Tuoksu meille kahdelle, ck2

On miesten tuoksuja, naisten tuoksuja ja sitten tuoksuja, jotka sopivat molemmille. Itsellä ei tälläsistä sukupuoli vapaista tuoksuista ole aikaisemmin kokemusta ja mielenkiinnolla lähdin tuoksua testaamaan. Tykkään erilaisista tuoksuista. Välillä tummista ja voimakkaista toisinaan taas ihanan kevyistä ja hennoista kukkaistuoksuista.

ck2

Calvin Kleinin ck2 tuoksua kuvaillaan näin: yhdistää kokemuksen, jonka voi jakaa niin rakkaudessa, kiihkossa kuin ystävyydessä. Elämä on parempaa, kun kaksi ihmistä on yhdessä. 
Eli kaksin aina kaunihimpi.
Pullo on mielenkiintoinen. Tässä ei ole mitään ylimääräisiä kruusailuja vaan pullo on haluttu pitää minimalistisena.
Korkki tässä toimii myös alustana, mikä päällä pullo pysyy pystyssä. Korkin ja pullon on haluttu kuvastavan kahden ihmisen välisestä yhteydestä. Korkki kuvastaa särmikästä miestä ja pyöreämuotoinen pullo taas naista, ainakin omasta mielestä.


 Pullo kuvastaa myös lähestymistapaa "saat mitä näet" 
Kuten näkyy pullo on todella riisuttu kaikesta ylimääräisestä. Alkutuoksu avutuu wasabilla, mandariinilla ja orvonkin lehdillä. Itse yllätyin tuosta wasabista. 
Sydäntuoksussa vallan ottaa sateinen kaupunki, orris ja ruusu. Kun näin tuon sateisen kaupungin mieten, miten sen tuoksu on saatu tähän mutta kyllä se siellä on. Kannattaa laittaa silmät kiinni niin sen sieltä löytää. Ruusua en itse kyllä niinkään tästä haistanut. Jälkituokusussa on vetiveriä, suitsuketta ja santelipuuta. 
Tässä pitäis olla myös metsäinen aromi, mutta se ei minun nenääni tullut vaikka kuinka yritin.  Omaan tuoksumakuun tämä on hieman liian maskuliininen. ck2 on oiva valinta ihmiselle, ketä ei taas välitä makeista tai kukkaisista tuoksuista.  Nämä sukupuolivapaat tuoksut ovat omasta mielestä aika mielenkiintoisia ja haastavia. 

EdT 30ml suositushinta on 42,30€ ja 50ml 52,90€. Myyntiin tämä on tullut nyt helmikuussa. 

 Sukupuolivapaat eli unisex tuoksut, miltä kuulostaa?

Ihanaa viikonloppua <3

Love


Tuoksu lehdistönäyte

14 kommenttia :

 1. Kävin tuoksuttamassa tätä ja tykästyin aivan todella paljon. En tarvitse yhtään uutta tuoksua, mutta tämä oli niin kivan erilainen, että lähentelee pakkomiellettä tämän saaminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän tuon pakkomielteen tuoksujen kanssa :D Ja tuoksuja ei ole koskaan liikaa ;)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ♡
  CK:n tuoksuista tykkään. Ne on raikkaita ja tuoksu pysyy hyvin iholla.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Itsellä on muutama lemppari CK:n tuoksuista :)

   Poista
 3. CKOne on mun vakio tuoksu dödössä ja töissä ollessa =) Pitääpä testata tätäkin.

  VastaaPoista
 4. Olishan se kivaa ja helppoa käyttää samaa tuoksua. Täytyykin nuuhkutella tätä jossain välissä.

  VastaaPoista
 5. Mulle tää on myös liian miehekäs, en kuvittelisi itselleni tätä ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. On kaunis pullo ja ihanat kuvat. Saimme häälahjaksi CK unisex tuoksun ja se meni miehen käyttöön. :=)

  VastaaPoista
 7. Olen CK tuoksuja joskus aikaisemminkin käyttänyt ja täytyy sanoa, että tämä pullo herätti kyllä kiinnostukseni lentokentällä viimeksi. Täytyy ihan harkita kun nykyinen tuoksuni loppuu (uskon tässäkin kuten muunkin kosmetiikan osalta, että yksi kerrallaan riittää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tuoksutella. Itse taas tykkään vaihdella tuoksuja ja muutakin kosmetiikkaa aina fiiliksen ja tarpeen mukaan :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.