Lushin mahtavat joulutuotteet

Lush on se kauppa, jonne melko usein Helsingin matkoillani menen käymään. Se on tuoksuja rakastavan taivas <3 Tuotteet kun tuoksuvat toinen toistaan paremmilta ja ovat myös loistavia.
Lushin joulutuotteet ovat vertaansa vailla ja alla niistä muutamat.



Tänä vuonna on muutama uutuus tullut mukaan. Joulu ei tule ilman Snow Fairya joka jatkaa voitokasta kulkuaan ja nyt siihen on tullut ihanan kimalteleva vartalopuuteri. En voinut olla sitä ostamatta :D
Tätä kun kerran tuoksutat niin koukussa olet heti. Suihkusaippuassikin on glitteriä mukana <3
Suihkugeeli on viimevuoden ostoksia ja menee harmi kyllä vanhaksi tässä kuussa. Tiedossa siis tiuhaan tahtiin pesulla käymistä, en todellakaan kaada tätä viemäriin!




Alkusyksystä Lush järjesti meille bloggaajille ihanan illan, missä pääsimme kurkistamaan joulun uutuuksiin ja pääsimme tekemään omin pikkukätösin tuorenaamiotakin. Se oli todella mielenkiintoista nähdä miten sitä oikein tehdään. 

Tästä kaikki alkoi
 Naamion tekeminen on todella tarkkaa työtä :)

Kaisuli ja Sissi työn touhussa.

Maiju luuli naamiota syötäväksi :D 
 Kyllähan se vähän puurolta näyttääkin.



Itse ihastuin tähän vihreään Lord of Misrule suihkusaippuaan . Tuoksu tässä on vaan mahtava. On siinä ja siinä, että peittoaa jopa Snow Fairyn :D Tässä on mustaa pippuria, vaniljaa ja patsulia. Mukana oleva vehnäalkioöljy pehmentää ihoa, senkin vielä :)



Harmittaa, kun meillä ei ole kylpyammette. Lushin kylpypommit ovat kyllä kokeilemisen arvoisia. Kuvassa olevan pommin nimeä en muista. Näitä voi käyttää myös jalkakylvyissä ja seuraavaksi ostankin yhden ihan jalkoja ajatellen.



Snowman jelly on aikas mielenkiintoinen tuttavuus. Tämä olen kanssa ostanut jo viime vuonna mutta silloin unohdin käyttää tätä. Nimensä mukaan tämä on hyytelömäinen pesuaine vartalolle. Kannattaa muistaa, että tämä on sitten todella liukas ja hyllyvä :D



Erittäin mielenkiintoinen tuote on myös Buche de Noël eli jouluhalko. Tämä on ravitseva kasvojenpuhdistussavi. Tämä näyttää ihan piparkakkutaikinalta :)  Tähän palaan myöhemmissä postauksissa.




En vaan voi sille mitään mutta tästä tulee mieleen lihamureke :) 

Onko Lushin joulutuotteista joku sellainen mikä on PAKKO ollut saada tai minkä haluaisit?

Suoraan sanottuna ei tässä kyllä kauhean jouluiset fiiliset ole vaikka jouluun onkin vain kolme yötä. Eilenkin mittari näytti 7,5 astetta lämmintä ja satoi vettä. Onneksi silti tässä on vielä ne kolme yötä ja ihmeitä voi tapahtua :)



Ihanaa maanantaita kaikille ja muistakaa käydä osallistumassa arvontaan <3


Love



Osa tuotteista saatu, osa tse ostettu

9 kommenttia :

  1. Mä odotan niin innolla ensi kevättä Helsingin reissuineen et pääsen vihdoin ja viimein Lushin myymälään - pelkään kyllä et joko menen sekaisin siitä tavaran paljoudesta niin etten saa mitään hankittua tai vaihtoehtoisesti tyhjennän koko myymälän xD

    VastaaPoista
  2. Kyllä tosiaan oli syötävän hyvännäköisiä. Maiju on niin hauska :D
    Keijupöly ei olisi pahitteeksi täälläkään.
    Kivaa jouluviikkoa.

    VastaaPoista
  3. Mustakin toi pötkylä näyttää ihan lihamurekkeelta:D

    VastaaPoista
  4. Hi hii... Mulla on joku intohimo aina syödä kosmetiikkaa. Jostain syystä vaan jos tuote näyttää syötävältä, sen täytyy olla hyvää ;) Hauska kuva.

    VastaaPoista
  5. Mä ihastuin Snow Fairya enemmän Comforter suihkugeelin tuoksuun, vaikken enää yhtään muista miten sitä tuoksua kuvailisi, koska nuuhkimisesta on jo useampi kuukausi :D

    VastaaPoista
  6. Lord of misrule on ollut mun tän syksyn lemppari suihkugeeli, jestas iho tuoksuu taivaalliselta sen jälkeen. <3

    VastaaPoista
  7. Ooh mitä herkkuja, noita kyllä miltei tekisi mieli maistaa! Mukavaa joulua Marina <3

    VastaaPoista
  8. Mä kävin eilen ekaa kertaa LUSHilla :). Lemony Flutter oli pakko ostaa mutta keijusaippua ei ihan vakuuttanut. Jotenkin haistoin siellä taustalla karvasmantelia, mikä on ällötys numero yksi itselle. Parasta LUSHilla oli ihana asiakaspalvelu. Myyjä kierrätti koko kaupan läpi ja esitteli ihanuuksia. Nuo jouluhalot ei kyllä mene läpi ymmärryksestä, vaikka mitä tekisi. Ihan kamalan näköisiä lihapötkäleitä :). Mutta kyllä tuolla tuli niin hyvä fiilis ihanien tuoksujen ja hymyilevien ihmisten keskellä!

    VastaaPoista
  9. Lushin tuotteet ovat taivaallisen ihania! Ne tuoksut, tuntemukset, ulkonäkö.. nam nam.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.