Artist 3D Styler, muotoilurauta


 Omat hiukset  ovat hieman luonnon kiharaiset eli ei kiharat mutta ei kuitenkaan ihan laineetkaan. Olipas hankalasti selitetty. Sen takia muotoilurauta eli suoristusrauta on yksi mun eniten käyttämistä hiuslaitteista. Ennen luotin ja nautein ghd:n raudasta eikä sitä turhaan kehuta. Sitten sain tämän ja ghd jäi unholaan. 

Artist 3D Styler 
The Red Devil edition
Muotoiluraudan pinnassa on shimmeriä :)


Rauta on lämpenee todella nopeasti, muutamassa sekunnissä.  Lämpötilan pystyy itse säätämän 120 asteessta 230 asteeseen. Rauta on myös kevyt eli hyvin jaksaa kannatella paksuakin hiusta suoristaessa. Tyylikäs muotoilu ja noi mageet punaiset  keraamiset turmaliini lämpölevyt ovat kuin piste i:n päälle. Eikä siinä vielä kaikki.
Lämpölevyt  saa halutessaan värisemään. Värinä taasen vähentää kitkaa hiusten pinnassa ja saa raudan menemään hiuksissa tosi pehmeästi, melkein kuin leijuisi hiusten päällä.  Ja kyllä tulee suoraa jälkeä.  Tuolla saa vipran päälle.Johto kääntyy 360 astetta, minkä koen tosi hyväksi ominaisuudeksi samoin pitkän 2,5m johdon.
Itsellä muisti pätkii välillä ja onneksi tässä on automaattinen virrankatkaisu 70 minuutin jälkeen. Tähän mennessä olen kyllä muistanut aina virran katkaista, mutta kerta se ensimmäinenkin kun tukkaputkella lähdet kiireessä.
Joudun meinaan tarkistamaan kahvipannunkin kahteen kertaan kun lähden ovesta pihalle :D

Raudan mukana tulee tämä tyylikäs lämpösuoja-alusta, missä on säilytyspussukka mukana. Pussukan saa irti lämpösuoja-alustasta jos haluaa.
Pussukan sisällä on väliseinä. 


Tämä pesee omani ghd:n kyllä mennen tullen, joten voin suositella lämpimästi tätä värisevää muotoilurautaa. Kuten muillakin raudoilla tämäkin soveltuu erittäin hyvin myös kiharoiden tekoon ja hiusten taivutukseen,  apuna siinäkin myös mukava värinä. 

3D Styleriä saa  tilattua ainakin  Toppik.fi verkkokaupasta hintaan 99€ ja tällä hetkellä muotoilurautaa saa punaisena näin joulun kunniaksi. 
Tuote saatu blogia varten testiin

4 kommenttia :

 1. Mun rauta taitaa olla Remington ja olen ihan tykännyt siitä, laitan niin harvoin hiuksia, että kunhan kuumenee ja suoristaa niin riittää mulle. :D GHD:ta en ole kokeillut, vaikka kaikkihan sanovat sen olevan ylivertainen. Tää Artist näyttää näppärältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en taida olla kokeillu tuota Remingtonia. Se on kyllä hyvä mutta tykkään tästä ennemmän. Värinä saattaa olla yksi syy :)

   Poista
 2. Näyttä kivalta ja itsellä 2 babyliss rautaa jotka kerran voitin arvonnasta sekä minirauta tullu jostain kaupan päällisenä kun osti tuotteita

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.