Palkitsetko sinä itsesi?

Kuten tuossa aiemmin tällä viikolla lupailin esitteleväni paremmin teille uuden tulokkaani kellorintamalla. Työstäni johtuen, kelloja on mennyt silmieni ja käsieni lävitsen tuhanisia,  Omalla kohdalla, oli kyseessä sitten kello tai koru, niin sen pitää kolahtaa ihan heti. Jos se ei aiheuta minulle sellaista, PAKKO SAADA NYT ja HETI tunnetta niin se ei mun juttu.
 Kauniita kelloja on todella paljon, niistä monestaa vaan puuttuu se pieni juttu mikä tekee siitä mun. 

kellot


Tämä Marc Jacobsin kello kolahti minulle heti vaikka kello on kaikkea muuta mitä kellosta yleensä haluan. Kaikkissa muissa kelloissa on teräsranne, en edes muista onko itsellä ollut tätä ennen koskaan nahkaranteista kelloa, tai no ala-asteella taisi kyllä olla. Jotenkin koen teräs rannekkeeb paljon helpommaksi. Jokusilla taas teräsranneke tuntuu talvisin kylmältä. Omalla kohdalla tuota tunnetta ei tule vaikka muuten olenkin aikamoinen vilukissa.
No nyt mennään nahkarannekkeella.  
Ja sitten tämä väri, SININEN??? Täh.   En olisi pienessä mielessäni koskaan kuvitella käyttäväni sinistä kellon hihnaa, vieläkin tuo tuntuu aika oudolta mutta minkäs teet kun kello vie mennessään. Ruusukulta on tässä parina vuonna tehnyt nyt kovasti tuloaan kelloissa ja koruissa, mikä on todella hyvä. Omaan silmään ruuskulta on paljon kauniimpaa kuin keltakulta ja ruusukulta taisi lopulta sulattaa sydämeni. Kuinka kauniista se sopii tuon sinisen kanssa ihmettelen vieläkin tuota sinistä väriä :D yhteen. 

Tässä kellossa on myös hyvä vesisuoja vaikka tämän kellon kanssa ei tulisi mieleenikään mennä suihkuun nahkarannekkeen vuoksi. Mutta mitä parempi vesisuoja niin sen paremmin pöly ja lika pysyy pois kellon koneistosta.


Tykkään muutenkin Marc by Marc Jacobsin kelloista. Ne ovat tyylikkäitä, suht yksinkertaisia mutta niissä on kuitenkin ripaus sitä jotain. Ehkä sen takia edellinen kello minkä sain Antilta joululahjaksi oli myös Marcin kello.

Tampereella Marc by Marc Jacobs kelloja myy ainakin Suomen Kultapörssi. Kellojen  jälleenmyyjät löydät tästä. Tämän ihanuuden hinta oli 285 €

Palkitsin itseni tällä kellolla ja punaviini lasilla eilisen johdosta mistä myös kirjoittelin 
Palkitsetko sinä itsesti hyvästä työstä tai saavutuksesta?

punaviini

Rentouttavaa lauantai-iltaa <3
Itse alan katsomaan Saturday night live:a :)

Love

9 kommenttia :

 1. Upea kello, mulle kolahti myös! Mistä ostit ja kuinka paljon maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on!
   Hyvä kun kysyit, koska se unohtu siihen lisätä. Lisäsin linkin mistä löytyy koko Suomen jälleenmyyjät :) Tämän yksilön hinta oli 285€.

   Poista
  2. ja omani ostin Suomen Kultapörssistä :)

   Poista
 2. Aivan mieletön, kelpaisi kyllä! Tuo sopii moneen menoon. <3

  VastaaPoista
 3. Mä en muista koskaan palkinneeni itseäni muuta kuin ehkä suklaapatukalla. :D Pitäisi varmaan petrata asiassa...

  VastaaPoista
 4. Kyllä minäkin palkitsen itseäni. Ihan näin kalliiilla en malta itseäni lahjoa, mutta uusi huulipuna tai luomiväripaletti ovat sellaisia. Samoiten viikon päätteeksi lasi hyvää viiniä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä samoilla palkinnoilla menen kuin sinäkin, mutta nyt ajattelin repäistä :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.