Ympärivuorokautista kosteutta

Luonnonkosmetiikkaan olen tutustunut tänä vuonna suurissa määrin ja huono kokemuksia ei ole tullut eteen josta johtuen testailen luonnonkosmetiikan tuotteita erittäin mielelläni. 
Tämän kertainen tuote kuuluu latvialaiseen Kivvi  sarjasta olen kertonut täällä enemmän. Kannattaa käydä lukasemassa jos sarja on ennestään tuntematon. Tuotteissa on käytetty baltian metsien ja puutarhojen antimia.

Tällä kertaa tutustumme 24 tunnin nesteeseen jossa on muun muassa rohtopurasruohoa ja mandariiniuutetta.. 
Tämä sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ihoa 24 h ajan. Stimuloi uusien ihosolujen muodostumista. 
Kun puhutaan luonnonkosmetiikasta ainesosat ovat myös luonnosta. Tämä pitää sisällään  luomukasviuutteita, ubikinonia, A- ja C- vitamiinia jotka yhdessä antavat iholle joustavuutta ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. 

Tuoksu tässä on ihanan raikas ja mandariini antaa siihen mukavasti myös oman sitrusmaisen tuoksun.

Tätä käytetään samalla tavalla kuin seerumia eli aamuisin ja iltaisin voiteen alle pudistetulle iholle. Voidaan käyttää yksistäänkin mutta oma ihoni on sen verran kuivahko, että laitan tähän vielä voiteen päälle. Itse olen laittanut tätä myös yönaamioiden alle.

Ohuen koostuksensa ansiosta tämä imeytyy nopeasti ihoon. Mielestäni neste sana antaa tästä tuotteesta hieman harhaan johtavan vaikutelman. Itsekkin ensimmäisellä käyttökerralla olin todella varovainen, ettei kaikki valuisi sormien läpi lavuaariin. Omasta mielestä tämän koostumus vastaa ennemmin kevyttä emulsiota taikka seerumia kuin nestettä.Tämän tuotteen ikäsuositus on 25 vuotiasta ylöspäin, sellaiselle iholle missä alkaa pikkuhiljaa ikääntymisen merkkejä näkymään. 

Kuvissa on matkakoko tuotteesta ja tuotetta myydään 50ml pulloissa hintaan 28,50 €. Näitä ihania Kivvi- tuotteita voit tilata esim. maahantuojan omasta verkkokaupasta .


Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ja kyllä se talvi sieltä pikku hiljaa hiipii, melkein jo pakkasen puolella aamusti oli mittari.tuote saatu testiin 

12 kommenttia :

 1. Kivvi on kyllä kiinnostava merkki! Toivottavasti vaikka I love me-messuilta löytyisi hyviä tarjouksia, niin voisin vihdoin tätä merkkiä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ootan kanssa, että pääsee messuilla oikein lähemmin tutkailemaan näitä :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä tuotteelta. <3
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lisäkosteutta tarvii niin kannattaa kokeilla.
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle Outi <3

   Poista
 3. Juu eihän tuo nesteeltä näytä. :D Jotenkin aina ajattelen nestemäisen sellaiseksi läpikuultavaksi, tuo näyttää emulsiolta, mutta muuten mielenkiintoinen tuote. :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti aivan ihana kuten kivin tuotteet yleensä. <3

  VastaaPoista
 5. Kivituotteet ovat mielettömän ihania! Yksi suosikeistani on vartalomarmeladi.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.