Mansen Blogikirppis

Joku teistä on jo saattanut huomatakkin tuossa sivupalkissa olevan mainoksen Mansen bloggaajakirpiksestä. 
Nyt tulevana sunnuntaina 11.10 kello 11.00  Työväenmuseon werstaalla Galleria Bertelissä pöydät notkuu myynnissä olevia tavaroita. Osoite on Väinö Linnan aukio 8, Tampere.

 Itse olen yksi niistä bloggaajista ketä on siellä tavaroitaan myymässä. Nytkin tässä joka päivä töitten jälkeen, kaivelen kaappeja ja mietin syvästi tarviinko vai enkä tarvii. Olen meinaan tosi huono luopumaan tavaroista. Tulee heti sellainen tunne, että ihan varmaan tarviin tota kohta jos sen nyt laitan myyntiin :D
Myyntiin on itseltä tulossa vaatteita, kynsilakkoja, koruja, seinäpeili, pöytälamppua, tuikkukippoja , mehumaija ja katotaan mitä kaikkea tulen vielä löytämään kaapeista ja nurkista tässä parin päivän sisällä. Voin sanoa, ettei hinnat näissä päätä huimaa


Mukana on bloggaajia ympäri suomen ja myytävää tavaraa on varmaan laidasta laitaan. 

ja itse allekirjoittanut tietysti 

Mukana on myös muutama paikallinen desing yritys Nouki, Salmiak studio, Omana ja Omashop

Ai niin ja 50 ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa yllätyskassi :)

yhteistyössä

Facen tapatumasivulla olet ajan hermoilla ja sieltä voi käydä hieman jo kurkkailemassa muutamia tuotteita mitä on tulossa myyntiin. 

Varaa käteistä mukaan ja iloisen mielen ja nähään sunnuntaina!
4 kommenttia :

  1. Mullakin olisi vaikka mitä eteenpäin laitettavaa kirppikselle! :) Saisi vähän tilaa kaappeihin. Bloggajakirppiksen voisi hyvin järjestää tällekin suunnalle. Kivaa kirppispäivää teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, musta vaan tuntuu , etten pysty luopumaan mistään vaikka pitäis! :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.