Herbinan MarjaSpa

Varsinkin tänä syksynä ihoni on kuivunut melkein yhtä kuivaksi kun Sahara. Ei ole yhtään kiva kun kasvoissa näkyy kuivia plänttejä vaikka kuinka rasvaisit ja rasvaisit. 

Testasin Herbinan MarjaSpa sarjan kosteuttavaa kasvonaamiota.
 Naamio on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholleTätä naamiota on todella ihana levittää kasvoille ihan jo tuoksunsa takia. Tämä tuoksuu nimensä mukaan marjoilta ja tuoksu tuo ihanan kesän mieleen tämän  harmauden keskellä. 
Tuoksua ovat antamassa mansikka ja vadelma. 
Koostumus tässä on mielestäni hyvän tuntuinen ja on helppo levittää kasvoille ja kaulalle. 10 minuutin vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan joko vedellä taikka sitten pyyhitään kasvoilta vanulla. Olen kyllä antanut ihan rauhassa imeytyä ihoon, en ole katsonut kellosta aikaa tämän naamion kanssa. 
Tykkään käyttää juuri tälläisiä ei pestäviä naamioita. 


Perus ihon kosteutukseen tämä sopii vallan mainiosti, mutta ei ole kuitenkaan omalle iholleni tarpeeksi tehokas. 


Samalla testailin saman sarjan kuorintavoidetta, kuorinta sopii kaikille ihotyypeille. 


Tämä tuoksuu yhtä ihanalle kun naamioikin ja myös tässä on käytetty mansikansiemenöljyä. 

Mikrorakeet eivät olleet liian isoja, koska en voi käyttää couperosan takia jämeriä kuorintoja. Rakeet sulavat suht nopeasti.


Tosi herkullisen näköinen tämä kuorinta

Kuorinta emulgoidaan veden kanssa ja huuhdellaan hyvin kasvoilta. Jättää miellyttävän tunteen iholle. 
Tätä kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Itse en lähtis kahta kertaa viikossa kuorimaan. 

Perus ihonhoitotuotteina ihan hyviä molemmat mutta kuivalle iholle ei naamio ole kyllä tarpeeksi kosteuttavat. MarjaSpa tuotteita löytyy paljon erilaisia ja niitä pääset kurkkasemaan tästä.

Hinta-laatusuhde näissä tuotteissa on hyvä. Esim. pretty.fi nämä maksavat 6,99e kpl ja löytyy kyllä myös ihan marketeistakin  ehkä vielä hieman edukkaammin. 


Jos tykkään metsämarjajogurtin tuoksusta niin silloin tykkäät näistäkin! 

Jos tiedät jonkun todella hyvän kosteuttavan naamion niin vinkkaa siitä kommenttikenttään :) 

Tuotteet saatu blogia varten testiin


8 kommenttia :

 1. Herbina Marja Spa, ehdottomasti paras Herbinan sarja! Se tuoksu <33 Tulee aina mieleen kesä ja mansikat

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä! Mä luulen että mun iholle tuo naamio voisi olla aika passeli, kun mulla kuitenkin on melko herkästi rasvoittuva iho mutta näin talvisin tarvitsisi erityistä kosteutusta, kun etenkin nenän seudulta iho kuivuu ikävästi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)
   Talvi on kyllä inhottavaa aikaa kun se kuivattaa ihon. Löysin muuten Herbinan sivuilta tälläisen http://www.herbina.fi/tuotteet/fresh/fresh-mattageelivoide, oletko kokeilllut tätä?

   Poista
 3. Noissa on ihanat tuoksut, joskus aikoinaan ostin ihan huvikseni kokeeksi. :) Jos on pieni budjetti niin ovat ok, mutta parempiakin on tarjolla. :p Mähän olen niitä, jotka voi tinkiä kaikista muista ostoista, mutta ihonhoitoon olen valmis panostamaan viimeisetkin roposet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vois nuuhkia vaikka koko päivän :D.
   Sen kyllä huomaa sun ihosta, että panostat siihen todella paljon.

   Poista
 4. Tää "naamio" on mun Herbina-suosikki, mutta menee ihan kosteusvoiteena. En tiedä, laitanko sitten liian vähän, mutta mulla ei yleensä oo poispyyhkittävää, joten annan olla. Tuoksu on tosiaan mainio. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon laittanu tätä oikein sellaisen kunnon kerroksen ja ei silti ole olut paljon pyyhittävää. Tuoksu on ihan sellainen et tekis mieli maistaa :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.