Oranssi ja ripaus kultaa

Helloy!

Kerrankin on ollu koko viikonloppu I-H-A-N-A-A aurinkoa ja lämmintä. Koko eilinen päivä menikin touhutessa ulkona. Maalausta, kukkien ja siemenien istutusta, ulkoilutin tomaatin versotkin ekaa kertaa ja unohtamatta sitä tärkeintä eli grillausta. 

Touhujen keskellä rentouduin lakkaamalla kynnet myös räväkkäällä oranssilla ja päälle ripottelin töpöttelin kultaglitteriä ja laitoin yhden niitin. 

Kaikki kuvat olen taas ottanut ulkosalla. 


Pohjalakkana toimii Kikon 357 upea kirkkaan oranssi ja kuten aina ennenkin Kiko levittyy kuin itsestään ja lyhäsimmillä kynsillä olisi yksi kerros riittäny. Näissä on kaksi. Kärkiin siis töpöttelin Color Clubin Gingenbread lakkaa joka kuuluu Under the Mistletoe kokoelmaan.  Tässä pullo kylpee auringossa. 


Nimettömiin vielä noi kullan väriset niitit. Tässä vielä pullokuvat varjossa jotta näkee eron. Ilman äksidenttejäkään ei eilisestä selvitty. Voin kertoo et PIKKASEN teki kipeää. 


Olin paikannut kynnen jo kertaalleen lasikuidulla ,mutta paketti pääs lipsahtaman kädestä ja naps vaan kynnelle. Sormenpää on aikas hellänä tällä hetkellä ja tää meni niin syvältä poikki etten ainakaan heti pysty tekemään siihen akryylikynttä. Onneks tää oli vasen käsi. 

Ootteko säästyny viikonloppuna äksidenteiltä? 

8 kommenttia :

 1. Toi katkennu kynsi on niin surullista :( Itkuhan täsä tulee väkisin.. Mutta ihanan raikkaan väriset kynnet on kuitenkin ollut <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut hyvä puoli on se et nää on uusiutuva luonnonvara :) mut silti :(
   Toi oranssi on kyllä <3

   Poista
 2. Kauniit kynnet! ai kauheeeta tuota katkennutta kynttä. :( I can feel your pain!

  VastaaPoista
 3. Auts mahtoi käydä kipeetä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teki ja täänkin oon tökkiny tota sormenpäätä koko ajan ku oon siivonnu

   Poista
 4. Voi sun kynttä... :( Oranssi lakka on niin kaunis, oih ja voih.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.