Helmikuun Livbox

Tässä sitä taas ollaan uuden Livboxin kanssa. Itse kun saan aina sen pakettikortin ja joudun odottamaan aina seuraavaan päivään niin spoilaantuminen on vaarassa ja sen eteen saa tehdä töitä jotta yllätys säilyy siihen asti kun saat oman boxin käsiisi. Onnistuin siinä kuitenkin tällä kertaa. 

Lauantainahan on Ystävänpäivä ja siitä on saatu tämän kertainen väri eli pinkki. 


Lumene, Nude Perfection Kevytmeikkivoide


Unelmankevyt meikkivoide tekee ihosta virheettömän ja luonnollisen mattapintaisen. Sulautuu täydellisesti ihoon jättäen sen joustavan ja miellytävä tuntuiseksi. Sopii erinomaisesti luonnollista, kevyttä lopputulosta toivovalle, normaalista sekaiholle sekä aikuiselle iholle. Meikkivoiteen kauniin tasainen ja luonnollinen jälki jättää näkyviin myös iman ihonsävysi. Sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta.  Tästä uutuudesta löytyy neljä sävyä. 
Ovh 19,90 € / 30 ml, boxissa täysikokoinen

Tämä on yksi mielenkiintoisimmasta tuotteista boxissa. Jos oikein muistan tämä taitaa olla toinen Lumenen meikkivoide mikä minulla on :D Jostain syystä ei vaan ole tullut Lumenea hankkitua meikkivoiteena. 
 Omani on toiseksi vaalein Kultahiekka 1. Sävy näytti myös melko hyvältä näin äkkiseltään kokeiltuna, saa nähdä miltä näyttää sitten koko kasvoilla. 


Garnier, Fructis densify Lenghts Plumper-seerumi


Hiuksiin jätettävä seerumi, joka antaa hiusten pituuksille ekstratuuheutta, luoden kauniin tuuheat hiukset. Sisältää granaattiomenauutetta sekä innovativisen Fibra-Cylane- molekyylin. Lisää tuuheutta ohentuneisiin latvoihin. Tuloksena kauniit, runsaat hiukset tyvestä latvaan. 
Ovh 7,90 € / 50ml, boxissa täysikokoinen

Tämäkin on mielenkiintoinen. Itsellä on ohuet hiukset ja aina mielenkiinnolla testaan tuuhetuttavia tuotteita. Hyvä tuoksu on aina plussaa tuotteelle. 

Paese, Kashmir Monoluomiväri


Mattapintainen luomiväri sisältää runsaasti pigmenttiä. Ainutlaatuinen triplapigmentti takaa loistavan pysyvyyden. Voit käyttää tuotetta kosteana tai kuivana sekä rajauksiin. Silkkiproteiini takaa hyvän levittyvyyden ja sileän lopputuloksen.
Ovh 4,95 € / 4 g, boxissa täysikokoinen tuote

Tämä on jo boxin kolmas täysikokoinen tuote, wuhuu! Paesen meikit ovat minulle suht outoja paitsi joskus aikaisemmin boxissa tulleen poskipunan kautta. En ole tätä luomiväriä vielä testannut, koska olen hieman kahden vaiheilla onko se minun väri vai ei, Ciakaan ei tästä tykkään. Muita värejä boxissa on olllut ainakin valkoinen ja ruskea. 

Eucerin, In-Shower Body Lotion


Suihkussa käytettävä vartaloemulsio, joka sisältää 5 % dekspantenolia. Kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Vartaloemulsio vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja antaa iholle välitöntä, intensiivistä kosteutusta. 
Tätä voi ostaa apteekeista. Ovh 13,50 € / 400ml, boxissa 50 ml. 

Heti ensin kehut näytekoolle. Tästä pystyy testailemaan tuotetta useampaan kertaan kun vain sen yhden ja saa näin paremman tuntuman tuotteeseen.
 Itselle tämä jää silti käyttämäti, koska en vaan ymmärrä näiden käyttöä. Itse ennemmin rasvaan itseni suihkun jälkeen ihanan tuoksuilla vartalovoiteilla ja nautin niiden tunteesta iholla. Toisen silti saataa kokea tämän hyvänä vaihtoehtona vartalovoiteille.  

Nivea, Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar water


Heitä hyvästit ihon punoitukselle, kireydelle ja kuivuudelle! Hellävarainen mutta tehokas Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar water-puhdistusneste puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa yhdellä sipaisulla. Koostumusken misellit imevät rasvan ja meikin iholta magneetin tavoin, joten vedellä huuhteleminen ei ole tarpeellista. Dekspantenolia ja viinirypäleensiemenöljyä sisältävä koostumus on parabeeniton, väriaineeton ja hajusteeton ja sopii erityisen hyvin herkälle iholle. 
Ovh 5,95 € / 200ml, boxissa täysikokoinen

Neljäs täysikokoinen tuote, wau! Tämä on myös näistä kaikista se itselle mielenkiintoisin. Itse hurahdein misellivesiin viime vuonna ja nyt ne ovatkin jokapäiväisessä käytössä. Mukava päästä testaamaan nyt myös tämä Nivean versio ja verrata sitä Garnierin versioon. Tulen tekemään vertailupostauksen näistä kahdessa jossain vaiheessa. 

Boxissa oli myös Iberolta pieni yllätys, Tesian kanssa yhteistyössä tehty kaulakoru. Tesianiaan kuuluu 3 entistä salkkari näyttelijää.  Korussa on ihana teksti: Miracles Happen <3   Ilman ihania bloggari kolleegoja en olisi ollut tietoinen koko salkkari yhteydestä :D
Esim. Anttila myy näitä koruja hintaan 24,90 €
Jos Cia ei tule tätä käyttämään, arvon tämän sitten lukijoiden kesken. 


 Tilaajalahjana tuli myös kolmekuukauden ilmaiskokeilu ruutu+:saan.


"Ystävät ovat kuin lyhtypylväitä. Ne eivät lyhennä matkaa, vaan tekevät siitä mukavamman kulkea."

Oliko joukossa joku mikä kolahti? 



6 kommenttia :

  1. Oli kyllä huomattavasti parempi boxi ku viime kk ja muutama tulee ainakin testattua :Teen oman postaukseni ku ehdin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kyllä viime kuunkin boxista. Mulla on vuosi kyllä alkanut näiden kahden boxin kanssa erittäin hyvin :)

      Poista
  2. Mulle oli ihan uusi juttu tuo korun salkkarit yhteys. Boksi oli laadultaan tasaisen hyvä, kiva että täysikokoisia oli niin monta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kylläyllätys kuinka monta täysikokoista mukana oli.
      Oli pakko mennä googlettaa kun siitä kuulin :)

      Poista
  3. Mä en tiennyt tuosta Salkkari-yhteydestä, vaikka Salkkareita on tullut seurattua tässä reilun vuoden verran tosi tiiviisti. Äitiysloman ja hoitovapaan aikana on tullut oltua siihen aikaan kotona melkein aina. :D Kiva, kun mainitsit asiasta!
    Mullekin tuo Nivean misellivesi oli se mielenkiintoisin tuote, en ole ehtinyt vielä testaamaan mutta toivottavasti toimii hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä seurasin silloin aikanani Emmerdalea :D ja ole hyvä vaan. Cialle kelpas heti koru kun sanoin salkkarit :D

      Mä meinaan testata sen tänään ja toivottavasti toimis :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.