Pastelleja muttei kuitenkaan suussa

Heissan hei!

Onhan munkin nyt laitettava jotain ihanan pastellista näin pääsiäisen ja kevään kunniaksi. Ja kuinkas ollakkaan, nämäkin lakat on saatu meidän miitistä

Sokokselta saatiin We Care Icon lakkoja ja tähän lakkaukseen valitsin nämä kaksi.True Ice Mint sitten taas olikin ihan eri tapaus tuon levittyvyyden suhteen. Sen kanssa saa olla kyllä todella huolellinen ja mun kynnet vaati 3 kerrosta ennenkun peittävyys oli hyvä.

True Forsty Lilac on todella ihana tapaus. Vaikka pullo on itsessään pikkuinen niin suti on iso. Levttyy todella hyvin ja peittävyys myös yllätti iloisesti. Kaksi kerrosta riitti. 

JT- Cosmetics lahjoitti meille Mia Secret lakkoja ja niistä itselleni osui tämä ihanan hempeän vaaleanpunainen lakka. Herkullinen on nimikin meinaan Ice Cream :) Se mihin petyin todella paljon oli sudin koko, se oli todella pieni! Sen takia oli hieman hankalaa levittää lakkaa. Näissä kynsissä on kaksi ronskia kerrosta. Pinta on myös aikas rouhee, tuntui välillä, että ottaa vaatteisiin kiinni. Väri on kyllä ihana, siitä tykkään todella paljon.

Muistaako mikä tän peuhkopään nimi on?

Ite tykkäsin näistä tosi paljon :) 

4 kommenttia :

  1. Olisko toi ollut siinä leffassa ihan "Evil Minion".
    Mä en muista kuin Carlin, kun se on niin söpis <3

    Tuo True Ice Mint.. UUuuuuhhh..

    VastaaPoista
  2. Ihanan värisiä lakkoja. Ite oon ihastunu pastelleihin...

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.