I Love Me messut ovat jo ihan ovella.






Viimeistään nyt on hyvä aika alkaa miettimään mitä kaikkea haluaa messuilla nähdä ja kokea. Tänä vuonna pääsen vasta sunnuntaina messuilemaan työt haittaa mutta aloitankin jo heti aamusti ja meinaan pyhittää koko päivän pelkästään messuille. Messuilla tapaan myös ihania bloggaajakolleegoja ja yhteistyökumppaneita. Ihanaa kun kaikki ovat saman katon alla samaan aikaan. 

Ajattelin listata tähän muutamat osastot missä tulen käymään ja mistä minut voi bongata. Lista on vain pintaraapaisu.

Samaan aikaan on myös kosmetologipäivät ja sinne ovet avautuvat lauantaina kello 14.00.

Bm International löytyy osastolta 6e79.  Sieltä löytyy OPIn tuotteen ja ilman muuta pitää mennän moikkaamaan jo OPIPartyjenkin kannalta :) Heiltä löytyy myös paljon kaikkea muita ihania brändejä, joihin kannattaa tutustua. 

Avonin osastolla 6e149 on joka päivälle oma teema. Muista ottaa oma ripsari mukaan ja käydä vaihtamassa se Avonin uuteen ripsiväriin. Vaihdot on aina tasatunnein ja 25 ensimmäistä saa eli jos ei ekalla kerralla onnistunut vaihto niin sitten vaan uudemman kerran. 

Biozellin osastolla 6e80 on pakko käydä tutustumassa  sävyttävään tyvispray:hin.

Consult Lady Oy Ardell 6e108 tehdää koko messujen ajan nauha- tai tupsuripsiä sekä kulmien stailausta. Ilman muuta menen stailaamaan kulmani.

Cosmo Nordic Ab osastoa 6e130 et halua missata, heillä on essencet! Siellä oli viimevuonnakin kuhinaa kuin muurahaispesässä :)

Estelina Oy 6e121, on esillä jane iderale meikkisarja. Itselle tuotteet ovat vieraita, joten nyt meinaan ilman muuta mennä tutustumaan niihin.

Forest of Lapland Oy 6c139, uusi luonnonkosmetiikkasarja ja vielä kotimainen. Todellakin tutustumisen arvoinen.

Ihola Oy 6e129 täällä on V10 Plus tuotteet. Viime vuonna en kerinnyt jäädä odottaan vuoroani tänä vuonna varaan aikaa, että pääsen tutustumaan paremmin.

Procare Oy 6c111 täältä löydät esim. Ecotools ja Real Techniques siveltimet.

Salong Meredein Oü 6f109  täällä kannattaa ehdottomasti käydä. Attituden lakat ovat todella hyviä ja viime vuonna hintaa oli 2,95€. Rakennekynsi tarvikkeita heiltä löytyy myös ja itse meinaan ostaa ainakin akryylijauhetta.

NBI Nordic Beaty Import Oy  6b111 täällä on vaikka mitä ihanaa esim. invisibobbleja, Tangle Teezereitä, Beautyblendereitä.
Heillä on myös uutuuksia ja itse eritoten kiinnostaa Makeup eraser, puhdistusliina. Lauantaina ja sunnuntaina on Matti Airola, Isi ja tyttöjen hiushommat, tekemässä halukkaille lettejä.

Greencos Oy  7c39 être bellen tuotteita olen täällä blogin puolella esitellyt ja ihanaa päästä nyt tustumaan myös muihin sarjan tuotteisiin. Osastolla löytyy myös muitakin ihonhoito sarjoja.

Waku Oy 7k48a täällä on ihanat Kivvi tuotteet esim. vartalomarmeladit.

Tulen käymään siis näissä ja monissa muissa :) Käyn kuitenkin kaikki puolet läpi ja joissakn osastoissa viihdyn kauemmin ja on varmaan myös sellaisia mihin en mene lainkaan.

Sunnuntaina on myös maskeerauskisat joita pitää myös käydä katsomassa.

Otan mielelläni vinkkejä myös vastaan missä kannattaa ilman muuta mennä käymään.

Tästä pääset messujen etusivulle, kanattaa käydä tustumassa.  Suosittelen myös jos olet messuille ensimmäistä kertaa lähdössä niin laittamaan jalkaan mukavat kengät ja villapaitaan ei kannata pukeutua. Hallissa on meinaan aikas kuuma.
Tule ihmeessä nykäisemään hihasta jos minut messuilla tapaat :)

Nähdään messuilla!





Kuvat saatu messukeskukselta 

8 kommenttia :

  1. Ooh niin monta pistettä käytävänä, onneksi on kolme päivää aikaa. <2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitetaan keritä treffaamaan jossain välissä sunnuntaina :)

      Poista
  2. Messuille käy tämänkin maalaisen matka :). Mutta tarjontaa näytti olevan niin älyttömän paljon, että vaikka kuinka koitin ennakkoon hahmottaa, missä kaikkialla haluan käydä, niin taitaa mennä ihan vaan suunnittelemattoman haahuilun puolelle :). Eniten kiinnostaa se "terveys" ja "luonnollisesti", mutta ei kyllä olisi pahitteeksi, vaikka joku muodista jotain ymmärtävä kävisi räjäyttämässä meikäläisen vaatekaapin ja stailaamassa kaiken uuteen kuosiin. Ja meikkaamaankin pitäis pikkuhiljaa varmaan jo opetella, kun ei tää 50-v naama enää ole ihan niin luonnonkaunis kuin haluaisi :D:

    PS. Kivaa kun bongasin tän sun oman blogin. En heti hoksannut yhdistää sua tänne, mutta nytpähän tiedän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tarvisin kans jonkun stailaamaan oman kaapin ja naaman :D Siellä on kyllä niin paljon kaikkee ihanaa ja päivässä pitäis keritä käymään läpi.

      Ihanaa kun löysit ja toivottavasti viihdyt <3 itse viihdyn sun blogin parissa :)

      Poista
  3. Avon ja Biozell kuuluvat minunkin ehdottomiin messupisteisiin, joissa haluan käydä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkeistä, on kyllä unelmamessut tulossa! Tuskin saa unta tänä yönä...mahtavia messuja sinulle ja tyttärellesi. Sunnuntai on kuulemma paras päivä käydä messuilemassa, vähiten väkeä ja ruuhkia; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löysit jotain missä piipahtaa :) Olimme viime vuonna myös yhdessä messuilla ja nyt juuri kun olin lippuja ostamassa niin ilmoitti, että haluaa lähteä taas mukaan.
      Ei ehkä niin paljon ole porukkaa kun pe ja la mutta kyllä sitä viime vuonnakin riitti ihan mukavasti :D Harmi kun ei nähdä messuilla mutta jos sitten pikkujouluissa ;)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.