Lovely Thea

Thea, Zoay:n tämän vuoden juhlakauden uutuuslakka. Kertakaikkisen ihanan kaunis hologrammiglitterinen tekstuurilakka. Lakka kuuluu Wishes kokoelmaan. 


Minulle ei aikaisemmin ole yhtään Pixie Dust lakkoja ja voin kertoa, että nämä vei kyllä sydämeni samantein. Yllätyin siitä kuinka "tasaisen" pinnan lakka jättää , vaikka mukana on isojakin hologrammi glittereitä. 


Lakkan koostumus on täydellinen, levittyy kun unelma, glittereitä tulee kynnelle tasaisesti ja täydellinen peitto kahdella kerroksella. Mitä vielä voi lakalta pyytää? Tässä on kieteytetty kaksi mun rakasta holo ja tekstuuri. 
Pohjaväri tässä lakassa on kaunis violetti. Tulee ihan ametisti mieleen jos noita glittereitä ei olisi kun lakka on jelly. 
Jostain syystä tänä vuonna violettien väri helmerissä  on varmaan kolminkertaistunut :) Zoya lakkojen jälleenmyyjät ja jos niitä ei ole lähellä onneksi näitä ihanuuksia saa tilattua onneksi myös sähköpostilla info@nailcity.fi ja hinta näillä on 15,50 € kpl.


Onko Pixie Dustit löytäneen tiensä teidän sydämiin?
Lakka saatu blogia varten testiin. 

13 kommenttia :

 1. Voih, tätä oon jo muuallakin ehtinyt ihaileen, mutta on kyllä upea lakka! Ja Zoyaa ei mun kokoelmasta vielä löydy, tosin luulen, että ko. merkin keräys olisi hyvä aloittaa Thealla, sen verran kuolattava ihanuus tämä on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on upea! Kannattaa ottaa kyllä kokeiluun nämät koska lakkojen koostumus on mielestäni yksi parhaista ja pigmenttiä löytyy lakoista kunnolla.

   Poista
 2. On tää kyllä yhtä upea kuin pullossa oli! Ihan täydellinen lakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olis aurinko paistanu. Silloin ois saanu upeet kuvat tästä <3

   Poista
 3. Tämä on niin täydellisen ihana ♡

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tuntuu että kaikki violettit aiheuttaa mulle oih tilan :)

   Poista
 5. Oi kuinka ihanat kynnet! Tykkän tosi paljon tuosta väristä, ja tietty noi "blingit" antaa ihanan säväyksen tuohon lakkaan :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.