan. Ei hyvää päivää mun kanssa. Nyt olikin sitten hyvä hetki testata nekin samalla.
Leimat nappasin MoYou londonin laatasta Pro collection -06.Clera Stamper käteen ja leimaamaan tai sitten ei. Sain pari kertaa sen leiman nostettua leimasimeen mutta en saanut niitä sitten enää kynnelle siististi. ÄÄäh. En jaksanut työpäivän päätteeksi enää alkamaan treenaamaan sitä eli nappasin käteeni TOISEN leimasimen mitä en ollut käyttänyt aiemmin Jumbo Stamperin.


 Jostain ihme syystä aina nappasin sen vanhan, tutun ja turvallisen löllön käteeni. Mutta en nappaa enää. Tämä uusi tuttavuus toimi aivan moitteestomasti ja samoin toimi essencen leimalakatkin. Kohdistuksen kanssa on paljon paljon parannettavaa mutta tällä hetkellä tämä on se mun THE leimasin.
Paremmalla ajalla tutustun kyllä tuohon Clear stamperiin, koska sen kanssa leimojen kohdistaminen onnistuu helposti. Näet mihin olet sitä leimaa laittamassa.


Kun kerran testaamaan aloin niin testasin sitten samalla myös Poshén päällyslakan leimojen kanssa. Ei mitään ongelmaa, leimat eivät levinneet mutta saivat aivan huikean kiilloin. Harmittaa kun en ottanut ennen jä jälkeen kuvia, koska ero on todellakin huikea. Tarvitsee tehdä se seuraavalla kerralla.

Näistä tykkäsin tosi paljon :) Ja tulen tekemään kyllä toistekkin.

Se olisi kuukaas helmikuu ja kesä on taas hieman lähempänä. Tällä viikolla on myös hieman juhlan aihetta mutta siitä sitten myöhemmin :)

Aivan mahtavaa maanantaita kaikille <3

Love


15 kommenttia :

 1. Aivan ihanat kynnet. Näin maallikon silmissä kohdistuksista lähtien kaikki on täydellistä.
  Ihanaa alkanutta viikkoa ja helmikuuta!

  VastaaPoista
 2. Uu miten kaunokaiset kynnet! <3 Pitää kyllä tuo clear stamper tilailla, mulla on nimittäin kauhioita ongelmia kohistamisesa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Itsekki tarvii oikein kunnolla perehtyä tuon käyttöön ihan sen kohdistamisen takia :)

   Poista
 3. Onpa kyllä ihanat <3 nythän nuo Clear Jelly Stamperit on alessa joten kannattaa tilata kun halvemmalla saa ;)

  VastaaPoista
 4. Oih että kuinka kaunis lakkaus! Ja tuo punainen, niiin mehevä! ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.