Acqua di Gioia

Tälläisien harmaiden ja viimaisten päivien aikana on kiva suihkauttaa aamusti töihin lähtiessään tuoksua, mistä tulee mieleen ihana aurinko, lämpö ja kesä. Onneksi siihen ei ole enää kauhean montaa kuukautta jäljellä. 

Sain tämän tuoksun ystävältäni synttärilahjaksi ja voi kuinka hän tietääkin mistä tykkään <3 ja tämä on juurikin sellainen tuoksu, mikä ainakin minulle tuo kesän ja järven liplatuksen. KESÄ tule jo!

ACQUA di GIOIA
eua de toilette
Giorgio Armani


Tuoksu on lanseerattu 2010 eli kyseessä ei ole mikään uutuus. 


Vaikutteensa tuoksu on saanut Antiguasta ja Pantelleriasta, missä Armanilla on omat "kesämökit" 
Tuoksun on tarkoitus muistuttaa vedestä, ilosta, ihastuksesta, rentoutumisesta ja akkujen lataamisesta luonnon keskellä. 
Ja sitä tämä tuoksu todella kuvastaa. 

Mulle tulee hymy huulille kun tätä tuoksutan :) Acqua di Gioianin kuvailu osuu todellakin nappiin omalla kohdalla.Itse kaipaan veden ääreen aina välillä kun olen kotoisin rannikolta ja tämä auttaa siihen kaipuuseen. Kiitos rakas ystäväni tästä <3
Ensituoksusta löytyy Amalfin siruuna ja minttu.
 Sydän tuoksussa tuoksuu jasmiini, vaaleanpunainen pippuri sekä pioni.
Lopuksi iholle jää pohjatuoksuna leijailemaan setri, labdanum ja raakasokeri. Tuoksu kestää iholla useita tunteja mikä on vaan pelkkää plussaa. 

Tuoksua on ainakin saatavilla Sokoksesta hintaan 67,00 €

Onko teillä joku tuoksu mistä tulee mieleen kesä ja onnellisuus?


4 kommenttia :

  1. Hermesin Un Jardin Sur Le Nil, siitä tulee meikäläisen kesä ja onnellisuus. <3 Tätä Gioiaa en ole käyttänyt, mutta Aqua di Gioa kului aikoinaan monta pulloa.

    VastaaPoista
  2. Rakastan tuota tuoksua! Sille ei ole verrokkia.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.