Jäätelöa helposti


Nyt jotain ihan ennen näkemätöntä!

Mä pläjäytän teille kuulkaas nyt helpon, hyvän ja muuntautumiskykyisen ohjeen. Olen saanut tän reseptin entiseltä  työkaverilta ( haikeus ) ja sen jälkeen en ole esim. MITÄÄN muuta laitanut täytekakun väliin kun tätä. Ja se mikä tästä tekee mahtavan on se, että tällä samalla reseptillä voi tehdä jäätelöä ilman konetta, pakastin riittää. 

Tällä reseptillä tehtyä kuvaa mulle ei oo, mutta pakko laittaa joku joten lainasin netin ihmeellisestä maailmasta

Kuva on täältä

Jäätelö:

3 MUNAA
3 RLK SOKERIA
3 DL KERMAA
(esim. 1 levy sulaa suklaata)

munat + 1,5rlk sokeria vatkataan vaahdoksi. Kerma + 1,5rlk sokeria vaahdotetaan vaahdoksi. Vaahdot sekoitetaan keskenään ja lisätään seokseen jäähtynyt sula suklaa. (sokerin määrää voi muutella sen mukaan mitä jäätelöön laitetaan sekaan) Ja ei kun pakkaseen 1vrk.

Hyydyke kakun väliin valmistetaan kuten jäätelö, mutta seokseen lisätään viimeisenä ohuena norona liivakkoa (jos liivatelehdistä tehty 5 lehteä on sopiva määrä tai liivatejauheesta ohjeen mukaan) kakku hyydytetään jääkaapissa n.1vrk.

Kuinka helppoa, mutta niin hyvää ja saa just sen makuista kun itse tykkää. Ite oon laittanu esim. murskattua turkinpippuria njam ja kakun täytteisiin pilttiä :D 

Näillä jatketaan torstai-iltaa!

P.s huomenna kannattaa olla kuulolla ;)

4 kommenttia :

 1. oi nammm! pitää kokeilla huomenna 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ja kokeile myös kakun täytteeksi sen liivatteen kanssa... ihanan kuohkee, kaikki on tykänny ketä on sitä maistanu :)

   Kerro sitte mitä tykkäsit

   Poista
 2. Tää on kyllä tosi hyvä resepti, itsellä aikas sama kakuntäytteeseen. Tosin en käytä liivatetta tukevoittajana vaan vaniljakreemijauhetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin testata jossain vaiheessa tuota vaniljakreemijauhetta. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.