EasterNails pääsiäsen kunniaksi

Happy Easter!

Kuva täältä

Monessa blogissa on ollut kuvia kaikista ihanista pääsiäiskynsistä ja olihan munkin pakko sitten vääntää omat. Tälläseen räpellykseen päädyin ja todellakin räpellys :D  Muutama uusi lakka (oikeesti vanha mutta ei oo ennen kynsillä ollu) esittäytyy myös.


Kynsien pääväriksi valitsin vihreän ja sen eri sävyjä.Tipun tein Isadoran Bananas! lakalla, munankuori on Gina Tricotin White. Nyt kun tuota katsoo niin kuoren olisi voinut tehdä alemmas. 
Halusin tuohon munankuoreen hieman elävyyttä, joten tuputtelin hieman  China Glazen There Snow One Like You lakkaa pinnalle. Silmät tehty käyttäen  Opin I Snow You Love Me ja mustia niittejä. 


Tulin siihen tulokseen, että jätän nää maalailu hommat niille ketkä ne osaa ja keskityn ihan johonkin muuhun :D

Tässä vielä ryhmäkuva lakkoista mitä käytin

Kleancolor: Metallic green, CG: There Snow One Like You, W7:Mojito, Isadora: Bananas! ja Marzipan, Color Club: toppari, Gina Tricot: White, Opi: Where Did Suzi's Man-go ja I Snow You Love Me ja Color Club: Perfekct Mol-ten


Huomasin tän videon yhdessä facebookryhmässä ja mun oli ihan pakko jakaa tää teidän kanssa. Sopii hyvin kun kynsillä on Bananas! lakkaa :D

                        Ihanaa pääsiäistä vielä kerran ja syökää Mämmiä kera kerman!
Suunnitelmissa oli laittaa postailuja nyt pääsiäispyhinä useampi mutta mun läppäri laitto meen yhteiselämän poikki ja lähti omille teilleen. Koitan löytää uuden kumppanin mahollisimman pian tai ainakin löytää yhen illan kaverin.

10 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.