Hikikainaloiden helpotus

Olen aikaisemmin kertonut täällä ongelmastani kainaloiden kanssa. Kiitos aineenvaihdunnan, kärsin väliajoin aikas rakastakin hikoilusta.Olen testailut monen moisia dödöjä, osa apteekin osa marketin hyllyiltä. Parista olen kertoillut myös täällä blogin puolella. Muita olen testaillut jo paljon ennen kun olen alkanut blogia kirjoittamaan.

Nyt kun olimme Riikassa kesällä lomalla juttua tulossa enemmänkin reissusta viimeisenä päivänä piti ostaa lisää dödöa ja Rimissä törmäsin näihin Lady Speed tuotteisiin.Onneksi ostin kaksi, koska nämä on todella hyviä. Harmittaa nyt vaan niin pirusti, kun en tajunnut ostaa näi useampia jemmaan. Eihän tätä suomessa myydä. Ebaystä näitä onneksi tilattua. Jos vaan näihin jossain törmää niin otan kaikki vinkit vastaan :)

Laitettiin kaverin kanssa kärsii samasta vaivasta nämä kunnon testiin We Love The 90's festareilla.  Kaveri ei  voinut uskoa todeksi kuivia kainaloitaan monen tunnin auringossa tanssimisen jälkeen.

Tänään olin tuossa päivällä Manse blogikirppiksellä myymässä ja tunnelma siellä oli todella mahtava. Jonoa oli kerääntynyt ennen ovien avamaamista jo mukavasti ja ostajia riitti ihan loppuun asti. Kiitos vielä kaikille osanottajillle ja asiakkaille :)

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille <310 kommenttia :

 1. Voiskohan tota käyttää koko kroppaan? Voi kun sellainen tuote keksittäisiin. Hikoilen ristiselästä ja päästä kainaloita enemmän :)
  Mukavaa sunnunntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Täällä välillä soijaa pukkaa niin että sissus! Jenkeistä ostin eri merkin samannäköisen ja ei pettänyt ei niin kertaakaan, harmittaa ettei samaa saa Suomesta, tuoksukin oli niin ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenkkiläinen on tämäkin :) Näissä tuoksut on kanssa ihan kivoja

   Poista
 3. Täällä pukkaa myös! Se Nivean puuterispray oli hyvä, mutta ei toimi enää.

  VastaaPoista
 4. Oon ollu kova hikoileen koko ikäni,tuota vois testata jos törmää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan. Tallinastakin saattaa tätä löytyä.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.