Meikkivoide aikuiselle iholle

Meikkivoide on itselle yksi tärkeimmistä kosmetiikkatuotteista. Haluan meikkivoiteelta peittävyyttä mutta samalla sen pitää olla kevyt, koska juonteet keräävät itseensä ihan mukavasti tuotteita. Kirjoitinko tähän juurikin sanan juonteet? Itselle se on vähän kuin kirosana :D En sitten millään totu iän tuomiin muutoksiin kasvoillani vaikka tiedän ettei niistä voi välttyä. Onneksi on kehitelty tuotteita, jotka auttavat häivyttämään niitä. Ja nyt haluankin esitellä teille yhden sellaisen tuotteen. 

Time Control Concealer & Make Up 


Kyseessä on siis être bellen aivan loistava meikkivoide aikuiselle iholle. Itse être belle sarjasta olen aikaisemmin esitellyt kertakaikkisen kauniin ja ihanan mattapuuterin Leopard Mat Power ja  Skin Therapy sarjan yöseerumin. Kannattaa käydä lukemassa.Tässä samassa paketissa on meikkivoiteen lisäksi peitevoide. Meikkivoide on juurikin suunniteltu aikuiselle iholle ja sisältää VEGESERYL- ikääntymistä ehkäisevän patentoidun ainesosan. Koostumus tässä on nestemäinen ja kevyt, itselle juurikin oikeanlainen. 

Se miten tämä meikkivoide eroaa tavallisista meikkivoiteista on siinä, että tämä on hoitolakosmetiikkaa. Meikkeissä koostumukset ovat hoitavia ja laadukkaita. Meikkivoiteessa on myös suojakerroin 15 ja eikä siinä vielä kaikki. Tämä ihanuus meinaan häivyttää pieniä ryppyjä ja juonteita ja tekee ihosta elastisemman. Kuka ei haluaisi häivyttää juonteita? 
Tässä tehopakkauksessa on myös se peitevoide ja se löytyy korkin alta. Peitevoiteen sävy on aina tehty sopimaan meikkivoiteen sävyn kanssa yhteen. Tämän avulla saa helposti fiksattua tummat silmänaluset tai muita pieniä näppylöitä tai mitä sitten haluaakin peittää. Peitevoide on myös ihanan kevyttä mutta kuitenkin tekee juuri sen minkä lupaakin.

Paketissa olevalla siveltimellä on hyvä levittää peiteaine. Mukana tulee myös meikkisieni, mutta sitä en ole testannut vaan olen levittänyt tätä meikkivoidesiveltimellä. Aamuisin, kun on kiirusta, saan helposti ja nopsaan levitettyä siveltimen kanssa meikkivoiteen.


être belleä voit ostaa jälleenmyyvistä hoitoloista tai tilata Kauniit ja Ruskeat verkkokaupasta.
Suositushinta on 47,50 € / 30ml meikkivoide ja 2g peitevoide. 
Kuinka moni kävi muuten messuilla tutustmassa être bellen tuotteisiin ? 
Ihanaa maanantaita <3 
Tuote saatu 

12 kommenttia :

 1. Onpas kätevän oloinen ja kaunis pakkaus! Mulla on vielä tähän sarjaan tutustumatta, mutta mielessä on ollut moneen kertaan. Hyvältä kuulostaa tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. être belle on kyllä tutustumisen arvoinen sarja, suosittelen kyllä lämpimästi. Pakkaus on tässä kyllä kätevä :)

   Poista
 2. Uusi merkki minulle, mutta on kyllä kivan näköinen puteli ja käytännöllinen. Iloista alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ihan uusi tuttavuus myös minulta. Mahtavaa kun samassa on kaksi tuotetta.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeuttaa todella paljon aamukiireessä kun samassa pakkauksessa on myös peiteaine :)

   Poista
 4. Ominaisuudet kuulostaa justiin sellaisilla, mitä itsekin kaipaan :). En tykkää yhtään meikkivoiteista, jotka tuntuvat yhtään kasvoilla, mutta sen sijaan tykkään siitä, että meikki on olematon, mutta silti peittää ja tasoittaa kivasti ja piilottaa virheet ja rypyt. Että ei sen enempää mahdottomia tehtäviä :D.
  Verkkokauppa olis muuten kätevä, mutta värin valinta on oikeastaan mahdoton ilman testiä. Ja juurikin se oli mulla yhtenä suunnitelmana I love me - messuilla (siis että pyydän ammattilaista valitsemaan mulle sopivan värin ja voiteen), mutta ei ollut silloin lauantaina mitään mahdollisuuksia päästä lähellekään yhtäkään kiinnostavaa ständiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kaikki ihan mahdottomia ole :D

   Tuossa olet oikeassa, ettei sitä oikein uskalla lähteä tilaamaan ilman testaamista. Kannattaa katsoa jos vaikka joissa hoitolassa siellä teillä päin tätä myisi.

   Itseltä jäi myös moni osasto lähemmin tutkimati juurikin ison ihmismassan vuoksi.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.