Livbox helmikuu 2016

Olisin niin toivonut, että tänään olisi ollut ihana aurinkoinen ulkoiluilma mutta pah! 
Sain oman boxini jo torstaina mutta nyt vasta kerkesin sen kuvaamaan ja kirjoittamaan siitä.
Väriteemana tässä kuussa on pinkki, sama kun viime kuussa


Lumene, Bright Now vitamin C Heleyttävä & Ravitseva Yövoide



Koe naamion teho yövoiteessa. Tämä voide auttaa ihoasi palautumaan päivän rasituksista yön aikana. Tehokkaasti kosteuttava, täyteläisen pehmeä koostumus sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja erityisen tehokasta, kapseloitua C-vitamiinia. Voide kosteuttaa ja silottaa ihoa saada sen näyttämään raikkaalta ja levänneeltä.
Ovh 19,90 € / 50ml, boxissa 15ml

Tästä en nyt osaa sanoa oikeastaan mitään, koska itsellä tätä ei ole käytössä enkä viitsi tätä nyt korkata, koska saataa olla, että laitan tämän eteenpäin. Kiva matkakoko.


Sanex, Advanced Hydrate 24 H käsivoide



Käsivoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti vuorokauden ympäri ja suojaa ihoa liialta kuivumiselta sekä vähentää ihon hilseilemistä. Tuotte on apteekkisarja.
Ovh 4,90€ / 75 ml, boxissa täysikokoinen

Käsivoieita ei ole koskaan liikaa :D Odotin koostumuksen olevan enemmän voidemaisempi mutta tämä onkin emulsio. Olisi saanut hieman nopeammin imeytyä omaan makuun eli tämä tulee kyllä ihan kotikäyttöön iltaisin. Tuoksu tässä on jotenkin viileä.

Colgate, Max white One OPTIC hammastahna



Tota joo, samantapainen  hammastahna oli viime vuoden joulukuun boxissa ja siinä sentään täysikokoisena :D Tämän kohdalla oon nyt kyllä ihan sanaton.
Ovh 3,29 €/ 75 ml, boxissa 19 ml.


Rich, Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo



CC- Complete Care monitoimituotesarjan shampoo palauttaa hiusten elinvoiman ja nuorekkuuden. Sisältää rypäleuutetta, mikä kirkastaa hiusväriä ja suojaa hiusta ymäristöhaitoilta.
Ovh 14,90€ / 250 ml boxissa 50 ml

Ihan mielenkiinnolla testaan tämän. Aikaisemmin joskun Tallinnasta ostin siinä kullanvärisessä pullossa olevaa ja se ei mun hiukselle sopinut. Tuoksu tässä on ihana, vanhan ajan tikkukaramelli tulee mieleen :)


Dove, DermaSpa Goodness vartalovoide




Nopeasti imeytyvä koostumus sisältää omega- ja tyrniöljyjä, jotka kosteuttavat ihoasi tehokkaasti. Vartalovoide sopii erityisesti hyvin suomen vaihtuviin sääolosuhteisiin.
Ovh 5,95 € / 200 ml, boxissa täysikoinen

Tuoksu tässä on tosi kiva, ei liian voimakas mutta ei mikään pliisukaan. Vartalotuotteiden himokäyttäjälle todella kiva, tulee kyllä käyttöön. Imeytyykin suht nopeasti.

Cutrin, Chooz Anti-frizzer Kiiltovoide



Silottava kiiltovoide taikoo hiukset sileiksi, silkkisen pehmeiksi ja kiiltäviksi. Poistaa sähköisyyttä ja kontrolloi hiusten pörröisyyttä. Tekee hiukset helpommin hallittaviksi.
Ovh 15,95 € / 75 ml boxissa täysikokoinen

Omat karvat on kyllä varsinkin pakkasilla tosi sähköiset ja luonnonkiharan takia jonkin verran on kyllä pientä pörröisyyttäkin lyötyy. Käyttötestiin pääsee tämäkin :)

 Eikä siinä vielä kaikki.
 Mukana oli vielä muutama tuote.



Golgate hammasharja, missä on aikas ihana helmiäisharja. Annan sille pisteet en sillä, että harja oli boxissa. Vaikkakin tämä pääsee heti käyttöön, koska edessä olisi ollut uuden hammasharjan osto.
Ehkä oli hyväkin, että boxi sisälsi hammasharjan, koska mukana oli myös karkkia.



Pandan klassikko, eli ranskalaiset pastillit rasiassa. Nämä uudet rasiat on todella kauniita, itse ostin enkun lakuja ja aika pitkälti sen rasian vuoksi :D




Mukana oli vielä Sally Hansenin Miracle Gel lakka ja top coat
Nythän on tullut myyntiin geelilakkoja jotka luovat suht samanlaisen lopputuloksen kuin hoitoloissa tehdyt geelilakkaukset paitsi kesto ei ole niin pitkä kuin niissä.
Kokemusta näistä on mutta musta värinä puuttui eli se oli todella mieleinen.

Tälläinen oli tämän kertainen sisältö. Mukana oli ihan jees tuotteita mutta riman alitus oli kyllä tuo hammastahna.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa, pus <3

Love


14 kommenttia :

  1. Mut hei, oot kuitenkin laittanut tolla sanottomuutta aiheuttaneellekin tuotteelle makeen taustan. :D Tää livbox vois kohta olla hammashuolto-boxi. :p

    VastaaPoista
  2. Mä olisin tykännyt karkeista ja Lumenen uutuus voiteesta, mutta muuten aika tutulla hammastahna-linjalla mentiin taas. Toivottavasti ens kuun bloggaajaboksi on loistava :)

    VastaaPoista
  3. Tämä on ensimmäinen boksi, jota en saanut kun katkaisin tilaukseni. Näistä olisin halunnut Richin shampoon, Pandan pastillit, tuon hammasharjan ja Lumenen yövoiteen, muut olisivat jääneet todennäköiseti käyttämättä. Ei siis harmita, että tämän jätin väliin. Pastilleja ja hammasharjan saa helposti ruokakaupastakin. :D Maaliskuun boksin tilasin, koska bloggaajaboksissa on todennäköisesti hyvät tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä hammasharjat ja tahnat alkaa kyllä pikku hiljaa riittämään :)

      Toivotaan, että ois jotain ihanaa.

      Poista
  4. Kivan monipuolinen paketti. Toi hammastahna oli kyllä aika nolla lisäys :)

    VastaaPoista
  5. Boxit on vaan nähty, MUTTA ja iso sellainen, jos ei olisi blogia ja sillä lailla mukavasti kosmetiikkaa blogitestestissä, niin ehdottomasti tilaisin Livboxia! Pienellä rahalla saisi käyttöön vaikka mitä mukavaa, kyllä kannattaisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nämä ihan kivoja, jos vaihtelua ois hieman enemmän. Nyt joka boxissa on hammastahnaa tai harjaa. Onhan nekin hyviä mutta rajansa silti kaikella :)

      Poista
  6. Tykkäsin tosta CC-shampoota. :) Tyttöni kehui yövoidetta täydelliseksi. No eipä se ole vielä muita yövoiteita pienen ikänsä aikana ehtinyt käyttää, mutta kiva että eka oli heti täydellinen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli mieluinen :) Se CC-shampoo on menossa seuraavaksi testiin.

      Poista
  7. Kaksi boksia vielä tulee joten paljon saa parantua jotta tilausta jatkaisin. Ainakin on hammastahnaa ja vartalovoiteita jemmassa :) Olisin niin toivonut jotain meikkituotteita mutta voi olla että tää ja tulevat on hampaille ja vartalolle tarkoitettuja.

    VastaaPoista
  8. Mitäs nämä livboxit on? Kyselee utelias? Oletin näiden olevan harvojen ja valittujen saatavilla?

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.